canımdan çok sevdim çok hata yaptım boşanıyoruz .

Öyle kolay degil seviyorum deyip de bitirmek. Evlilik o kadar kolay degil hanimefendi.
Elbet zorluklari var, olacak. Zaten bunlari kabul edip evlenmiyor musunuz?
Her türlü zorluga beraber göğüs germelisiniz. Biriniz sesini mi yukseltti o zaman digeriniz beklesin, sussun, ortalik sakinlesince icindekileri soylesin.
Boylece birbirinizi kirici sozler de sarfetmemis olursunuz.
Siz cocukluk yapiyorsunuz, yok mu buyukleriniz alsınlar karsilikli konussunlar?
Aklinizi basiniza almalisiniz.
Zamanla unutamazsin cunku eften seylerle tartisip bosanmaya kalkmissiniz ve seviyorsunuz. Seven insan unutamaz, hasta olur.
Her biriniz aileniz disindan, buyuk ve gormus geçirmiş birer kişi alip bir odaya girin. Onlari hakem yapin.
Aranizda ne var ne yok anlatin ve tarafsiz kisilerden dinleyin hatalarinizi.
Inan insan boyle hatasini anliyor.
Ya "ben bunu yapmisim hataliymisim" diyeceksiniz ikiniz de.
Öyle kolay degil eften puften sebeplerle yuva yikmak, surekli bosanalim demek.
Evlilik bir sanattir, ya muntazam kurar herkesin imrendigi bir hayati yasarsin ya da malzemeden çalıp herkesin igrendigi bir hayati yasarsin.
Bunlar sizin elinizde....

off nasıl yazmışsın son bölümde,resmen burnumun direği,sızladı tutamadım göz yaşımı.
ama insan hayatta neleri unutmuyor. Neler kaybolup gitmiyor hatırımızdan ve kalbimizden. Sürekli huzursuz olduğun bir,ortamda biraz daha gayret,diyerek yaşamaktansa, bu günleri atlatıp çok daha mutlu olacaksın inşallah. Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşına.

ama en ufak bir umut ışığı varsa yuvanızı kurtarmak için bence o ışık takip edilebilir. Yani yazmamışsınız bilmiyorum ama sanki geri dönülemeyecek kadar büyük şeyler yok gibi.

Son düzenleme:
Aranızda aşılmaz problelermi vardı canım bukadar severken bu ayrılık niye biraz alttan alsan biraz eşinin huyunca gitsen olmazmıydı eşinin kötü istekleri olmadıktan son istediklerini yapmak küçüklük alçalmışlık değil hem eşinin gözünde hemde Allahın katında yücelmektir.Bende diyorumki eğer çok seviyorsan bişeylerin düzelebileceğine inanıyorsan ara konuş ama sen onun gözünde tamamen bittiysen konuşmalarından anlarsın zaten Allah yardımcın olsun mecbur unutursun için yana yana ...

niye ikide bir boşanmaktan bahsettiniz ki ikiniz de.
gerçi nikaha kavgalı gidilmesi bile gitmememeniz için bir işaretmiş.
çabuk toparlarsınız umarım

çok güzel tarif etmişsin kendini. duygulandim şimdi o sevdiği adamdan ayrılmak kolaymi?* ondan başkasini sevebilecekmisin??
adam sana aşık degildi sen ise çok aşıksın.. Bu aşk acisi diş çektirmekten daha zordur

ahhh pitipiti...
Çok üzüldüm inan ki çoook...
Burada ki tüm yorumları okudum, kimine hak verdim kimini haksız buldum..
Seninle konuşmalarımızdan dolayı biliyorsun aslında çokta farklı bir kaderi paylaşmıyoruz.
Boşanmak doğru karar mı bilmiyorum ama bu kadar severken böyle zor bir karar alabiliyorsan gerçekten artık canının yanmasına dayanamıyorsun demekki...

Elbet mazlumun ahı kalmaz zalimde.

Çok üzüldümm çünkü konularını biliyorum ..
Unutabilinecek bi acı olduğunu sanmıyorum ,
Kimileri ölüm acısı ile kıyaslamış ,
Ayrılıkta , nefes aldığını yaşadığını bilirsin ama görememek daha çok dokunur insana bu yüzden acın geçmez ..
Evlilik bu kadar basit bitti diyip bitirilmemeli..
Belkide hatanız 'boşanma'lafını çok telaffuz etmek ,
Ne olursa olsun iki insan birbirini seviyorsa ayrılmamalı ..
Beraber yürütmeyi öğrenmeli , idareyi öğrenmelii ..
Hakkınızda hayırlısı canım.

Cnm sen kasim annelerinden degilmiydin???
Yanlis mi hatirliyrm
Bebek??

malesef her evlilik iyi olmuyor...buda senin sınavınmış...iyi dersler çıkar..daha yaşın çok küçük..zamanla herşeyin üstesinden geleceksin..yeterki bunu iste..

bence birini gerçekten seversen onu gerçekten unutamıyorsun .
yani şimdi sana moral vermem gerekiyor ama yazdıklarına bakınca onu tamamen unutacağını sanmıyorum .
eşin belki yaptığı hatayı farkına varır ve pişman olur .sende biraz üstüne gitmişsin gibi geldi bana ve sonuç maalesef bu olmuş . belli olmaz hayırlısını dile . inşş mutlu olursun .

Canım ben yorum yaparken tüm yorumlarını okumamıştım okuduktan sonra diyorumki seni delirtecek derecede anne hastası olan bir adamdan sana hayır gelmez zaten evlilik fedakarlık ister en azından senin için biraz azalta bilirdi annesiyle ilişkilerini,evindeki eşyalara gelince birazcık vicdanı olsaydı ailesinden önce seni arar evde sana ne lazımsa al diyebilirdi bence ayrılman senin için daha hayırlı böyle ana kuzuları niye evlenirki anlamıyorum anana bukadar meraklıysan anandan ayrılıpta başkasının hayatını mahvetme boş ver canım psikoloğa falan git bişekilde atlatırsın bu zorlu dönemi Allah yardımcın olsun

sen çok sevdiğini söylüyorsun hatanı da kabul ediyorsun peki eşin? onun seni bu kadar çok sevdiğine inanmıyorum sevgini haketmiyor baksana evinizi bile hemen boşaltmış..
be adam uğraşsana gönlünü al etrafında dolan ..hata yapan tamam suçlu ama ya yaptıran?

hiç kimse vazgeçilmez değil..o senden vazgeçmiş sen neden kendine acı çektiriyorsun..
o erkek kadınını başkalarıyla düşünübeiliyor sana git diyebiliyor ya da gidişini kabul ediyorsa sen hala nasıl başka beden vs düşünebiliyorsun boşver..
bende yuva yıkma taraftarı değilim ama tek kişinin çabasıyla olmaz bu işler üzülen hep sen olursun yazık değil mi sana üzülme artık bırak annesiyle mutlu olsun. eğer hatasını anlayıp pişman olup kapında yatarsa o zaman düşün o zaman kurtar yuvanı

Bu kadar kolay mı bir yuvanın yıkılması annesi kadar kocanda suçlu. Allah yardımcın olsun acılarını dindirsin sana geçmişi unuttursun çok üzüldüm 12 gün sonra düğünüm var ve eminim benim geçtiğim süreçlerden sen de geçtin emek harcadın didindin çabaladın sonra hepsi pufff. Annesinin fesatlığı kocanın pısırıklığı sonuç bu olmuş Allah onlardan da çıkarsın senin acılarını. Keşke destek alsaydınız psikologa gitseydiniz hiç mi bir aile büyüğünüz yoktu size ders verecek sizi kendinize getirecek. Herkes kavga eder biz her gün ediyoruz ama boşanmak ayrılmak çare değil hataları düzeltmek çare. İnşallah tez zamanda geçer kötü günler

bence 22 yaş evlilik için erken. evlilik sorumluluğunu alıp, bir aile olduğunu anlamak o kadar kolay olmuyor. 30-35 yaşında adamın bile idrak etmesi zaman alırken.. hiçbir şey için geç değil. daha çok gençsiniz. biraz kendinize zaman tanıyın. aceleci olmayın. hakkınızda hayırlısı olsun

Çok üzüldüm gerçekten.Bende eşimle evlenmeden önce 6 ay bi ayrılık yaşamıştım.Neler yaşamadım o dönemde neler resmen depresyona girmiştirm.Günden güne kötüye gidiyordum.İlaçlar kullanmaya başlamıştım.Aynı sizin gibi öfkeme hep yenik düşüyorudum sırf o yüzden ayrılmıştık.4. ayda işe girdim.Çevrem değişti.İş ile meşgul oldum hep kafam dağıldı.Artık unutmaya başlamıştım tamamen ki tekrar barıştık 6 ay sonunda.Sana diyeceğim seviyorsan unutman çok zor olacak ama imkansız değil.Aslında sevmekten çok alışkanlık engellenemiyor.Kokusuna bile alışıyorsun çünkü.Önce bittiğini kabullenmen gerek.Çalışmıyorsan işe gir .En azından kafan başka bir şey ile meşgül olacak.Zamanla yavaş yavaş unutacaksın.Bir anda çıkmaz ki aklından..Yaşın daha genç.Allahım yardımcın olsun

İkinizde evlilik için hazır değildiniz en azından 3 sene falan flört etmeliydiniz, sanırım babalar da arkadaştı, aileler zaten eninde sonunda bu noktaya gelineceğini bildiği için hemen evi falan kiraya çıkardılar dönüş olmasın diye, hayırlısı buydu bence, dediğin gibi sen tek ben olayım gibi bir havadaydın eşin sen böyle yaptıkça annem annem oldu abarttı

İnsanoğlu bir gün öleceğini bile bile hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayan tek canlıdır, zamanla herseyi de unutur, sana şu an acıdan ölürüm gibi geliyo ama aşık mezarı yok dünyada

keşke bu cümleyi yazmasaydınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…