canımdan çok sevdim çok hata yaptım boşanıyoruz .

oyle bosanilmaz boyle bosanilir demek daha mantikli degilmi? hadi bosa beni, diyosun resmen.. pes..

bazende inat edip boşanmayıp 3 yıl böyle yaşayığ nikahın kendi kendine düşmesini bekle diyorum kendime çnkü en çok böyle delirir en çok böyle yara alır ... boşanınca bitip kurtulcak . .
ay dengesiz düşüncelere giriroyum işte böyle

çnkü ilk başlarda çok artislik yaptı tamam boşıycam seni diye ...
sonra benim nikahımdaki kadın benden uzakta yaşayamaz diyede çok artislik yaptı ...
bende ozaman boşa hadi dedim ve açmasını bekliyorum . çnkü onun çok zoruna gidiyor böyle ayrı yaşamak...
olabildiğince sürünsün istiyorum
ayrilmak istemeyen adam, sen dava acinca da surunur merak etme.. sen karsi tarafi surundurmuyosun su an, kendini kararsiz ve isi oyuncaga ceviren biri gibi gosteriyosun, uzgunum.. hem ayrilcam de, hem banane banane sen ac durumuna getir; su an bi karizman yok malesef..

bazende inat edip boşanmayıp 3 yıl böyle yaşayığ nikahın kendi kendine düşmesini bekle diyorum kendime çnkü en çok böyle delirir en çok böyle yara alır ... boşanınca bitip kurtulcak . .
ay dengesiz düşüncelere giriroyum işte böyle
kendinden 3 yil cal o zaman sacmasapan bi inat ugruna.. senin hayatin.. kimse surunmez merak etme..

ayrilmak istemeyen adam, sen dava acinca da surunur merak etme.. sen karsi taragi surundurmuyosun su an, kendini kararsiz ve isi oyuncaga ceviren biri gibi gosteriyosun, uzgunum.. hem ayrilcam de, hem banane banane sen ac durumuna getir; su an bi karizman yok malesef..

ben mi açayım ... adam hep hazıra konsun .. açayım gelsin imza atsın evet desin bitsin. evliliğide bukadar kolay oldu boşanmasıda ... .
zaten ben sabırsız bi insanım bakma böyle beklerim dediğime . açarım çok bekleyemem

ben mi açayım ... adam hep hazıra konsun .. açayım gelsin imza atsın evet desin bitsin. evliliğide bukadar kolay oldu boşanmasıda ... .
zaten ben sabırsız bi insanım bakma böyle beklerim dediğime . açarım çok bekleyemem
bi ton msj yazdim, ister dön yeniden oku alacagini al, istersen sallama bile.. senle benim mantigim cok farkli calisiyo; emin oldum buna..

bi ton msj yazdim, ister dön yeniden oku alacagini al, istersen sallama bile.. senle benim mantigim cok farkli calisiyo; emin oldum buna..
ben barışmayı düşünmüyorum eğer düşünseydımm tek mesajına bile yumuşardım ..
evet belki rezillik gibi ama ne evlilikler var neler yaşıyor millet unutup devam ediyor bukadar rezillik diye nitelendirilmesini kabuk etmiyoırum . biticek bu evlilik evet ama rezillik çok ağır bi kelime !

Amacım seni kırmak değil ama olgun biri değilsin. 24 yaş da zaten yeterli olgunluğuna ulaşılacak bir yaş sayılmaz bana kalırsa. Eski konularını okudum. Bunların tek sebebi iki tarafın da yeterli olgunlukta olmaması. Ve ne yazık ki durum böyle olunca evlilikler yürümüyor. Niye anneni aradın, kardeşlerin instagramda fotoğraflarımı beğenmiyor, sahile bensiz nasıl gidersin diye kavgalar da kaçınılmaz oluyor. Sen bunlara ufak meseleler diyorsun evet doğrusun ama asıl mesele bu konuları tartışma konusuna çevirmek. İşte bu da büyük bir şey. Ayrıca kavgalarda ailelerin işin içine girmesi, kp arayıp eve gelmesin demek falan inan çirkin ve inan rezillik.

Bence boşanmanız çok hayırlı bir karar. Hayattaki mutlulukların yolu erkekten, aşktan geçmiyor. Kendi yaşamını güzelleştirip, eğlenerek, gezerek de gayet mutlu olabilirsin. Hakkında en hayırlısını diliyorum.

Amacım seni kırmak değil ama olgun biri değilsin. 24 yaş da zaten yeterli olgunluğuna ulaşılacak bir yaş sayılmaz bana kalırsa. Eski konularını okudum. Bunların tek sebebi iki tarafın da yeterli olgunlukta olmaması. Ve ne yazık ki durum böyle olunca evlilikler yürümüyor. Niye anneni aradın, kardeşlerin instagramda fotoğraflarımı beğenmiyor, sahile bensiz nasıl gidersin diye kavgalar da kaçınılmaz oluyor. Sen bunlara ufak meseleler diyorsun evet doğrusun ama asıl mesele bu konuları tartışma konusuna çevirmek. İşte bu da büyük bir şey. Ayrıca kavgalarda ailelerin işin içine girmesi, kp arayıp eve gelmesin demek falan inan çirkin ve inan rezillik.

Bence boşanmanız çok hayırlı bir karar. Hayattaki mutlulukların yolu erkekten, aşktan geçmiyor. Kendi yaşamını güzelleştirip, eğlenerek, gezerek de gayet mutlu olabilirsin. Hakkında en hayırlısını diliyorum.

evet buna katılıyorum karşılıklı evlilik olgunluğu yoktu ...
bakıyorumda 4-4 lük evlilik zaten yok nedense tek rezil ben oluyorum :)
benim hatalarımda sabırsız olmak eşime sakin ve sabırlı olmamaktı .
belki zamanla olgunlaşırdık ama beceremedik işte.

evet buna katılıyorum karşılıklı evlilik olgunluğu yoktu ...
bakıyorumda 4-4 lük evlilik zaten yok nedense tek rezil ben oluyorum :)
benim hatalarımda sabırsız olmak eşime sakin ve sabırlı olmamaktı .
belki zamanla olgunlaşırdık ama beceremedik işte.

Tek sen diye düşünme. Gerçekten ailelerini kavganın içine katmak, onlarla yüz göz olmak çirkin bir şey.

Bilmiyorum denediniz mi ama biraz zaman tanıyın birbirinize, birkaç ay ayrı kalın. Dışarıda sevgili gibi ara ara görüşün. Bu sayede değerinizi anlarsınız belki birbirinizin. Baktınız olmuyor, yine yürümüyor boşanırsınız. Mahkemeler olduğu yerde duruyor sonuçta.

AllAhım nluuur öyle olsun .... dayanılcak gibi değil . boğazıma kadar doluyum .
Ya canım geri dönüşü yokmu?Aranızda önemli sorunlar yokken boşanmama lansınız yok mu?Ah konularını görseydim keşke önceden.Ama yaşın gençmiş o bir avantaj..

Ya canım geri dönüşü yokmu?Aranızda önemli sorunlar yokken boşanmama lansınız yok mu?Ah konularını görseydim keşke önceden.Ama yaşın gençmiş o bir avantaj..
:)
rabbim boşanmanında hayırlısını versin.
dua ediyorum sadece

Tek sen diye düşünme. Gerçekten ailelerini kavganın içine katmak, onlarla yüz göz olmak çirkin bir şey.

Bilmiyorum denediniz mi ama biraz zaman tanıyın birbirinize, birkaç ay ayrı kalın. Dışarıda sevgili gibi ara ara görüşün. Bu sayede değerinizi anlarsınız belki birbirinizin. Baktınız olmuyor, yine yürümüyor boşanırsınız. Mahkemeler olduğu yerde duruyor sonuçta.

böyle örnekler çok 5 yıl sonra eski eşiyle evlendi arkadaşımın amcası ..
hatalarını düzelttiler çokta mutlulular .
zaman ne göstercek bilinmez ...
hayat bu hiç bişey belli değil
yarınımız garantisiz.
bilmiyorum deyişim yanlış anlaşılıyor evet boşancam ama belkide adam yıllarca peşimi bırakmıycak çok değişecek ve 2 yıl sonra yeniden evlencez ben ne biliyim.
o yüzden hep hayırlısını diliyorum

ben barışmayı düşünmüyorum eğer düşünseydımm tek mesajına bile yumuşardım ..
evet belki rezillik gibi ama ne evlilikler var neler yaşıyor millet unutup devam ediyor bukadar rezillik diye nitelendirilmesini kabuk etmiyoırum . biticek bu evlilik evet ama rezillik çok ağır bi kelime !
piti, bitireceksen karizmanla bitir guzel kardesim.. rezillik derken sundurulmesi bizim kastimiz.. alinacak bsy yok.. kendini kotu duruma dusurme..

piti, bitireceksen karizmanla bitir guzel kardesim.. rezillik derken sundurulmesi bizim kastimiz.. alinacak bsy yok.. kendini kotu duruma dusurme..
Ne guzel dedin ya.. karizmayla bitirmek önemli.. simdi mesela davayi ben actim ya karsi taraf acsaydi zoruma giderdi sonradan anliyo insan. Olaylar tazeyken ben açmam yada bisey istemem ondan diyebiliyoruz doğru degil aslinda

Ne guzel dedin ya.. karizmayla bitirmek önemli.. simdi mesela davayi ben actim ya karsi taraf acsaydi zoruma giderdi sonradan anliyo insan. Olaylar tazeyken ben açmam yada bisey istemem ondan diyebiliyoruz doğru degil aslinda
yersiz gurur yapmanın anlamı yok canım şu durumlarda..

Boşandın mı piti piti ?

Sizinki artık kangren olmuş parmak misali. Ne bırakabiliyorsunuz ne de bir arada olabiliyorsunuz. Ama tadınız kaçtı artık. Keşke bişeyleri artık kesin ve net olarak düzeltebilseniz... ama çok zor

O kadar dokunaklı yazmışsınız ki resmen yaşadım hissettim. Maziye götürdü beni... Öyle bir geçiyor ki hemde nasıl olduğunu anlamadan. İlk zaman uzun bir süre belki kimseye güvenmeyeceksiniz, herkesten uzak duracaksınız, boşlukta yaşayacaksınız... Sonra yıllarrr sonra biri karşınıza çıkacak. Ve size geçmişte yaşadığınız her şeyin bütün duyguların yalan olduğunu gösterecek. Elinizi tutacak ve sizin ayaklarınız yerden kesilecek. İşte bu diyeceksiniz. Aşk, saygı, mutluluk en önemlisi huzur bu ellerde diyeceksiniz. Benim öyle oldu umarım sizinde öyle olur ve çok mutlu olursunuz...

X