çok haklısınız çnkü bende seviyorum bende bıraktım çok kere ....
şimdi ki gibi
sevgi hiçbişeye tek başına yatmiyor
ne yazıkki saygımızı yitirmiştik ...
daha 24 yaşındayım sanırım ömrü billah bu acıyla yaşamam ..
Pitipiti madem seviyorsun bırakma adamı.
Önceki mesajıma da yazdım boşan, biraz ortalık durulsun sonra ara sor flört edin.
Ama yok adam olmaz dersen de önüne bak daha çook gençsin. Mutlaka karşına başkaları çıkar.
Önce adamı olduğu gibi kabul et, bu şekil çocuk-erkek dediğim tipler asla büyümüyor hep ergenler .
İlk evlendiğinde sen çocuk-erkekle baş edecek kapasitede değildin çünkü kendin de şımarık bir çocuktun. Ama gördüğüm kadarıyla artık acı süzgecinden geçmiş rasyonel bir insansın.
Benim büyük aşkım da bir çocuk-erkekti. Ailesi çok problemli, sevgisiz , babası berbat. Bizimki de annesine tapardı ama annesi de düzgün bir anne değilmiş bence, 16 yaşındaki çocuğunu tek başına bırakıp ailesine b.k gibi davranan kocasıyla tatile gitmiş. Yine de bizimki annem çok asil bir kadın vs der bu hatuna tapınır.
Neyse, bu tip birini idare etmek istiyorsan sorumlu olmasını beklemiceksin, evi, adamı, çocukları sen çekip çevireceksin. Adamın densiz, şımarık davranışlarına da hoşgörülü olacaksın. Yani karşında adam değil ergen olacak hayat boyunca. Hayat boyu böyle bir zırvaya katlanacaksan sabırlı ol. Biraz ortalık durulsun, sen alttan al, seni de anneni de üzdüğüm için pişmanım de, kaybetmemek istiyorsan tek yol bu. Bilmiyorum hayatboyu bu şekil gidebilir misin.
Ama bence en doğrusu soğuman. Kendi iyiliğin için soğumuşsundur umarım.
Ben de seviyorum ama soğudum. Bir de ne istediğimi anladım, adam gibi karakterli anneciğinin ötenin berinin lafına bakmayacak birini istiyorum artık. Sürekli çekip çeviren , güçlü duran taraf olmaktan bıktım; yorulduğumda sırtımı yaslayabileceğim sağlamlıkta, güçte birini istiyorum.