ona göre kadın çok bulunur anne bulunmaz da ondanoldum valla belkide leyla oldum ama mutlu olamadım .
ya size yemin ederim hanımlar adama adriana limayı getir yine anasını seçer :S
hayır anasından kopsun değil derdim ama ona karılık sevgi falan boş yani .
değişik bi anacılık bu cinent geçiriyorum anlatamıyorum olayın boyutunu size .
Canim eger seviyorsan ve bunu hissediyosan bu duyguyu zayii etme.
severek ayrilmak diye bisey yoktur..
eger gercekten seviyosan esini bundan sonra kimseyi oyle sevmiceksin.
Kimi arkadaslar unutursun demisler ama ben katilmiyorum. Biraz daha olgun dusunup emek verirseniz sevgiyle asamauacaginiz sey yoktur
ona göre kadın çok bulunur anne bulunmaz da ondan
hayir, cocuk yok.. 1 yil evli kaldik yaklasik.. annesinin entrikalarini bile meleklik sanan, evlilik hayallerimi burnumdan getirip kendisine olan tum guvenimi yikan adamdan kurtulali da 1 yil olacak inşaAllah.. bak nasil rahat bahsediyorum : ) cok sukur..ay aynı şeyler inanamıyorum çok üzüldüm
keşke benimde bi kaç ay geçse en azından .
ama bişey de geçti dimi bu acıların yoğunluğu .
Demiştin ama bidaha de nlur :)
çocuk yiok değil mi sizinde
hayir, cocuk yok.. 1 yil evli kaldik yaklasik.. annesinin entrikalarini bile meleklik sanan, evlilik hayallerimi burnumdan getirip kendisine olan tum guvenimi yikan adamdan kurtulali da 1 yil olacak inşaAllah.. bak nasil rahat bahsediyorum : ) cok sukur..
cocuk hayali bile kurmaya korktugun, annesinin kotuluklerini degil gormek, kalkip masum karisini suclayan adam icin kendini heba etmeye degmezdi.. bundan sonrasini tabiki bilemeyiz, nasip kader.. ama biz o anlarda dogru karari vermekle yukumluyduk.. Cok sukur hic pisman da olmadim, duzelmeyecegini anlamistim artik.. ben elimden geleni fazlasiyla yapmistim, bundan sonrasi bile bile ladesti..
ayrilirken de dedim ki, gidin anne abla ogul koyun koyuna sarilin yatin; tum haklaeimi annenle ablana devrediyorum sana dair'onlari silermis benim icin sanki istegim buydu benim : ) bana 'eş' olsun, aile olalim istedim sadece, o kotulerin eteginden cikamadi, kaybetti.. ben sağ ciktim cok sukur, bu onemli
beddua etme, Allah a havale et, O en dogrusunu bilendir..sanırım bizim yaşadığım bu aptalca şeyi yaşayan çok bayan var .
anneleri bacıları hep melek hepdoğru hep haklı hep iyi
......
benimde sürekli dediğim laf artık ananı elinden tut karım diye tanıt farkı yok dedim ya evet çok ayıp ama dedirtiyorlar beeeee
eteğinden çıkamıyorlar kesinlikle hep kurduğum cümleler bunlar benimde.
banada herkes sen kaybetmedin kazandın onlar kaybedicek diyorlar
çnkü daha çooooook detay var ....
rabbim onların tepetaklak geldiğini bana göstersin inşallah.
bileziklerimi bile çalıp ailesine yediren bi sevdiceğim .... ah beeee
ismi evli olsun, arkasinda gezinen bi karisi olsun.. ama anneleri hep en on planda olsun.. karisi bunu hakli olarak kabul etmeyince de olaylar olaylar..bulunmasın bakalım bir kadının gözyaşları üzerine nasıl mutlu olcaklar analı oğullu ...
neden evlendi ozaman nedennnnnnnnnnnnn neden
27 yaşındayım. 14 yaşından beri beraberdim onla. Geçen sene ayrıldım, 12 yıl eder. Ergenlik heyecanı, gençlik hevesleri, yetişkin ilişkisi vs hepsini beraber yaşadık. Kimliğimde 27 yazıyor ama ben ruh halimdeki çöküşle 37 gibi hissediyorum.daha yaşın kac ki..
cok gencsin demek istemistim.. insanlar 30 yasindan sonra evleniyor artik..27 yaşındayım. 14 yaşından beri beraberdim onla. Geçen sene ayrıldım, 12 yıl eder. Ergenlik heyecanı, gençlik hevesleri, yetişkin ilişkisi vs hepsini beraber yaşadık. Kimliğimde 27 yazıyor ama ben ruh halimdeki çöküşle 37 gibi hissediyorum.
Sevmek iyi bi evlilik icin yeterli degil evlilik sorumlulugu alamayan bireyler bu yolda devam etmemeli bence iyi olmus. Yeniden de tabii ki de seversin de simdi derdin o olmasin yanikonu açmıycaktım ama burası insanın ilerde okuması ve yaşananları unutmaması için güzel bir platform .
şimdi biraz içimi dökücem ve bunları buraya kaydedicem yıllar sonra okumak için .
22 yaşında tanıştık , evin bir kızı şımartılmış bir genç kız ben o ise okutulmamış bile babasından baya çektiği için annesine düşkün olmuş bir genç .
görür görmez aşık oldum . karşıdan gelirken daha parfüm kokusu gelmişti burnuma gördüğüm ilk saniye öpmemek için zor tutum kendimi bi erkek bukadar güzel olamaz . yüzü sakalları elleri . allahım ölüyorum aşık oldum . eve gittim anne hemen evlenmeliyiz çok tatlı bi çocuk çok efendi çok sakin çok saygılı ....
kısa bi zaman sonra evlendik . evlenme arefeleri biraz sıkıntılıydı nikaha yarım saat kala kavga ettik ve ayrılma eşiğine geldik ama gecikmelide olsa salona gidip nikahlandık .
doğum günümde evlenmiş olduk . hem doğduğum gündü hemde onun olduğum gün .
balayının 3. günü kavga ettik dönünce boşancaktık . olmadı ertesi gün barıştık .
derken nasıl başladıysa öyle gitti işte
5. ay 6. ay 8 . ay sürekli boşanma eşine git gel git gel ....
benim ' dünya benim etrafımda dönsün' havalarım onun anne düşkünlüğü bizi sürekli bu noktaya getirdi ....
konular açtım burda bazen suçlandım bazen hak verildi
ama suçluyum be ...
yani bilmiyorum aslında ama sanırım evlilik için ikimizde asla olgun davranamadık . çnkü biliyorum ki karşımda olgun bi adam olsa bunlar bukadar olmazdı .
hep inatlaştık hep misilleme yaptık . kaybettik. .....
boşanmayı yine ben istedim çnkü bu kez aileme saygısızlık yapmıştı aramızda sürekli aile muhabbeti vardı . bukez çok ileri gitti ve bitti....
canım acıyor içim acıyor deli gibi özlüyorum ama bitti .
evimi boşattık bile . dün geçtim önünden perdeleri bile çıkmış ....
hiç bişey almadım evden üst baş okadar çıktım ..
hatta evimize kiralık yazısı bile asılmış .. ne çabuk ....
belki evet olması gereken oldu .
24 yaşındayım şuan bir çok dersle çıkıyorum bu evlilik kurumundan .
hala seni çok seviyorum adam .
şuan bana geliyor ki hep onu sevicem ömür boyu .
geçiyor mu sahi bu acı ? bu düşünceler ?
sürekli resimlerine bakıp bakıp ağlama modu ? geçiyor mu
ondan başkasına değemem midem bulanır gibi geliyor .
öyle özledim ki kokusunu sakallarını ellerini ayakklarını .....
keşkelerle doluyum.
buda burda kalsın ......
Ondan ayrıldığımdan beri genç hissediyorum. Evlilik değil derdim, bin şükürler ediyorum onunla evlenmediğimiz için.cok gencsin demek istemistim.. insanlar 30 yasindan sonra evleniyor artik..
evliligi genel olarak soyledim.. hayata gec kalmis degilain yani.. yeterki kendini topla iyi ol, Allah in izniyle..Ondan ayrıldığımdan beri genç hissediyorum. Evlilik değil derdim, bin şükürler ediyorum onunla evlenmediğimiz için.
İlk konunu ve diğerlerini falan okudum da bence doğru olanı yapmışsın. Karşılıklı dengeyi kuramamışsınız. O zaten hiç kurmak istememiş. Kendi bildiğini yapmış. Gençsin daha olmuyorsa olmuyordur ömrünü heba etmeye değmez cidden.
Sevmek iyi bi evlilik icin yeterli degil evlilik sorumlulugu alamayan bireyler bu yolda devam etmemeli bence iyi olmus. Yeniden de tabii ki de seversin de simdi derdin o olmasin yani