- 5 Eylül 2012
- 691
- 341
Çok geç yoktur .arkadaşıma da tüm arkadaşarı:boşa bunu nolcak,çok güzel kızsın yine seversin hayat devam ediyor düşünme onu larla boşattılar.çooookkk pişman çok.yuvasız kaldı kimselere güveni kalmadı vs. Ben eski kafayım biraz kızanlar olabilir kendileri bilir beni bağlamaz.yuvanı kurtar güzel kardeşim bakma kimseye.o laflar avuntu geliyor hoşuna gidiyor ama canın yanar.beni de annem boşatmadı.hata sendedir kurtar yuvanı dedi.boşa kızım gel deseydi dünden boşardım.şimdi anneme minnetarım.çokkk iyi düşün.çok geçç yokşu deediklerin için öyle ileriye gittik ki ablacım
arada anlattıklarımı gördüysen anlarsın
öyle tatlı dil falan kendine çek falan bizden baya bayaaa gerilerde kaldı ne yazık kiii.
benimde bu yüzden keşkelerim var evliliğimin içindeyken yapablirdim
artık çok geç
Ayrı kaldığın sürece kendi hatalarınla yüzleşip keşke dediğini sanmıştım.bi insanın tepkisi olayların boyutuna göre artmaz mı ?
keşke normal bi ilişki olsaydı da bende evliliğimi sürdürebilseydim keşke ...
Tek kendimi suclayamam ben bu haldeysem sebebi esimdir . dengeyi sağlayamayan aile bilincini oturtamayn . ders aldım bi çok evet ama onun yaptığı hataları silmiyor buAyrı kaldığın sürece kendi hatalarınla yüzleşip keşke dediğini sanmıştım.
Son anlatımlarına bakınca anlıyorum ki -ah keşke eşim o yanlışları yapmasaydı da bu noktaya gelmeseydik.
demek istemişsin.
Özeleştiri yaptığını düşünerek yazdığım yorumların hiç bir anlamı kalmamış oldu.
Doğrularınız çakışmış sürekli çatışmışsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Beni anlayan insanların olmasına seviniyorum .Eski konularını hatırlıyorum.Eşinin annesiyle saatlerce vıcıkk vıcık konuşması,kayınvalidenin yahu bu çocukta artık evli barklı bi yakasını bırakayım demeden iyice gerginliği arttırmaları,eşin senin kızdığını üzüldüğünü bile bile biraz olsun huyundan vazgeçememesi hatta inada döndürmesi.... İnan bana en hayırlısı olmuş.Şuan belki üzüntünden bu gerçeği göremiyorsun ama zaman ilerledikçe geriye dönüp baktığında evli kalabildiğin zamana bile hayret ediceksin.Allah eski eşine anasıyla vıcık vıcık el ense 24 saat konuşmalarını sıradan görücek bir embesil kadın,sanada sadece artık kendine ait bir ailesi ve yuvası olduğunun farkına varan önceliklerini sapıtmayan bir eş nasip etsin.İki tarafında ihtiyacı olan tam olarak bunlar.Hayırlısı olsun hakkında.
Demiştim . yarın ne yasiycagimizi bilmiyoruz. Su an için yeniden barışmak imkansız gözüküyor çünkü herşeyi kabul edip barışmak lazım buda mümkün değil . ilerde boşandıktan sonra biz yine rabbim dilerse ne bilim...Canim o kadar guzel anlatmissin ki, aralari okumadim ama.. Benim kuzenimin esi, kuzenimin annesine o.. Diye kufur bile etti.. Kadincagiz uzuntuden kalp krizi gecirdi. Kuzenim cocugu icin ve sevdigi icin baristi, ikinci kez evlendi suan balayindalar.. Hatalarini anlayip donduler.. Yasananlar ne kadar cirkin olsada... Asilamiyacak birsey yok, seviyorsan sahip cik, ask kolay bulunmuyor..
Belki sana bi ornek olur. Sonucta arada baska kadin degil ki ozbeoz annesi, zor da olsa..
Canımdan çok sevdim çok hata yaptım boşanıyoruz.Tek kendimi suclayamam ben bu haldeysem sebebi esimdir . dengeyi sağlayamayan aile bilincini oturtamayn . ders aldım bi çok evet ama onun yaptığı hataları silmiyor bu
Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun ins. Kalbinin acisinin gecmesi icin dua edicem...Demiştim . yarın ne yasiycagimizi bilmiyoruz. Su an için yeniden barışmak imkansız gözüküyor çünkü herşeyi kabul edip barışmak lazım buda mümkün değil . ilerde boşandıktan sonra biz yine rabbim dilerse ne bilim...
Canım seni anlayanların tatlı avuntularını dinlemeye devam et sen.bu ne ego.bu mantıkla tavırlarınla üzgünüm ama yuva kuramazsın.fırtınalar da olur düzlükler de.boşuna kendimi yoruyorum canım sen başka şeyler duymak istediğin için açmışsın topiği.senin kararların senin hayatın.mutluluklarBeni anlayan insanların olmasına seviniyorum .
Dostlarımdan ailemden kendim için istediğim tek sey buydu acim geçsin diye dua.Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun ins. Kalbinin acisinin gecmesi icin dua edicem...
Beni anlayan insanların olmasına seviniyorum .
Ben burda egoluk bişey yapmadım o da nerden çıktı ? Bana beni anlamıyorsunuz da demedim . beni anlayan arkadaş eşimin annesiyle olan ilişki boyutunu anlamış ve yazdığı seyler birebir doğru . ben size bişey dememisken neye alindinix anlamadım ama size de eyvallahCanım seni anlayanların tatlı avuntularını dinlemeye devam et sen.bu ne ego.bu mantıkla tavırlarınla üzgünüm ama yuva kuramazsın.fırtınalar da olur düzlükler de.boşuna kendimi yoruyorum canım sen başka şeyler duymak istediğin için açmışsın topiği.senin kararların senin hayatın.mutluluklar
Ask acisini iyi bilirim bi kere yasadim, sonra esimi buldum sukurler olsun ki..Dostlarımdan ailemden kendim için istediğim tek sey buydu acim geçsin diye dua.
Allah razı olsun
Evliligimin tum detaylarını bilen yakinlarim gibi konuştunuz ve bu platformda bu kadar net beni anlayan evliliğimi kocami anlayan sayılı kisi var size minnettarım gerçekten ... Allah güzel gönlünüze göre versinGerçekten anlıyorum.Bu şekilde olması imkansız.Kendin için dünya benim etrafımda dönsün istiyorum demişsin ama,değil dünyayı senin etrafında döndürmek,olması gerekeni bile becerememiş bi adamdı eşin.Kendisininde bi ailesi bi evi olduğunu bi türlü idrak edememiş bi adam.Ve bunu oğluna öğretmesi görevi olduğu halde görmezden gelmiş bir anne.Mümkün değildi pitipiti.Allah senin gönlüne göre versin.Normal insanı bile delirtirdi bu durumlar inan bana.Sen bişey yaptıysanda artık bu hallerine çıldırıp yapmışsındır neden kendini suçluyosun? İnan bana başka birinide seviceksin daha çok gençsin.Hemde seninle bir aile olduğunun farkına varan birini.O zaman evli geçirdiğin günlerinede arkasından üzüldüğün günlerinede çok vah ediceksin.Ve zaten bu kadar anormallikten sonra senin birini sevmen daha kolay olucak.Çünkü bu derece kafayı yemiş insan bulmakta bir zanaattir.Sen bulmuşsun ne diyim kadermiş.Bu belkide ileride seviceğin adamınn kıymetini bilmen için bir vesiledir.Her şerde bir hayır var nede olsa.Sen şanslı tarafsın.Senin yerinde olsam şayet birgün evlenirse o adam,hayatına aldığı kadına gerçekten acı ve üzül.Çünkü başına geliceklerden habersiz saf kendi ailesini kurduğunu sanan bi kadın... Ama o adamla böyle bişey aslında mümkün değil.Lütfen sadece yoluna bak kendi önüne bak.Mutluluk huzur ssağlık seninle olsun.
Benim tek hatam taktiksel davranmadim . davranamadim . sakin olamadım . sabredemedim . yoksa eşim böyle yapmasa zaten benim bu hatalarım olmiycakti anlatabiliyor muyum.Canımdan çok sevdim çok hata yaptım boşanıyoruz.
Peki pitipiti, konu başlığında belirttiğin hataların olmasa bu noktaya gelirmiydiniz sence?
Alınmadım sadece yanlış yapma diyorum.ben de yaşadım yaşadıklarının hepsini.çok zor tamam ama boşandıktan sonrası daha zor.sen de hata yapmışsın onun yaptıklarını da unut yoksa kendine zehir edersin hayatı.çokkk kötü günleri ben de geçirdim annesinin yüzünden.burnumdan getirdi herşeyimi.ama şimdi hepsi arkada kaldı.senin de öyle olacak zamann.Ben burda egoluk bişey yapmadım o da nerden çıktı ? Bana beni anlamıyorsunuz da demedim . beni anlayan arkadaş eşimin annesiyle olan ilişki boyutunu anlamış ve yazdığı seyler birebir doğru . ben size bişey dememisken neye alindinix anlamadım ama size de eyvallah