- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
Öyle kolay degil seviyorum deyip de bitirmek. Evlilik o kadar kolay degil hanimefendi.
Elbet zorluklari var, olacak. Zaten bunlari kabul edip evlenmiyor musunuz?
Her türlü zorluga beraber göğüs germelisiniz. Biriniz sesini mi yukseltti o zaman digeriniz beklesin, sussun, ortalik sakinlesince icindekileri soylesin.
Boylece birbirinizi kirici sozler de sarfetmemis olursunuz.
Siz cocukluk yapiyorsunuz, yok mu buyukleriniz alsınlar karsilikli konussunlar?
Aklinizi basiniza almalisiniz.
Zamanla unutamazsin cunku eften seylerle tartisip bosanmaya kalkmissiniz ve seviyorsunuz. Seven insan unutamaz, hasta olur.
Her biriniz aileniz disindan, buyuk ve gormus geçirmiş birer kişi alip bir odaya girin. Onlari hakem yapin.
Aranizda ne var ne yok anlatin ve tarafsiz kisilerden dinleyin hatalarinizi.
Inan insan boyle hatasini anliyor.
Ya "ben bunu yapmisim hataliymisim" diyeceksiniz ikiniz de.
Öyle kolay degil eften puften sebeplerle yuva yikmak, surekli bosanalim demek.
Evlilik bir sanattir, ya muntazam kurar herkesin imrendigi bir hayati yasarsin ya da malzemeden çalıp herkesin igrendigi bir hayati yasarsin.
Bunlar sizin elinizde....
Elbet zorluklari var, olacak. Zaten bunlari kabul edip evlenmiyor musunuz?
Her türlü zorluga beraber göğüs germelisiniz. Biriniz sesini mi yukseltti o zaman digeriniz beklesin, sussun, ortalik sakinlesince icindekileri soylesin.
Boylece birbirinizi kirici sozler de sarfetmemis olursunuz.
Siz cocukluk yapiyorsunuz, yok mu buyukleriniz alsınlar karsilikli konussunlar?
Aklinizi basiniza almalisiniz.
Zamanla unutamazsin cunku eften seylerle tartisip bosanmaya kalkmissiniz ve seviyorsunuz. Seven insan unutamaz, hasta olur.
Her biriniz aileniz disindan, buyuk ve gormus geçirmiş birer kişi alip bir odaya girin. Onlari hakem yapin.
Aranizda ne var ne yok anlatin ve tarafsiz kisilerden dinleyin hatalarinizi.
Inan insan boyle hatasini anliyor.
Ya "ben bunu yapmisim hataliymisim" diyeceksiniz ikiniz de.
Öyle kolay degil eften puften sebeplerle yuva yikmak, surekli bosanalim demek.
Evlilik bir sanattir, ya muntazam kurar herkesin imrendigi bir hayati yasarsin ya da malzemeden çalıp herkesin igrendigi bir hayati yasarsin.
Bunlar sizin elinizde....