canımdan çok sevdim çok hata yaptım boşanıyoruz .

nasılsın pitipiti gelişmeleri yaz buraya
eşin hiç aramıyo mu nerde napıyo şimdi
ailen ne diyo

hiç bi gelişme yok hanzade hiç bi şekilde iletişie geçmedik 1 ay oldu nerdeyse biteli asla konuşmadık .
evim boşaltılmış eşyalarımızı spotcuya ssatacaklarını duydum hani barışma gibi bişey asla geçmiyor arada zaten . ki aileler ölsemde artık istemiyor . ki istemesinlerde olmuyor çnkü anlaşamıyoruz tek sevgi yetmiyor ki
bende burda kendime yeni bi hayat kurmaya çalışıyorum napıyım

Yorum yapmadan bekliyim dedim kesin yine aşk pıtırcanı olurlar ama busefer ciddi ilerliyor gibi icinizden birinin aklını kullanıp son noktayı koyacağını tahmin ediyordum oda eşin olmuş onada şaşırmadım
Umarım daha fazla ittirmezsiniz boylece yeni hayatına daha cabuk adapte olursun geçmiş olsun

Seven adam ne olursa olsun ayrılmaz sanırım annesini daha çok sevmiş

Güçlü durun, elbet geçecek. Zaman her şeye çare, çok kişi söylemiştir bunu size.

Bu dönemde seven adam ayrılmazdı, sevse bırakmazdı gibi laflara da kulak tıkayın; öyle olsa severek ayrılanlar diye bir şey olmazdı!

çok haklısınız çnkü bende seviyorum bende bıraktım çok kere ....
şimdi ki gibi
sevgi hiçbişeye tek başına yatmiyor
ne yazıkki saygımızı yitirmiştik ...
daha 24 yaşındayım sanırım ömrü billah bu acıyla yaşamam ..

Katılıyorum severek ayrılmak diye birşey var kendımden biliyorum! Çünkü olmuyorsa olmuyordur illa ki aldatma,hakaret,küfür ile bitmez bir ilişki..burdaki kadınlarda medenice bitirmek diye bir kavram yok.ayrılanlar hemen kötü..hemen beddua..

Kesinlikle var severek ayrılmak, ama milletin ağzı torba değil ki büzsün bu kadın. Diğer yazdıklarınıza da katılıyorum.

tamda öyle ööpmeye koklamaya doyamadığım insan aama şimdi bitti . çok zormuş . ama maalesef bizim içinde geçerli seebpler var boşanmak için. artık geri dönüşü tamamen bitti

hangi şehirdesin piti çalısıyormuydun sen biraz farklı şeylere bul uğraşlar bul kendıne

Pitipiti madem seviyorsun bırakma adamı.

Önceki mesajıma da yazdım boşan, biraz ortalık durulsun sonra ara sor flört edin.
Ama yok adam olmaz dersen de önüne bak daha çook gençsin. Mutlaka karşına başkaları çıkar.

Önce adamı olduğu gibi kabul et, bu şekil çocuk-erkek dediğim tipler asla büyümüyor hep ergenler .

İlk evlendiğinde sen çocuk-erkekle baş edecek kapasitede değildin çünkü kendin de şımarık bir çocuktun. Ama gördüğüm kadarıyla artık acı süzgecinden geçmiş rasyonel bir insansın.

Benim büyük aşkım da bir çocuk-erkekti. Ailesi çok problemli, sevgisiz , babası berbat. Bizimki de annesine tapardı ama annesi de düzgün bir anne değilmiş bence, 16 yaşındaki çocuğunu tek başına bırakıp ailesine b.k gibi davranan kocasıyla tatile gitmiş. Yine de bizimki annem çok asil bir kadın vs der bu hatuna tapınır.

Neyse, bu tip birini idare etmek istiyorsan sorumlu olmasını beklemiceksin, evi, adamı, çocukları sen çekip çevireceksin. Adamın densiz, şımarık davranışlarına da hoşgörülü olacaksın. Yani karşında adam değil ergen olacak hayat boyunca. Hayat boyu böyle bir zırvaya katlanacaksan sabırlı ol. Biraz ortalık durulsun, sen alttan al, seni de anneni de üzdüğüm için pişmanım de, kaybetmemek istiyorsan tek yol bu. Bilmiyorum hayatboyu bu şekil gidebilir misin.

Ama bence en doğrusu soğuman. Kendi iyiliğin için soğumuşsundur umarım.

Ben de seviyorum ama soğudum. Bir de ne istediğimi anladım, adam gibi karakterli anneciğinin ötenin berinin lafına bakmayacak birini istiyorum artık. Sürekli çekip çeviren , güçlü duran taraf olmaktan bıktım; yorulduğumda sırtımı yaslayabileceğim sağlamlıkta, güçte birini istiyorum.

Son düzenleme:
Nelere alışmıyor ki insan.. Herkesin bir derdi elbet var.. ama en acısı ölümdür muhakkak..
Aldıgınız bu karar sizin, bu sebeple sadece bu durumu kabullenip alışmaya çalışmalısınız.
Elbette cok zor ama keşke olmasaydı sonunuz böyle.....

istersen sevginden öl yataklara düş ama annesine düşkün bir erkekle asla evlenme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…