canımdan çok sevdim çok hata yaptım boşanıyoruz .

Kisa bir süre sonra evlendik demişsiniz ya hani,nisanliyken ya da sevgiliyken fark etmediniz mi annesiyle olan diyaloğunu. Merak ettim.

Yaşadığın durumu Mevlana'nın bir öngörüsü ile yorumlamak isterim:

Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:

"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."

ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...

Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...

Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya... Öldüm der durur, yine de yaşarsın...

Mevlana

Ya şu unutursun diyenleri anlamıyorum, arkadaş ortada duzelmeyecek hiç bir şey yok. Ne bu böyle kestirip atmak, evlilik bu. Biliyorsun m adem havai kız modundasin. Çık moddan Ailene yuvana sahip çık. Sanki adam öldürdü kocan. Güzellikle yapsan sabretsen kocan da düzeltir yanlışlarını. O mutlu evlilikler gökten gelmiyor, herkes üzülüyor sabrediyor ki güzele ulassinlar. Imtihan bunların hepsi, bir imtihanı veremedin diye kaçıp gidilmez ki. Bu kadar kolaya kaçıp ayrilirsan inan çok üzülürüm, flört değil bu ayrılıp üç gün sonra devam edeceğin. Seviyorsun halledilmez bir sorun yok, bir şans daha verin birbirinize.

Insan oğlu nelere alışmadıki canım, çoook içten Tertemiz yazmışsın keşke elimde bir sihirli bir değnek olsada sana yardımcı olsam.
Geçmişin gölgesi uzun olur, öyle hemen kapanmaz eski defterler, zaman zaman herşeyin merhemi

adamın hataları var ama bence konu sahibinin ve ailesinin de hataları var.
ben konu sahibinin yaptığınının binde birini yapsaydım benim evlilik değil 2 yıl, 2 günde biterdi.
yani adam aslında çok sabırlı ve geçinme derdin de.
varsın anne düşkünü olsun, seni de ihmal etmemiş ki.
ben de çok kısa süre içinde bitiriyorum evliliğimi.
ama hep evliyken de ayrıyken de kendime sordum elimden geleni yaptım mı diye?
çünkü vicdan azabı yaşamak istemiyorum.
evet yaptım. çok daha fazlasını.
bence sizin oturup ailenle düşünmeniz gerekiyor, elimizden geleni yaptık mı diye?
benim konularınızdan anladığım pek bişey yapmadığınız.
he yapmak zorunda da değilsinizdir. o aile size göre olmadığını düşünüp kapatabilirsiniz.
ama şu var, bi şekilde vicdanınızı da rahatlatmak zorundasınız.

bende konularini biliyorum
kendine bu hayatta yapabilecegin en iyi iyilik o adamdan bosanmak bence
bir kendine gel lutfen, sen bu degilsin, sen o adama asik degilsin sen hayalindeki adama asiksin ama malesef o es hayalindeki degil, hicbirzaman olmadi ve belli ki olmayacak
Unutamam cok seviyorum diyorsun ama bu sadece senin kafanda olan birsey, o degerli degil ona o degeri sen verdin ve almakta senin elinde, sen suclu degilsin sen magdursun, sen sadece yanlis insani hayatinin merkezine koymussun. Onun gibi birisiyle hayatinin geri kalanini hala gecirmek istiyormusun, en guzel zamanlarini kavgayla gurultuyla gecirmedin mi onun yuzunden, hep ikinci planda olmaktan yorulmadin mi, denge kuramayan ailesi oldugunun bilincinde olamayan bir adam bir erkek dusunemiyorum bile ben, ki sen onunla bir hayat paylastin.. yapma, sevin bence bosaniyoruz diye.. Kendini uzme ve yipratma, degmez
Mutlu olmayi, mutlu edilmeyi, sevilmeyi hak etmiyormusun sence? Bence hakediyorsun ve gecmise sunger cek onu hayatindan cikar ve senin kiymetini bilecek biriyle yeni bir yol ciz kendine ..

Uzgunum, bir laf var dost aci soyler, halen esin sonucta ama yinede demeden gecemeyecegim esin gibi insanlar evlenmesinler ya, siz bosanirsaniz umarim olene dek bekar kalir, bir bayanin hayallerini daha yikmasini hayatini mahvetmesini istemem boyle bir insanin

Sevgi kolay bulunan birşey değil. Eşin de seni seviyorsa düşüncelerini yeniden gözden geçir bence. Onunla konuş belki o da pişman olmuştur.

konu açmıycaktım ama burası insanın ilerde okuması ve yaşananları unutmaması için güzel bir platform .
şimdi biraz içimi dökücem ve bunları buraya kaydedicem yıllar sonra okumak için .

22 yaşında tanıştık , evin bir kızı şımartılmış bir genç kız ben o ise okutulmamış bile babasından baya çektiği için annesine düşkün olmuş bir genç .

görür görmez aşık oldum . karşıdan gelirken daha parfüm kokusu gelmişti burnuma gördüğüm ilk saniye öpmemek için zor tutum kendimi bi erkek bukadar güzel olamaz . yüzü sakalları elleri . allahım ölüyorum aşık oldum . eve gittim anne hemen evlenmeliyiz çok tatlı bi çocuk çok efendi çok sakin çok saygılı ....

kısa bi zaman sonra evlendik . evlenme arefeleri biraz sıkıntılıydı nikaha yarım saat kala kavga ettik ve ayrılma eşiğine geldik ama gecikmelide olsa salona gidip nikahlandık .
doğum günümde evlenmiş olduk . hem doğduğum gündü hemde onun olduğum gün .

balayının 3. günü kavga ettik dönünce boşancaktık . olmadı ertesi gün barıştık .
derken nasıl başladıysa öyle gitti işte
5. ay 6. ay 8 . ay sürekli boşanma eşine git gel git gel ....
benim ' dünya benim etrafımda dönsün' havalarım onun anne düşkünlüğü bizi sürekli bu noktaya getirdi ....
konular açtım burda bazen suçlandım bazen hak verildi
ama suçluyum be ...
yani bilmiyorum aslında ama sanırım evlilik için ikimizde asla olgun davranamadık . çnkü biliyorum ki karşımda olgun bi adam olsa bunlar bukadar olmazdı .

hep inatlaştık hep misilleme yaptık . kaybettik. .....

boşanmayı yine ben istedim çnkü bu kez aileme saygısızlık yapmıştı aramızda sürekli aile muhabbeti vardı . bukez çok ileri gitti ve bitti....

canım acıyor içim acıyor deli gibi özlüyorum ama bitti .
evimi boşattık bile . dün geçtim önünden perdeleri bile çıkmış ....
hiç bişey almadım evden üst baş okadar çıktım ..
hatta evimize kiralık yazısı bile asılmış .. ne çabuk ....

belki evet olması gereken oldu .

24 yaşındayım şuan bir çok dersle çıkıyorum bu evlilik kurumundan .
hala seni çok seviyorum adam .
şuan bana geliyor ki hep onu sevicem ömür boyu .
geçiyor mu sahi bu acı ? bu düşünceler ?
sürekli resimlerine bakıp bakıp ağlama modu ? geçiyor mu
ondan başkasına değemem midem bulanır gibi geliyor .
öyle özledim ki kokusunu sakallarını ellerini ayakklarını .....

keşkelerle doluyum.

buda burda kalsın ......

zaman herseyın ılacı canım ..
cok ani bır evlılık sanırım ama askını pek guzel dıle getırmıssınn ..
keske nısan donemını vs uzatsaydın
bazen sadece dıs gorunuss yetmıyor kı hele kı evlılıktee ..

..
ve onun ıyı yonlerını dusundukcee , kendını uzmekten baska bısey gelmezz..

..
hatalarını gorebılmıssın , ayrılmak ıstemıyorsan da son kez konusun , buyukler araya gırsın .
evlılık kolay kurulmuyor .. her evlılıgın de bı zorlu surecı var ..

Öyle bir geçiyor ki izi bile kalmıyor...

Siz gerçekten şizofrenik bir hastasınız boşandığınızdan beri kafayı yemiş durumdasınız acil tedavi olmalısınız :)

Not;misafir olarak takip ediyordum sizin konunuzda dahil olmak üzere çok konu okudum bunu yazmak için üye oldum

Siz gerçekten şizofrenik bir hastasınız boşandığınızdan beri kafayı yemiş durumdasınız acil tedavi olmalısınız :)

Not;misafir olarak takip ediyordum sizin konunuzda dahil olmak üzere çok konu okudum bunu yazmak için üye oldum
Hiç tanımadığınız insanlara şizofreni hastasısın, acil tedavi ol derken ve acaba kafanızda kurduğunuz hangi sebepten dolayı bunu yaptığınızı ve bundan nasıl bir keyif alıp gülücükler saçtığınızı anlamak mümkün değil.
Özellikle insanlara hakaret etmek için üye olduğunuzu düşünürsek, asıl tedavi olması gereken siz olmayasınız?

Hadi ordan vitaminsiz

Ooooo size de günaydın psikolojik sorunları bir çırpıda çözüveren, teşhisi koyuveren süper zeka uzmanımız!!!
Hoşgeldiniz aramıza!:KK73:
Umarım tez zamanda derdime derman bulursunuz, ilaç, terapi neyse gereken rica ederim hemencecik önerin.:KK33:

Stalker kardeş, sen doktor musun bu teşhisi nerden koydun?

X