Yok inan onore de olmadım tedirgin de.Yani onca insan içinden neden lale, birde yıllardır takip ediyo onore minolunur tedirgin mi bilemedim
Siz gerçekten şizofrenik bir hastasınız boşandığınızdan beri kafayı yemiş durumdasınız acil tedavi olmalısınız :)
Not;misafir olarak takip ediyordum sizin konunuzda dahil olmak üzere çok konu okudum bunu yazmak için üye oldum
bu kanıya nerden vardigini ogrenmek icin sabirsizlaniyorum..Siz gerçekten şizofrenik bir hastasınız boşandığınızdan beri kafayı yemiş durumdasınız acil tedavi olmalısınız :)
Not;misafir olarak takip ediyordum sizin konunuzda dahil olmak üzere çok konu okudum bunu yazmak için üye oldum
bosanmis kadinlara guzel bi orneksiniz Laale.. durusunuz, hayata bakisiniz ve kendinize verdiginiz deger takdire sayan.. ve su anki (cok mutlu oldugunuzu seziyorum) evliliginiz de Allah'in izniyle bi umut isigi, bosanma sonrasi korku yasayanlara.. Allah daha mutlu olmanizi nasip etsin..Ooooo size de günaydın psikolojik sorunları bir çırpıda çözüveren, teşhisi koyuveren süper zeka uzmanımız!!!
Hoşgeldiniz aramıza!
Umarım tez zamanda derdime derman bulursunuz, ilaç, terapi neyse gereken rica ederim hemencecik önerin.
Âmin hepimize mutluluk ve sağlık versin Rabbim inşallah.bosanmis kadinlara guzel bi orneksiniz Laale.. durusunuz, hayata bakisiniz ve kendinize verdiginiz deger takdire sayan.. ve su anki (cok mutlu oldugunuzu seziyorum) evliliginiz de Allah'in izniyle bi umut isigi, bosanma sonrasi korku yasayanlara.. Allah daha mutlu olmanizi nasip etsin..
bence bu insan ya sizi tanıyor bir yerden sıkıntısı var onun için buraya yazdıOoooo size de günaydın psikolojik sorunları bir çırpıda çözüveren, teşhisi koyuveren süper zeka uzmanımız!!!
Hoşgeldiniz aramıza!
Umarım tez zamanda derdime derman bulurisunuz, ilaç, terapi neyse gereken rica ederim hemencecik önerin.
Hiç tanımadığınız insanlara şizofreni hastasısın, acil tedavi ol derken ve acaba kafanızda kurduğunuz hangi sebepten dolayı bunu yaptığınızı ve bundan nasıl bir keyif alıp gülücükler saçtığınızı anlamak mümkün değil.
Özellikle insanlara hakaret etmek için üye olduğunuzu düşünürsek, asıl tedavi olması gereken siz olmayasınız?
bu kanıya nerden vardigini ogrenmek icin sabirsizlaniyorum..
hayir nasil bi kafaya takmaktir buLaale 'yi ki kalkip uyelik aliyorsun icin sogudu mu bari? neyse Laale de simdi rahatlar, teshis koydun deyu..
Ooooo size de günaydın psikolojik sorunları bir çırpıda çözüveren, teşhisi koyuveren süper zeka uzmanımız!!!
Hoşgeldiniz aramıza!
Umarım tez zamanda derdime derman bulursunuz, ilaç, terapi neyse gereken rica ederim hemencecik önerin.
Sakın bir daha siteye üye olmaya kalkmayın beyefendi, erkek üye yasaktır.Sizinki ömür boyu devam edecek neredeyse şizofrenik parodi bir olay işin zor
Valla kendisinin başka sosyal sitelerdeki Hesabı da çıktı ortaya, sanal diye kimse davalık olmam diye düşünmesin.Bunu hiç beklemiyordum işte
Bu evli beyefendi yeniden üyelik alıp hakaretlerine devam ederse lütfen herkes bildirim yapsın, olayı yöneticilere aktardım. Onlar gerekirse açıklar...erkek ve kadın gibi davranıp, kadına girişiyor ha. kadın kavgası yapıyor birde .vay canına.
tamam ben devamı gelirse yönetime haber veririm. takip ederim konularıBu evli beyefendi yeniden üyelik alıp hakaretlerine devam ederse lütfen herkes bildirim yapsın, olayı yöneticilere aktardım. Onlar gerekirse açıklar...