canımdan çok sevdim çok hata yaptım boşanıyoruz .

"benim ' dünya benim etrafımda dönsün' havalarım onun anne düşkünlüğü bizi sürekli bu noktaya getirdi ...."

Konu sahibinin şu cümlesi bizim en büyük kavga sebebimiz yaa. Cidden ne yaptılar acaba? Boşandılar mı?

Neden Sans Vermiyorsun ? Aranızda Cok büyük Büyük Bi problem yok. Buraya bunları yazıyorsun O Bilinç var
Fakat Evlilik bilinci sıfır... Tartısmaları yeri geldiginde alttan almak gerekir Hem senin için hemde ESki eşin icin..
Evlilik Koltuk takımın Al eviniz diz Anlamına Gelmiyor....
Huzuru siz yapacaksınız...
Nedir sizde bu boşanma telaşı...
Yuvanızı Kolay kurdunuz Kolayda Dagıldı..
Kafanızı Toparlayın...
Burada Aşk Acısı Yazmayın. Elbeet bilirim Acıdır..
Geçerde Diyemem..
Cünkü Eski Sevgilinden Ayrılmadın
Eşindi Osenin Aynı yastıga Baş koydugun Adam.
Deli gibi Sevdigin Adam...
Umarım bu yazımı Okursun..
Bu sevdan Buralarda Kalmaz.. Yuvanı Kurtar..
Rabbim Sınavdan Elbet geciririr Siz bu sınavda Kaldınız....
Tekrar Denemeniz Umuduyla...
(Yenigelinadayı)

Anladigim kadariyla siz evliligi hayatin zorluklarini ortak asmak gibi degil de bayrak yarisi gibi gormussunuz. Kim kazanacak yarisiyla birbirinizi yiyip bitirmekten hayati yasayamamissiniz. Evcilik gibi olmus biraz. Evlilik icin sevmek yetmiyor sadece. O sorumlulugu alacak bilincte olmak gerekiyor. Herkes flort gibi olacagini dusunuyor. Burdaki bircok genc kizimizda da ayni seyi goruyorum. Seviyorum evlenirim olmazsa bosaniriz diyorlar. Bosanmanin ne kadar aci ve yikici oldugunu bilmiyorlar. Cok uzuldum. Gercekten. Severken bosanmak cok aci... Aranizda neler gecti bilmiyorum ama eger cok cok kotu seyler yasanmadi ise bence ikinizde su savasi ve birbirinize ustun gelme yarisini birakip tekrar deneyebilirsiniz. Buyukler her zaman evlatlarinin mutlulugunu ister. Siz mutlu olursaniz yasananlar da unutulur onlar da mutlu olur. Herseye sunger cekip yeniden deneyebilirseniz bu evlilige tekrar bir sans verin. Sevgiyle kalin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…