canımdan çok sevdim çok hata yaptım boşanıyoruz .

pitipiti_

Bir eş değil hayat seçiyoruz aslında ..
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
1.812
1.267
1 ay geçti üstünden bu yazının . yaşanan onca acı ... onca gözyaşı. onca rezillik .
ve bugün arayıp barışmak istedi . ah yine o sakin ses tonu . yine benim gözyaşlarım. allahım neden ona hemen yumuşuyorum neden .... tabikide affetmedim tabikide kabul etmedim . .. seni affetmiycem ....

konu açmıycaktım ama burası insanın ilerde okuması ve yaşananları unutmaması için güzel bir platform .
şimdi biraz içimi dökücem ve bunları buraya kaydedicem yıllar sonra okumak için .

22 yaşında tanıştık , evin bir kızı şımartılmış bir genç kız ben o ise okutulmamış bile babasından baya çektiği için annesine düşkün olmuş bir genç .

görür görmez aşık oldum . karşıdan gelirken daha parfüm kokusu gelmişti burnuma gördüğüm ilk saniye öpmemek için zor tutum kendimi bi erkek bukadar güzel olamaz . yüzü sakalları elleri . allahım ölüyorum aşık oldum . eve gittim anne hemen evlenmeliyiz çok tatlı bi çocuk çok efendi çok sakin çok saygılı ....

kısa bi zaman sonra evlendik . evlenme arefeleri biraz sıkıntılıydı nikaha yarım saat kala kavga ettik ve ayrılma eşiğine geldik ama gecikmelide olsa salona gidip nikahlandık .
doğum günümde evlenmiş olduk . hem doğduğum gündü hemde onun olduğum gün .

balayının 3. günü kavga ettik dönünce boşancaktık . olmadı ertesi gün barıştık .
derken nasıl başladıysa öyle gitti işte
5. ay 6. ay 8 . ay sürekli boşanma eşine git gel git gel ....
benim ' dünya benim etrafımda dönsün' havalarım onun anne düşkünlüğü bizi sürekli bu noktaya getirdi ....
konular açtım burda bazen suçlandım bazen hak verildi
ama suçluyum be ...
yani bilmiyorum aslında ama sanırım evlilik için ikimizde asla olgun davranamadık . çnkü biliyorum ki karşımda olgun bi adam olsa bunlar bukadar olmazdı .

hep inatlaştık hep misilleme yaptık . kaybettik. .....

boşanmayı yine ben istedim çnkü bu kez aileme saygısızlık yapmıştı aramızda sürekli aile muhabbeti vardı . bukez çok ileri gitti ve bitti....

canım acıyor içim acıyor deli gibi özlüyorum ama bitti .
evimi boşattık bile . dün geçtim önünden perdeleri bile çıkmış ....
hiç bişey almadım evden üst baş okadar çıktım ..
hatta evimize kiralık yazısı bile asılmış .. ne çabuk ....

belki evet olması gereken oldu .

24 yaşındayım şuan bir çok dersle çıkıyorum bu evlilik kurumundan .
hala seni çok seviyorum adam .
şuan bana geliyor ki hep onu sevicem ömür boyu .
geçiyor mu sahi bu acı ? bu düşünceler ?
sürekli resimlerine bakıp bakıp ağlama modu ? geçiyor mu
ondan başkasına değemem midem bulanır gibi geliyor .
öyle özledim ki kokusunu sakallarını ellerini ayakklarını .....

keşkelerle doluyum.

buda burda kalsın ......

Son düzenleme:

O kadar içten yazmışsınız ki inanın gözlerim doldu..nolur üzülmeyin.siz ne güzel hatalarınızın sorumluluğunu üzerinize almış ve ders çıkarmışsınız ama karşı tarafında bunu yapması gerekiyor bir ilişkinin sürebilmesi için.yapamıyorsa zaten doğru kişi,doğru ilişki değildir çünkü siz sürekli ilerlerken o sürekli durur ve ilişkide tıkanır.Hayatta olmaz diye birşey yok boşanıp tekrar evlenenler bile var.eğer o da sizi bu kadar seviyorsa,doğru kişiyse,kendipayını görecekse zaten kader sizi tekrar birleştirir.zamana bırakın

okuyunca çok duygulandım hislerinizi çok güzel dile getirmişsiniz şu an acınız çok taze geçecek diyemiyorum şu an ama azalacak zamanla k.k arkanda arkadaşım yalnız değilsin

Allah razı olsun çok teşekkr ederim .
yarın ne yaşıycağımızı bilmiyoruz ki ne desem boş olur.
ama onu beni bıraktığı gibi beklemek isterim yıllar sonra belki pişman olur .

okuyunca çok duygulandım hislerinizi çok güzel dile getirmişsiniz şu an acınız çok taze geçecek diyemiyorum şu an ama azalacak zamanla k.k arkanda arkadaşım yalnız değilsin

keşke hep böyle sakin ve güzel anlatabilen bi insan olsaydım .
sık sık öfkeme yenildim bu evlilikte...
sevipte hata yapanlara örnek olsun işte .

çok teşekkr ederimmm

Yaşarsın karıcığım,
kara bir duman gibi dağılır hatıram rüzgarda; yaşarsın kalbimin
kızıl saçlı bacısı
en fazla bir yıl sürer
yirminci asırlılarda
ölüm acısı.

Nazım Hikmet 'in karısına mektubu,
ölümün acısı bile bir yıl sürüyorsa ayrılık acısını hiç düşünme

iyi geldi . teşekkr ederim

bende yeni ayrildim canim zaman herseyin ilaci ilk gunlerdeki aci cok tarifsiz inan zamanla geciyor benimde 1 ay oldu ama gunden gune alisiyorsun aci yerini alismisliga birakiyor o ayri

ben o acının tarifsiz olduğu bölümdeyim dostum
keşke bunca şeye ragmen azalsaydı sevdam nlur yaaa

İşte bazen sevmek yetmiyor, karşılıklı birbirini anlamak ve geçinmek için pes etmekte gerekiyor. İki taraf inatla ilerlerse çıkış yolu olmuyor. Ben haklıyımı bırakıp bizim için ne yapabiliriz demesi gerekiyor tarafların aynı anda. Elinden geleni yaptıysan sen pişman olacağın ne kaldı, keşke bunu yapsaydım diyeceğin? Beraber mutlu olamadiktan sonra.. Ne anlamı var yanında olmasının.

Sen sık sık dile getirsende hic bir zaman gercekten bosanmayi goze alamadin bu adamdan. Duygularin boyle gecti bana bilmiyorum neden. Simdi seni bu asamaya getiren son olay son damla neydi gercekten merak ettim pitipiti? Gercekten cozulemez miydi yine annesi mi ?
Nolursa olsun uzuldum severek ayriliyor olmak eminim cok cok acıdır. Allah yardimcin olsun.
Umarim hakkinizda hayirlisi olur..

Son olay neydi ki pitipiti? Bazi konularini okumustum.
Dugune yarim saat kala bile evlenmemeyi dusundunuz, uc gun sonra bosanmayi dusundunuz, fena seyler bunlar.
İkiniz de suclusunuz, keske cekip cevirebilseydiniz birbirinizi.

aynı devam .
eşim anne olayını hepten abartmıştı .
birileriyle biyere giderken ' e annem ' demeye başlamıştı yani onuda götürmek istiyodu genç olarak hiç bişey yapamıyoruz , adamı işte sanıyorum o annesiyle parkta çay içiyor falan iyice katlanamıycağım boyuta getirdi .
;ama bunlara ragmen kavga etsekte annesine surat yapmadım gittim onla heryere saygısızlık yapmadım .

annem uzakta oturuyor istanbul dışında bir gün bana kalmaya geldi ve o gün anneme surat yaptı hemde öyle böyle değil kovmaktan beter.
dedim ben sürekli senin ailenleyim kırk yılda bir annem geldi neden bunu yaptın ama kavga ettik
annemin bende unuttuğu bi kaç parça eşyayı aldı çöpe attı ve bende kopardım ipleri .

birine yazmıştım sizede kopyalıyım
annem uzakta oturuyor istanbul dışında bir gün bana kalmaya geldi ve o gün anneme surat yaptı hemde öyle böyle değil kovmaktan beter.
dedim ben sürekli senin ailenleyim kırk yılda bir annem geldi neden bunu yaptın ama kavga ettik
annemin bende unuttuğu bi kaç parça eşyayı aldı çöpe attı ve bende kopardım ipleri .

Off cok ayip etmis ya. Sevgi bile yetmez bu yaptigini sindirmek icin.
Cok zor, seni haketmeyen birine karsi halen sevgi beslemek. Ama soyle dusun, sonucta sen ne kadar seversen sev, o senin kadar sevemeyecekti hic bi zaman. Annesiyle mutluluklar ona da.

aynen öyle sevmek yetseydi benim sevgim bile ikimize yeterdi ama ikimizde olgun davranamadık işte bu evlilikte .

şimdi öyle üzgünüm ki ben derslerimi aldım belki oda akıllancak başkalarında mı kullancaz bu tecrubeleri , şimdi o başkasına mı dokuncak :S

Allahım sabır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…