canımdan çok sevdim çok hata yaptım boşanıyoruz .

çok ... hala ve sanırım uzun bi süre .çok ....

Sana tavsiye eğer seviyorsan bu işi düzeltmeye çalış. Evleri ayırınca anlarsın orada olmadı hakim boşandınız deyince anlarsın orada olmadı başka biriyle sarmaş dolaş fotosunu görünce anlarsın illaki anlarsın. Seven insan için çözümsüz hiçbirşey yoktur. Mücadele ve sabır etmek lazım. Eğer gerçekten seviyorsan tabiki. Bırak annesine bağlı kalsın. 10 bininci plandaysan çözmeye çalış 1. planında olmaya çalış ne biliym ona bunu aktar. Konuşun bakın çaresine ama boşanmayın. Eğer ikiniz de seviyorsanız bunu asla yapmayın. Eğer araya soğukluk girerse işler şimdikinden daha vahim olabilir. O zaman ikiniz de kavuşmaya çalışsanız da bir araya gelemezsiniz. Size bir kıssadan hisse hikaye aktarayım.

EVLİLİKTE SABIR
Alimin birinin hanımının çenesi çok kuvvetli, bilgi ve becerikliliği ise çok zayıftı. Ona; ''Ne tutuyorsun bunu bırak gitsin. Sen alim bir kişisin hemen evlenirsin'' dediler. Şöyle cevap verdi: ''Bırakırsam ikimizde kaybederiz. O kaybeder. Çünkü benim gibi sabırlısını bulamaz. Ben kaybederim. Çünkü sabrım nedeniyle kazandığım bu sevabı bulamam.'' Şunu da ilave eder alim sözlerine: ''Siz aile içinde, hanımla bey arasındaki sabrın, taraflara cennet kazandırdığını bilmiyor musunuz yoksa?'

Demem o ki . Seviyorsanız lütfen lütfen sabredin. Bakın çaresine düzeltmeye çalışın tek sorununuz buysa eğer. Bakın çaresine çabalayın belki 1000 kez yenilseniz 1001 inciyi deneyin. Yuva kolay kurulmuyor. Yıkmayın

burdakiler anlar mı bilmem..
ama eşim dediğin adam sensiz kaldığında anlayacak.. sana yaptığı hataları dogru yapmış gibi savunmuş olsa da anlayacak bence.. belki bu onun doğruları görmesini sağlayacak bir sınavdır sizin için.. hakkında hayırlısı olsun

dilerim ki anlar çok pişman olur ama ben ozaman onun sözlerine kanmıycam ...

evliliğim kurtula bilirdi ama eşim asla çabalamadı bunun için dedim en azından taşınalım azcık uzağa o bile bize yeterdi ama taşınmadı bile çnkü yapamazdı annesini günde 5 kere görmeden ...
şimdi bensiz çok güzel yapabiliyor ...
keşke sabredebilseydim ama olmadı .
birdaha deneyemem BİTTİ malesef bitti...

Ben sizin eski konularınızı biliyorum. O zaman üye değildim ama zaman dursa keşke diye bir konunuz vardı. Sürekli onu takip etmiştim. Herkes boşanıyosunuz diye sizi teselli ederken siz bir anda barışmıştınız sonra da sizi eleştirenlere karşı çok agresif bir tavır takınmıştınız.
Şimdi size gelip böyle bi konu altında "çok hata yaptınız ve kimseyi dinlemeyip başınızın dikine gidip insanlara carladınız" minvalinde bir şey yazdım diye kızmayın lütfen. Bu konunun tamamını okumadım ama ilk sayfalarını okudum. Ne güzel yazmışsınız, hatalarınızı ne güzel görmüşsünüz, belki asıl haksız olan eşiniz ama kendi eksiklerinizi de fark etmişsiniz, daha yumuşamışsınız, daha eleştirel olmuşsunuz, daha sakinleşmişsiniz… İnşallah bu işin sonu ne olursa olsun mutlu olursunuz. Eski benliğinizle şimdikine bir bakın. Ben çok daha güçlenmiş, iyileşmiş ve daha affedici, daha rasyonel bir kadın görüyorum. Yaşadığınız zorlukların sizi güçlendirdiğinize ve büyüttüğüne inanıyorum. İnşallah siz de öyle düşünüyorsunuzdur.
Daha güzel haberlerinizi, konularınızı, günlerinizi bekliyorum…

Yazdığım mesajı düşününce geçmişe yönelik yersiz bir eleştiri yaptığımı hissettim. Özür dilerim

Babası olmasa bile bu kadar düşkün olması abartı bence helede eşine annem senden daha kıymetli diye hissettiriyorsa eşinden çok annesiyle vakit geçiriyorsa bunlar bence çok abartı bu anlattıklarım değilki annesiyle ilgilenmesin bende erkek annesiyim benimde çocuğum evlense eşiyle tartışacaklar diye ödüm kopar çübkü ben gelini üzersem oda gider benim oğlumu üzer çok arasa derimki yaoğlum sürekli beni arama senin evin yuvan yokmu git eşinle ilgilen

Siz bosanmazsiniz bence. Kac kez benzer konulariniza rastgeldim hic bosanmayla nitelenmeyen.
Bana sorarsaniz bosanmicaksaniz bunu dillendirmeyin bir daha baristiginiz zaman.
Bosanicaksaniz da tamamen bitmis olsun öyle ayrilin evinizden.

tamamen bitti öyle ayrıldım evimden ...

senin gibi annelerin ellerinden yanaklarından öpüyorum ...
ana olmak gel oğlum gel oğulmmmm oğlum benden başkasını sevme oğlum demek değildir işte...

anliyorum insan seviyor, sevince kolay unutulmuyor ama bence senin icin en iyisi olmus
omrunden yeterince harcamis bu insanlar en azindan bundan sonra mutlu olabilirsin

anliyorum insan seviyor, sevince kolay unutulmuyor ama bence senin icin en iyisi olmus
omrunden yeterince harcamis bu insanlar en azindan bundan sonra mutlu olabilirsin

evet tüm yakın cevremin ve bu evliliği bilenlerin söylediği bu ...
ama kalbe söz geçmiyor ..
elbet birgün diner. elbet birgün biter ....

ah kuzum ah be bayadır takip ediyorum konularını evliliğin bir iyi bir kötü ama okuduğum kadar sendede hatalar var birlikte evlılık terapisine gitseniz iti olmaz mı ?
kocanı çok sevıyorsun öpmeye koklamaya doyamadığın adamdan boşanma arada şiddet yok aldatma yok
aranızdakı sorunlar aşılmazmı ????
bu kadar çok ayrılmak boşanmak her kavgada neden her konunda boşanmak ayrılmak geçiyor yapma piti pişman olma sonra

Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlı. insan ölüme bile alışıyor. zamanla acı yerini alışkanlığa bırakıyor onsuzluğa alışıyorsun.

İkinizde geçmesin isterseniz geçmez
Sorun yaş ve çocukça davranışlarsa birkaç yıl sonra yine birbirinizi bulursunuz
Ama nedense ben senin daha çok sevdiğini hissettim
O da böyle hissetse sonuö böyle olmazdı belki
Senin gibi midesi bulanır mı başkasından bilmem, bulanırsa ne ala
İlerde barış senin gibi beklerse ama sanmam..

Aman bu dıygusal yorumu da ben mi yazdım
Konunun verdiği hissiyat sanırım, geçer.

Herkesin aşkı kendıne buyuk ask..
Herkes kendı evlılıgını en mutlu evlılık olarak görur..
Vazgecılmeyen hıcbırsey yok hayatta..
En guzel ılac da zaman..

tamda öyle ööpmeye koklamaya doyamadığım insan aama şimdi bitti . çok zormuş . ama maalesef bizim içinde geçerli seebpler var boşanmak için. artık geri dönüşü tamamen bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…