Cok kötü hata yaptim pismanim

Sen sevmiyorsun bağımlı gibisin. Kurtulsan o bağımlılık duygundan gidersin.
Çünkü seven insan birbirine böyle git seni sevmiyorum da demez başka biriyle de yazışmaz.
Ben evliyken çok aldatıldım ama bşr defa aldatmadım. Hem seviyordum hem benim karakterime uygun değil. Ama aldatıldığımı anladığım zaman boşanmayı tercih ettim.
Böyle pis bir hayattansa boşanmanı tavsiye ederim tertemiz. Hiç aklımda şüphe kalmadı, her gün bugün ne olacak düşüncem kalmadı. Canım isterse hayatıma da istediğim birini alırım. Artık herşey paşa gönlüme göre.

Senin gibi insanlrin yüzünden yurt disinda yasayan gencler türkceyi birakiyor.
Sagol.
Benimde senin fransizcandan migdem bulanirrdi
Yalnız sen Türkiye'den oraya gitmişsin.
Orada doğmadın düzgün yazman gerekli.
Ha eger yurtdışında doğup büyüdüysen dilini de öğren bir zahmet.

Hayir Mahlesef tükiyede dogmadim.
Fransada.
Cok isterdim türkceyi düzeltmeyi Ama terslenince konusmaya cesaret etmiyor insan
fransada doğup büyümüşsünüz o fransız kadınlarından hiçbirşey öğrenemediniz mi? Niye böyle bir öküzü çekiyorsun, maddi sorunlarınız da varmış zaten. Boşa şu adamı, 26 yaşındasın daha bir işe gir çalış. Fransada bekar bir kadının kendi ayaklarının üstünde durabilmesi burdan çok çok daha kolay. Yani anlayamıyorum sizleri, madem Türkiye'de taşrada gibi yaşamaya devam etmek istiyorsunuz keşke bir yolu olsa da vatandaşlıklarımızı takas edebilsek.

Siz bana hiç normal gelmediniz. Yani bi ilgi açlığınız var eşiniz ilgi göstermiyo bi dünya laf ediyo sırf yalnız olduğunuz için katlanıyosunuz. E çalışıyomuşsunuz niye katlanıyosunuzki? Ayrılın eş dost edinin onlarla sosyalleşin ilgi açlığınızı bastırırsınız biraz.

Şu elin adamlarını kendinizden çok nasıl sevebiliyorsunuz ya ben babamın oğlunu bile kendimden çok sevmiyorum kendi degerini kendin bitirmissin adam parmağında oynatıyor her lafı söylüyor çalışıyorsun zaten çekme böyle bir adamı saygı bitmiş zaten

8 yıllık evliyim daha kimsenin benimle ilgilenmeye çalıştığını görmedim. Bu sizin duruşunuzla alakalı. Dışarıdan mutsuz ve sevgiye aç imajı veriyorsanız size yanaşan olur. Bu yaptığınız bile sadakatsizliktir
Okurken yuh dedim ,90 yaşında neneye hallenen var ne alaka duruşla, sizinle ilgilenen olmamış diye milleti erkek arıyor etiketi yapıştırmayin Bi zahmet.fikti bozuk olan evli bekar dinlemiyor maalesef yavşıyor

Hayir Mahlesef tükiyede dogmadim.
Fransada.
Cok isterdim türkceyi düzeltmeyi Ama terslenince konusmaya cesaret etmiyor insan
Sen Türkçeyi kitap okuyarak değil böyle forumlardan öğrenmeye kalkmışsın. Aksi takdirde midenin miğde olmadığını bilirdin. Bu tarz hataları doğru dürüst kitap okumayanlar yapıyor

Cok bilmiyorum ama yurt disindasin, istesen bosanir issizlik maasi vs kendine bi duzen kurana kadar da gecinirsin. Bu sekilde yapan tanidiklarim var. Bu biraz bahane gibi

X