Çapa’nın Gururu Sendromu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşla konuşmak etik olmuyor daha profesyonel destek alabilirsiniz, şahane terapistler var maddi sıkıntınız olmadiği için istediğiniz kişiyle çalışabilirsiniz tabii ki onlar da kadın erkek ayrımı yapmadan danışan alıyorsa

Canım boşverin burası sanal bir dünya. Sekmeyi kapattığınız an insanlar da yok olur biter gider. Takmayın kafaya. 2 hafta sonra başka bir konu açsanız insanlar nickinizi hatırlamaz bile.

Üzerinize alınmayın ama bu forum öyle yalancılar gördü ki ben kimseye kızmıyorum bu anlamda. Biri vardı hatta babam doktor,kanser atlattım falan diye senelerce konu açtı burada (doktor babam dediği de ünlü bir doktormuş hatta resimlerini falan paylaşmış)arkadaşları bile vardı onu doğrulayacak. Öyle bir senaryo yazdı ve ćoook uzun zamanda inandı insanlar ona. En son patladı tabi, bizim kk kadınları bir açığını yakaladı ve patlattı. Başka isimle burada olduğuna eminim o kişinin bu arada ben.
Bazı kişiler sürekli eski konuları önlerine getirilerek yıldırıldı /yıldırılmaya çalışıldı. Farklı farklı insanlar var yani burada, herkesi aynı kefeye koymayın derim.
Bunun gibi çok şeyler yaşandı,haliyle bu tip tepkiler alabilirsiniz. Cidden dert edilecek bir durum yok bence.
Boşverin, insan kendini bildikten sonra kim ne demiş (hakaret/küfür vs ayrı tutuyorum bu durumdan)önemi olmamalı bence.

Yoo ben en bastan babaniza hak verdim. Davul bile dengi dengine.bence herseyi iyi tartin dusunun bu kadar iyi yetistirilmis en ince ayrintiya kadar dusunmus bir babanin kizida kalkipta kurbanda kaynanasina et dogramasin birr zahmet.

Siz taze doktorken size de sahte doktor dense siz daha az bir tepki verir miydiniz
niye takayim yahu isim gucum mu yok allah askina daha bir iki ay olmadi doktor degilsin dendi saglikla ilgili bir durumdu ustelik konustugumuz konu .az salin valla hayat gecmez boyle

Yoo ben en bastan babaniza hak verdim. Davul bile dengi dengine.bence herseyi iyi tartin dusunun bu kadar iyi yetistirilmis en ince ayrintiya kadar dusunmus bir babanin kizida kalkipta kurbanda kaynanasina et dogramasin birr zahmet.
Ortada aşırı bi zenginlik varken kim et doğruyordur. Aylık gelir milyonlar yalılar geçiyo evde zaten yardımcılar fln vardır. Bu tarz aileler kurban kesip kendileri doğramaz ki. Bihterimiz gibi bir hayat

Gerçekten psikiyatr arkadaşınız anonim insanlarla yüzlesin mi dedi??

Umarım senin de babanın parası vardır çünkü yüklü bir tazminat ödeyeceksin :))))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…