canımdan çok sevdim çok hata yaptım boşanıyoruz .

Canim eger seviyorsan ve bunu hissediyosan bu duyguyu zayii etme.
severek ayrilmak diye bisey yoktur..
eger gercekten seviyosan esini bundan sonra kimseyi oyle sevmiceksin.

Kimi arkadaslar unutursun demisler ama ben katilmiyorum. Biraz daha olgun dusunup emek verirseniz sevgiyle asamauacaginiz sey yoktur

ona göre kadın çok bulunur anne bulunmaz da ondan

inanın artık bizim elimizde değil ipler
ailem iyice nefret boyutuna geldi
barışırsam kimse suratıma bakmaz gerçekten ... yani yok dönüşü malesef yok

hayir, cocuk yok.. 1 yil evli kaldik yaklasik.. annesinin entrikalarini bile meleklik sanan, evlilik hayallerimi burnumdan getirip kendisine olan tum guvenimi yikan adamdan kurtulali da 1 yil olacak inşaAllah.. bak nasil rahat bahsediyorum : ) cok sukur..
cocuk hayali bile kurmaya korktugun, annesinin kotuluklerini degil gormek, kalkip masum karisini suclayan adam icin kendini heba etmeye degmezdi.. bundan sonrasini tabiki bilemeyiz, nasip kader.. ama biz o anlarda dogru karari vermekle yukumluyduk.. Cok sukur hic pisman da olmadim, duzelmeyecegini anlamistim artik.. ben elimden geleni fazlasiyla yapmistim, bundan sonrasi bile bile ladesti..
ayrilirken de dedim ki,' gidin anne abla ogul koyun koyuna sarilin yatin; tum haklarimi annenle ablana devrediyorum sana dair' onlari silermis benim icin sanki istegim buydu benim : ) bana 'eş' olsun, aile olalim istedim sadece, o kotulerin eteginden cikamadi, kaybetti.. ben sağ ciktim cok sukur, bu onemli

sanırım bizim yaşadığım bu aptalca şeyi yaşayan çok bayan var .
anneleri bacıları hep melek hepdoğru hep haklı hep iyi
......
benimde sürekli dediğim laf artık ananı elinden tut karım diye tanıt farkı yok dedim ya evet çok ayıp ama dedirtiyorlar beeeee
eteğinden çıkamıyorlar kesinlikle hep kurduğum cümleler bunlar benimde.
banada herkes sen kaybetmedin kazandın onlar kaybedicek diyorlar
çnkü daha çooooook detay var ....
rabbim onların tepetaklak geldiğini bana göstersin inşallah.
bileziklerimi bile çalıp ailesine yediren bi sevdiceğim .... ah beeee

beddua etme, Allah a havale et, O en dogrusunu bilendir..
evlilige devam etseydin, yapilanlari unut derdim.. ama madem kararin belli, sana yapilanlari simdi hatirla ki duygusallikla gercekleri gozardi etmeyesin.. sevgiden ziyade giden hayallerine agliyorsun.. sen hala evli bi kadinsin, o yuzden kalkip 'bidaha seversin, ilerde baskasini bulursun' demeyecegim; su anda yakismaz.. ama diyecegim su ki, Allah in izniyle gececek bu acilar.. cunku bu duygusalliklar cekilip realist dusunmeye basladiginda, o evliligin zaten seni mutlu etmedigini anlayacaksin..

bulunmasın bakalım bir kadının gözyaşları üzerine nasıl mutlu olcaklar analı oğullu ...
neden evlendi ozaman nedennnnnnnnnnnnn neden
ismi evli olsun, arkasinda gezinen bi karisi olsun.. ama anneleri hep en on planda olsun.. karisi bunu hakli olarak kabul etmeyince de olaylar olaylar..

Erkeklerin dengeyi kurmasi ne kadar onemli iste. Hep ayni meseleler.

Okurken duygulandim.
Insanin icine bir acaba doluyor.

Allahim sabır versin sana. Insallah geri kalan hayatini hep mutlu mesut gecirirsin. Icinde ki acı tez zamanda bitsin, ferahlik versin rabbim icine.

Her seferinde olan bu olaylardan bir ders cikarsaydiniz keske.
Olgunlasmak meselesi o kadar onemli ki. Hayatimiz hep bu fevri hareketlerimizden, cocuksu tavirlarimizdan mahvoluyor

Umarim ikiniz de aklınızı basiniza alır dogru kararlar vermeye calisirsiniz.

cok gencsin demek istemistim.. insanlar 30 yasindan sonra evleniyor artik..

Sevmek iyi bi evlilik icin yeterli degil evlilik sorumlulugu alamayan bireyler bu yolda devam etmemeli bence iyi olmus. Yeniden de tabii ki de seversin de simdi derdin o olmasin yani

İlk konunu ve diğerlerini falan okudum da bence doğru olanı yapmışsın. Karşılıklı dengeyi kuramamışsınız. O zaten hiç kurmak istememiş. Kendi bildiğini yapmış. Gençsin daha olmuyorsa olmuyordur ömrünü heba etmeye değmez cidden.

konuları bilip böyle diyenler olunca içim rahatlıyor .
teşekkr ederim

Annesine saygısızlık yapmadın belki ama eşine annesiyle ilgili fazla vıdı vıdı yapmışsın sanırım.
Annesiyle ilişkisi ya senin istediğin gibi olacak ya da senin istediğin gibi.
Hep aynı söylemlerden bunalmış bıkmış olmalı ki, boşanma isteğini geri çevirmemiş.
Senin annen benim annem, senin ailen benim ailem çekişmesi başladı mı, evlilik patinajdan çıkamıyor.
Henüz boşanmamışsınız. Dilerim eşin de senin yaptığın gibi özeleştri yapıyordur.
Karşılıklı olarak hatalarınızdan sıyrılıp, bıraktığınız yerden ama engelleri aşmış olarak
yola devam edersiniz İnşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sevmek iyi bi evlilik icin yeterli degil evlilik sorumlulugu alamayan bireyler bu yolda devam etmemeli bence iyi olmus. Yeniden de tabii ki de seversin de simdi derdin o olmasin yani

çok yanlış anlamışşsınız benm derdim yeniden sevmek değil .
kalsın istemiyorum zaten

siz sevildiginizimi dusundunuz bunca zaman.
bence siz sevmissiniz o sizi gercekten sevmis olsaydi
evliliginiz suresince 2 ci kez gelen anneniz icin bu saygisizigi yapamazdi.
bu ne cirkin bir davranis seklidir yuh diyorum sadece size saygisi yokki sevgisi olsun esinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…