- 18 Mart 2023
- 7
- -32
- Konu Sahibi Aleyna sahin
Senin gibi insanlrin yüzünden yurt disinda yasayan gencler türkceyi birakiyor.Yazım hataların o kadar fazla ki midem bulandı yorum yapamıycam
Sagol.
Benimde senin fransizcandan migdem bulanirrdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin gibi insanlrin yüzünden yurt disinda yasayan gencler türkceyi birakiyor.Yazım hataların o kadar fazla ki midem bulandı yorum yapamıycam
Kız niye benim yüzümden Türkçe yi bırakıyorsun aşkolsunSenin gibi insanlrin yüzünden yurt disinda yasayan gencler türkceyi birakiyor.
Sagol.
Özgüvende calcifer gibi ol.Güzellikle alakalı olduğunu düşünüyor musun gerçekten O zaman yavaş yavaş taliplerine elveda de
Çok şükür taş gibi kadınım maşallah bana
Yalnız sen Türkiye'den oraya gitmişsin.Senin gibi insanlrin yüzünden yurt disinda yasayan gencler türkceyi birakiyor.
Sagol.
Hayir Mahlesef tükiyede dogmadim.Yalnız sen Türkiye'den oraya gitmişsin.
Orada doğmadın düzgün yazman gerekli.
Ha eger yurtdışında doğup büyüdüysen dilini de öğren bir zahmet.
fransada doğup büyümüşsünüz o fransız kadınlarından hiçbirşey öğrenemediniz mi? Niye böyle bir öküzü çekiyorsun, maddi sorunlarınız da varmış zaten. Boşa şu adamı, 26 yaşındasın daha bir işe gir çalış. Fransada bekar bir kadının kendi ayaklarının üstünde durabilmesi burdan çok çok daha kolay. Yani anlayamıyorum sizleri, madem Türkiye'de taşrada gibi yaşamaya devam etmek istiyorsunuz keşke bir yolu olsa da vatandaşlıklarımızı takas edebilsek.Hayir Mahlesef tükiyede dogmadim.
Fransada.
Cok isterdim türkceyi düzeltmeyi Ama terslenince konusmaya cesaret etmiyor insan
Okurken yuh dedim ,90 yaşında neneye hallenen var ne alaka duruşla, sizinle ilgilenen olmamış diye milleti erkek arıyor etiketi yapıştırmayin Bi zahmet.fikti bozuk olan evli bekar dinlemiyor maalesef yavşıyor8 yıllık evliyim daha kimsenin benimle ilgilenmeye çalıştığını görmedim. Bu sizin duruşunuzla alakalı. Dışarıdan mutsuz ve sevgiye aç imajı veriyorsanız size yanaşan olur. Bu yaptığınız bile sadakatsizliktir
Sen Türkçeyi kitap okuyarak değil böyle forumlardan öğrenmeye kalkmışsın. Aksi takdirde midenin miğde olmadığını bilirdin. Bu tarz hataları doğru dürüst kitap okumayanlar yapıyorHayir Mahlesef tükiyede dogmadim.
Fransada.
Cok isterdim türkceyi düzeltmeyi Ama terslenince konusmaya cesaret etmiyor insan