Onlar bu yollardan çok geçti ama hiç bir şey düzelmedi.bu kadar sevdıgınız kısı bır sansı daha haketmıyor mu..o da derslerını almıstır..emınım artık hıcbırsey eskısı gıbı olmz
Onlar bu yollardan çok geçti ama hiç bir şey düzelmedi.
değişecekse tekrar dene derim,
ama ??? orası meçhul işte...
denemeden bilemezsin...
Barıştınız mı peki, durumlar nedir?1 kere denedim bişey düzelmedi düzeldi gibi oldu yine sarpa sardı ...
hayatin imtihanla dolu olmasi, daha dogrusu imtihanlar 'oturup cekmek' anlamina gelmez.. isyan etmeyeceksin, dua edeceksin, ama mevcut durumdan kurtulmak icin de en saglikli adimlari atmaya calisacaksin.. kotu bi evlilikte, illaki cabalayacaksin, fedakarlik da yapacaksin, Allah'a siginacaksin, iyiye gitme yoksa da bosanmak hak, ne yapabilirsin ki..Bence tekrar deneyin... Evlilik gerçekten zor ama çaba emek fedakarlık istiyor... Unutmayın ki dünya hayatı cennet değil.. Bu beklentiye girince de en ufak zorlukta vazgeçip pes ediyoruz ... Dua edin, mücadele edin, belki de sizin imtihaniniz eşiniz... O olmasa başka imtihanlar olacak...
haklısın ...;Olan olmuş ev dağılmış. Önceki konularınızı biliyorum bu adamla hiç muhattap olmayın.
Sen aç davayı banane sen aç olaylarına girilmiş, gereksiz.
Çok aşama katettiniz bundan sonraki tüm duygu sömürülerini görmezden gelin.
Yine çıksın dışarıya arasın saatlerce anacığıyla konuşsun.
Tabi aynı evdeyken telefonla konuşamıyorlar ya canı sıkılmıştır.
Yolunuz açık olsun.
çünkü bazen sevgi hiç birşeye yetmez ...niye yapamıyosunuz anlamadım ki? madem aşk bitmemiş niye düzeltemiyosnuz?
konu kapanmis, buraya yaziyim madem..
madem kendinizce haklisiniz, gidin bi an once kurtulmaya bakin davanizi acip.. karsi tarafa verdiginiz izlenim, kararli olmadigin ve isi surundurdugun yonunde bence.. baksana, kv senin oglunu aradigibi soyluyomus.. davayi onlar acarsa, herkes inanir bu laflara.. ayrilmak isteyen sen isen, nicin esin acsin davayi seni istemiyo gibi? yapmayin ya ne olur, biraz mantik.. ofkeyle dusunmeye gerek yok.. bu surecte atacagin adimlar cok onemli..
Davayı kimin açtığı neden önemli, açan taraf ekstra neyle uğraşıyo ki ailen onlar uğraşsın diyo, benim bildiğim avukata durumu anlatıp vekalet veriyorsun
bence sen bu isi sundureceksin pitipiti.. bana kizma hic.. bi karar aldiysab yigitce gerekeni yap.. ne kafa dinlemesi, neyin uzatmasi bu? kendini kotu duruma dusuruyosun bos yere.. neyse, karar senin..şimdi oğlunu halini gördükçe kimin kimi aradığınıda görür . ki herkese barışmak istediğini söyleyen oğluyken ....
öfkem geçti sakinim artık ...
sadece bi durgunluk söz konusu kafamı dinliyorum ... bakalım nolcak
oyle bosanilmaz boyle bosanilir demek daha mantikli degilmi? hadi bosa beni, diyosun resmen.. pes..çnkü ilk başlarda çok artislik yaptı tamam boşıycam seni diye ...
sonra benim nikahımdaki kadın benden uzakta yaşayamaz diyede çok artislik yaptı ...
bende ozaman boşa hadi dedim ve açmasını bekliyorum . çnkü onun çok zoruna gidiyor böyle ayrı yaşamak...
olabildiğince sürünsün istiyorum
bence sen bu isi sundureceksin pitipiti.. bana kizma hic.. bi karar aldiysab yigitce gerekeni yap.. ne kafa dinlemesi, neyin uzatmasi bu? kendini kotu duruma dusuruyosun bos yere.. neyse, karar senin..