İlk ve son mesajınız arasında oldukça farklı bir duygu durumu var. İlk mesajda ömrünüzün sonuna kadar onu seveceğinizi söylüyorsunuz, son mesajda yalvarmasına rağmen kabul etmiyorsunuz. Buradan tek bir sonuç çıkar: Bundan sonra eşinizi seçerken geçici ve sahte duygulara göre değil de daha akılcı seçmeniz gerekiyor.
Canım çok seviyorsan birkez daha dene bence hiç kimse ilki kadar olmaz Allah kimseye ikinci yastığı göstermesin gösterdiklerinede yardım etsin bir şans daha ver bence tabiki bu sürede sende korun çocuk falan yapma belki bidaha bukadar kimseyi sevemezsin ve hep onun anılarıyla yaşayıp evleneceğin insanada haksızlık etmiş olursun
ne güzel bi aşk
ne temiz ne hoş duygular okurken bende ağladım sonsuz saygı duydum içinden geçen kalemine dökülen bu yazdıklarına.
var mı böyle güzel hoş aşklar hala dünya üzerine yaşanıyormu çok başka yerlere gittim eskilere....
ne diyelim hayırlısı olsun hakkında
acını aşkını yüreğimin çok içinde hissettim allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.
Deli eder insanı sevdiği başkasina dokunacak düşüncesi bu aşkin doruk noktası işte. Keşke bu kadar kolay bitmese evlilikler. Boşanma gibi bi fikrimiz olmadi hiç mutlu bi evliliğim var ama ya olur da bir gün bana bişey olursa "başkasina mi dokunacak o " düşüncesi bile parçaliyo içimi allah sabrinizi versin umarim bundan sonraki hayatinizda mutlu olursunuz onunla ve ya bir başkasiyla...aynen öyle sevmek yetseydi benim sevgim bile ikimize yeterdi ama ikimizde olgun davranamadık işte bu evlilikte .
şimdi öyle üzgünüm ki ben derslerimi aldım belki oda akıllancak başkalarında mı kullancaz bu tecrubeleri , şimdi o başkasına mı dokuncak :S
Allahım sabır ...
ben hala çok seviyorum eşimi
ve hala eminim ki onun kadar kimseyi sevmiycem ama amalar okadar çok ki
ailem asla afffetmez ve bende artık yediremiyorum kendime bunca yaşananı içim gidiyor ama .....
asla yetmiyor .... yetse bize yeterdi .Sevmek yetmiyor değil mi bazen .. Ne kadar yetsin diye zorlasan da yetmiyor ..
Deli eder insanı sevdiği başkasina dokunacak düşüncesi bu aşkin doruk noktası işte. Keşke bu kadar kolay bitmese evlilikler. Boşanma gibi bi fikrimiz olmadi hiç mutlu bi evliliğim var ama ya olur da bir gün bana bişey olursa "başkasina mi dokunacak o " düşüncesi bile parçaliyo içimi allah sabrinizi versin umarim bundan sonraki hayatinizda mutlu olursunuz onunla ve ya bir başkasiyla...
keşke hala onu nasıl sevdiğimi bilip bilmeden gereksiz yorumunuzu yapmasaydınız ....
birdaha eş seçmeyi düşünmüyorum onu bukadar severken .
affetmemem bambaşka bişey hala sevmek başka
Yalvardığı halde affetmediğiniz bir insanı sevemezsiniz çünkü acı çekmesini istiyorsunuzdur. Kimse, sevdiğinin acı çekmesini istemez. Ortada sahte bir duygu var. Eşinizin dış güzelliğine aşık olmuşsunuz. Ama eşinizin iç güzelliği ve karakteri umduğunuz gibi olmadığı için affetmek istemiyorsunuz.
Valla bukadar seviyorsan senin hayatın aileni dinleyip kendini ömür boyu mutsuzluğa itme derim ben ama tekrar başlarsanız ikinizde önceden yaptığınız hataları yapmayın birbirinize anlayış gösterinben hala çok seviyorum eşimi
ve hala eminim ki onun kadar kimseyi sevmiycem ama amalar okadar çok ki
ailem asla afffetmez ve bende artık yediremiyorum kendime bunca yaşananı içim gidiyor ama .....
profilinde evli yazıyor halakonu sahibi ne yaptı acaba çok merak ediyorum bilen varmı.