evi ne ara bosaltmis?
siz sevildiginizimi dusundunuz bunca zaman.
bence siz sevmissiniz o sizi gercekten sevmis olsaydi
evliliginiz suresince 2 ci kez gelen anneniz icin bu saygisizigi yapamazdi.
bu ne cirkin bir davranis seklidir yuh diyorum sadece size saygisi yokki sevgisi olsun esinizin
Annesine saygısızlık yapmadın belki ama eşine annesiyle ilgili fazla vıdı vıdı yapmışsın sanırım.
Annesiyle ilişkisi ya senin istediğin gibi olacak ya da senin istediğin gibi.
Hep aynı söylemlerden bunalmış bıkmış olmalı ki, boşanma isteğini geri çevirmemiş.
Senin annen benim annem, senin ailen benim ailem çekişmesi başladı mı, evlilik patinajdan çıkamıyor.
Henüz boşanmamışsınız. Dilerim eşin de senin yaptığın gibi özeleştri yapıyordur.
Karşılıklı olarak hatalarınızdan sıyrılıp, bıraktığınız yerden ama engelleri aşmış olarak
yola devam edersiniz İnşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun.
evi ne ara bosaltmis?
anneyi suclamayi birak.. kocandan firsat bulmasa nasil yapsin?herşey 1 hafta içinde oldu bitti
evden ayrıldım 2 gün sonra eşya almak için gittiğimde kapının kilidi değişmişti
çilingirle girdim eve bi kaç üst aldım çıktım .
sonra annesi ve kardeşiyle sadece kıyfetlerimi hurçlara koyup apartmanın kapısına koyup abimi aramışlar eşyalrı gelin alın diye ve ertesi gün evin camında kiralık yazısı .
bu acelenin tek sebebi 1 ay daha kira vermemek ' adım kadar eminim buna .
daha bunun gibi milyon tane çirkinlik var yazsam ağzınız açık kalır .
öyle bi ana ki bu ana ...... ahhhhhhhhhhhh
o yüzden diyorum ya rabbim bana hallerini göstersin
anneyi suclamayi birak.. kocandan firsat bulmasa nasil yapsin?
o gecelik yorumun cok cirkin olmus, kusura bakma da, ne bicim laf o?he bu arada geceliklerim falan itinayla konulmuş hurçlara ama onun dışında tüm ceyizim yok ortada .
eşimle resimlerimiz hurcun üstüne güzelce dizilmiş resmen can yakmak amaç ç
bende eşime mesaj attım gecelikleri başkalarıyla yatarken giyeyim diye mi yolladınız
ve yollamadığınız eşyalrımı anan ve kardeşin pay edip mi kullancak evin eksiklerini mi tamamladı anacığın yazmıştım ...
ama değmiyor işte .
çingene gibi muahttap olcağına susuyorum bundan sonra yoksa abim katil olcak
Bu kadar severken ayrılmak niye??madem anladın hatalarını ki o da anlamıştır.çık karşısına seviyorum seni, yapamam başkasıyla de.çok geç değil hiçbirşey için.yakın bir arkadaşım yaptı bu yaptığın hatayı.deli gibi severken gururundan boşandı.ee noldu adam gitti evlendi,çocuğu oldu.face e koyuyor.bizimki deli aşık bi de o fotolara bakıp ağlıyor.adam sana bişey yapmamış.evlilikte ego olmaz tatlım atacaksın onları.ayrıca benim eşim çok anneciydi ama çocukları olduktan sonra inan dünyasının merkezi değişiyor kendi ailesi oluyor.bu yüzden ki sevdiğin adamı başka bir kadının kocası olarak görmeye dayanabilirsen....orası da senin kararın.geleceğini seçAllAhım nluuur öyle olsun .... dayanılcak gibi değil . boğazıma kadar doluyum .
Bu kadar severken ayrılmak niye??madem anladın hatalarını ki o da anlamıştır.çık karşısına seviyorum seni, yapamam başkasıyla de.çok geç değil hiçbirşey için.yakın bir arkadaşım yaptı bu yaptığın hatayı.deli gibi severken gururundan boşandı.ee noldu adam gitti evlendi,çocuğu oldu.face e koyuyor.bizimki deli aşık bi de o fotolara bakıp ağlıyor.adam sana bişey yapmamış.evlilikte ego olmaz tatlım atacaksın onları.ayrıca benim eşim çok anneciydi ama çocukları olduktan sonra inan dünyasının merkezi değişiyor kendi ailesi oluyor.bu yüzden ki sevdiğin adamı başka bir kadının kocası olarak görmeye dayanabilirsen....orası da senin kararın.geleceğini seç
o gecelik yorumun cok cirkin olmus, kusura bakma da, ne bicim laf o?
ayrica esyalarini almalari suctur, sikayetci ol, bosanman kesinse sakın haklarindan vazgecme, onlara birakma..
bir de sunu ekleyim, ben de skntilar yasadim ama bosanma olana ve gidip esyalarimi alana kadar eski esim igneme dokunmadi ve ailesinden kimseyi yanastirmadi o eve.. hatta tum evi bana birakti ne istersem alayim diye.. bari biterken bi adamlik yapilsaydi, orda da anacilik yapmis seninki..
hatani soyleyince su takindigin tavir da beni deli ediyor pitipiti! igrenc bi cumle ya, onu da mi demeyelim? cingene gibi muhatap olamam demissin ama o cumle cok cok cirkin.. kararini verdinse artik muhatap olma, avukatin halletsin bundan sonrasini..NApıyım ben geceliği napcam ki onları yollamaya utanmıyorlar mı hiç bi eşya yollamadan onları yollamak can yakmaktan başka bişey değil al şimdi giy der gibi .
aynen malesef hiç bi noktada adamlık yok .....
benden yiyip aldıkları ÇALDIKLARI yanlarına kar kaldı herşey.
izin vermiyor ailem bir çöp bile çıakrtmıycaksın o evden bitti daha gidemezsin bişey almaya dediler . kalan kaldı ... yani herşey ...
haram olsun soınuna dibine kadar
Canım sen kendini öyle şartlamışsın.tekrar başlarsam ailem ne der.o ne der .bu ne der.geç bunları.sen ne dersin onu dinle.gençsin daha.ablan olarak söylüyorum yuva kolay değil kurmak da devam etmek de.biz de ne kavgalar neler ettik ohoooo ilk zamanlar.çok istedim boşanmak.kaç kere.ama şimdi dönüp bakıyorum ya ben manyakmıymışım diyorum ailesi yüzünden sevdiğimi bırakıyorum.zamanla eşim çok değişti.bana ve çocuklarına döndü fikirleri.dilinle uzaklaştırma işvenle tatlı dilinle kendine çevir onu.ve unut öncesini.hatırlamak sadece acı verirokadarçok şeyler yaşandı ki çok çirkinlikler eklendi istesemde dönemem ...
AMA GALİBA BÜTÜN BU OLANLARA DAYANAMAM AMA HAZIRIM ...
Burada yazdıklarını hangi erkege yapsan sanırım aynı sonucla karşılaşırdın. Nasip olur yarın seninde bir oglun olur ve onu evlendirirsen o da sana düşkün olacaktır. Bu durumda siz de aynı duruma düşeceksiniz. Etme bulma dünyası...
Üzüldüm be pitipiti.konularında sana kızardım ben ama son yaptığı gerçekten olmamış
Hakkınızda hayırlısı olsun ne dileğimi de bilemedim ya
Gerçekten ana oğul ilişkisi standartların dışında ve abartılı olabilir.vıdı vıdı yaptırıldım inanın ki ...
normal bi ana oğul ilişkisi değil bu .
hiç bi evli kadının kaldırabilceği bi boyut değil .
yada isteyebilceği göz yumcağı bi boyutt değil.
asla .
amin teşkkr ederim hayırlısı olsun
hatani soyleyince su takindigin tavir da beni deli ediyor pitipiti! igrenc bi cumle ya, onu da mi demeyelim? cingene gibi muhatap olamam demissin ama o cumle cok cok cirkin.. kararini verdinse artik muhatap olma, avukatin halletsin bundan sonrasini..
Gerçekten ana oğul ilişkisi standartların dışında ve abartılı olabilir.
Ya da normal ana oğul ilişkisine gösterilen aşırı tepki, oğulu anasına itmiş olabilir.
Konunun başlarında pişmanlıkların olduğunu belirttiğin için ben daha çok senin
tepkilerinin kontrolden çıktığını düşünmüştüm.
Canım sen kendini öyle şartlamışsın.tekrar başlarsam ailem ne der.o ne der .bu ne der.geç bunları.sen ne dersin onu dinle.gençsin daha.ablan olarak söylüyorum yuva kolay değil kurmak da devam etmek de.biz de ne kavgalar neler ettik ohoooo ilk zamanlar.çok istedim boşanmak.kaç kere.ama şimdi dönüp bakıyorum ya ben manyakmıymışım diyorum ailesi yüzünden sevdiğimi bırakıyorum.zamanla eşim çok değişti.bana ve çocuklarına döndü fikirleri.dilinle uzaklaştırma işvenle tatlı dilinle kendine çevir onu.ve unut öncesini.hatırlamak sadece acı verir