canımdan çok sevdim çok hata yaptım boşanıyoruz .

Konularınıza çok hakim değilim ama yazdıklarınıza bakarak hissettiğim bu evliliğin bitmemesi ,terapist denemesi sonrası ailede sözü geçip annenin kulağını çekebilicek biriyle sizi biraz rahat bırakmayı sağlamaları.
Boşanmalarda her zaman tek taraf hatalı olmayabilir, burda ikinizde hatalısınız belki ama ,çok çözülmeyecek birşey gibi gelmedi bana. Sadece annesinin müdahalesinin bitmesi gerekli diye düşünüyorum kararınız kesinse de ,hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda toplanırsınız.

bitane abla vardı bana böyle kızmıştı annesi o tabi falan diye sonra duydum ki oda oğlunu biyerinden ayrılamayan ebeveyn olmasına izin vermeyen ve gelini tarafından istenmeyen sülük kaynanalardan biriymiş :)

sülük kaynanalardan ... Yanlış kelimeler onların her biri anne aşırı korumacı olabilirler ya da durumu abartadabilirler . Ama onlar annedir . Ne bekliyorsunuz merak ediyorum .Evlendikleri için evlatlarından vaz mı geçsinler yani . Ya da evlatlar annelerinden vaz mı geçsin.

geçiyo canım..
bende boşandıktan sonra 8 ay acı çektim,günlerimi kendime zehir ettım ağladım zırladım ama bişey kazanmadım..

Sonra eşim çıktı karşıma ve geçmişi geçmişe gömdüm..Bir yararı yok çünkü geçmişin kimseye..
Şimdi en güzel anılar gelecek hep aklına..
İş çıkış saati geldi acaba nereye gidecek..
Bugün pazar acaba şimdi kiminle nerde soruları hep geçecek aklından..
Ama zamanla azalarak bitecek ve kendine yeni bir hayat kuracaksın..
Hemde büyük bir tecrübeyle..

Valla yorumunun önünde saygıyla egiliyorum. Zaten evliliği de flört gibi yaşadıkları için bosanmalar bu kadar kolay.

Sülük kaynana tabiri hoş olmamış ama malesef bazı erkek anneleri ayarı tutturamıyor. Oğluna gece eve göndermeyen, tatillerde Hep yanında isteyen, aman paranı el kızına yedirme diye tembih eden, kızı tanımadığı halde sadece oğluyla evli diyr sevmeyen ve dışlayan, akşamları evine sadece oğlu gelsin koz gelmesin isteyen kvler var.. Yeni kurulan aileye SAYGI göstermek gerekiyor bazen

merhaba cnm

eski konularını okudum. neredeyse benle aynı şeyleri yaşamışsın. senin olduğun resimlerin beğenilmemesi, sen biyere gittiğinde eşinin de nispet yapar gibi biyerlere gitmesi, kv kp nin sürekli boşanın demeleri... seni o kadar ii anlıyorum ki. eğer bizde bebek olmasaydı muhtemelen bizde aynı durumdaydık. nasıl mı düzeldi diye sorarsan hamileliği bahane ederek onlarla görüşmiycem dedim. 6-7 aydır da görüşmüyorum. bu seferde eşime telefonda gaza getirmeye çalıştılar bende taktik değiştirdim. birine 40 gün deli dersen deli derler o kişiye. bende alttan alttan kavga çıkarmadan onlarla ilgili bişiler demeye başladım. eşimle daha çok zaman geçirdim. bazı şeylerine (geç kalma vs) daha toleranslı davrandım. şimdi benden kopamıyor. onları özlemiyor bile :) keşke boşanmadan benlede bi konuşsaydın arkadaşım. sonradan keşfettim bazı şeyleri napalım hayat bir oyun. üzüldüm senin adına. umarım bundan sonraki hayatın daha güzel olur...

keşke anneler de empati yapabilseler, eşler daha birbirine alışamadan bu kadar burunlarını sokmasalar. Allah görüyor, evladının yuvası söz konusu, bu sorunların sebebi de nedense hep erkeklerin anneleri ama annelik de bir yere kadar. Sen hata yaptığını düşünüyorsan ve pişmansan belki o da pişmandır. Bu yazdıklarını ona göndermeyi düşündün mü?

çok yaşa bende konu sahibinin öyle yapmasını düşündüm.

önceki konularını da okuyup yorum yapmıştım pitipiti
eşin annesiyle gün içinde çok telefonlaşıyordu, annesine çok takıntılıydı, normal değildi zaten bu durum ama sırf bunun için boşanma demiştim sana
senin adına çok üzüldüm, hiçbir yuvanın dağılmasını istemem, boşanma rabbimin de hiç sevmediği şeylerden biri
allah yardımcın olsun, madem karar verdin boşanmaya, o zaman başlamalısın unutmaya

Sana bir tavsiye tecrübeyle sabittir. Karşı cinsten biriyle yarım saat otur ve bakış inan ona aşık olur herkesi ve her şeyi unutursun.

Ne kadar içten yazmışsınız tüylerim diken diken oldu
Bi insanın özeleştiri yapabilmesi ne büyük bir şey.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin
İnşallah bu acı çok kısa sürer, hayatınız normale döner

geçiyor geçiyor
dün eski kocamın sosyal medyasına baktım aa bı baktım acık
sevgılısıde var benden sonra bılmem kacıncıda
hala bulamamıs benım gıbısını ayı diye güldüm
hemde kart

unuttum yani kısacası ben aldatıldıgğım için ayrılmıştık

O tabir hoş olmadığı için zaten o yorumu yaptım . Düşünmek ayrı yazmak ayrıdır. Özellikle de forumlar gibi herkesin okuduğu platformlarda .

arkadaşım bütün bunlar ne ara oldu? çok şaşırdım..
konularını başından beri takip ediyorum.
ne yaptı ne dedi ailene nasıl bu noktaya geldiniz?
çok merak ettim..
hakkında hayırlısı olsun canım.. Rabbim bunu (boşanmayı) kaderimize yazmışsa bi şekilde yaşıcaz.
evet çok zor bi aşama.. ama inan mutsuz evlilik boşanmaktan daha zor..
kendine güven dik dur ailene sığın

Ayyy şu lafı hiç sevmiyorum ama cuk oturuyor ana gibi yar olmaz anadan da avrat olmaz bide bende var öyle bir kv modeli biz de çok problem yaşadık ama ben artık çok fazla bir araya gelmemeye çalışıyorum bide benim kv bana psikolojik şiddet uyguluyor alttan alttan baya zayıfladım birşey tüketemediğim den kalkmış bugün böyle kalacak değilsin ya alacaksın diyo sanane alacaksam alırım g*t benim göbek benim. Ben mesafe koymakla buldum yolu yoksa bizde boşanırdık biz bide yan yana oturuyoruz. Kimse boşanmak için evlenmiyor hakkında hayırlısı buymuş diyip razı olmak lazım kadere ama bu dünya senin etrafında dönmüyor pitipiti bende başta eşime çok saydım annesi ile ilgili hiç bir yere varmadı dahada anneci oldu ki benim kp yok hayatta eşim nişanlı iken kimsenin hizmetcisi değilsin kimse ezemez bir laf edemez derdi bir evlendik etki tepki meselesi oldu ama işte erken farkettim ve sustum işe yaramaya başladı şimdi senin için bir dönüş yok belki ama hayır var bunda belki daha da kötü günler yaşayacak mahvolacaktın belki daha iyi günlerin bekliyor seni bunları duşun ve biraz sakinleş slow şarkı göz yaşı tamamen ruhsuzlaştıracak seni evet ağla ağlamadan arınamazsın bu durumdan ama müziğe filanda verme kendini

Çok samimi içten olmuş.. bi erkek komay vaçgecmemeli bence... kadını tutan birazda erkektir... oda vazgeçti deyip milletle polemiğe girmeyin malum mahalle baskısı...çocuk yoktr umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…