canımdan çok sevdim çok hata yaptım boşanıyoruz .

üzüldüm durumunuza.
Bende senden farksiz degilim tabi, bosanma asamasindayiz.
Hersey cok kötü gidiyor ama gecer.

ağlattın beni... bazen benimde canıma tak ediyor ama şu yazıyı okuduktan sonra allah göstermesin aklımdan bile geçirmeyi bi daha.. düşüncesi bile nefesimi kesmeye yetiyor..

Lütfen boşanmayın.. çünkü ÇOK SEVİYORSUNUZ. Böyle sevgi,boşanmayı haketmıyor bence.. ! bunu üstünüzden atmak çok zor olur. Sevmek nedir bilirim

bence 2 ınsanın yolu bır yerden sonra ayrılyorsa dımek kı kısmet boyleymıs benım 1 eskı ıs arkadasım esıyle bır bırını cok sevıyordular ama 7 yıl evlı oldular ve sonra doktorlar ıkınızın bır yerde cocugu olamaz dedı ve oglanın annesı her seyı yapdı sonunda ayrıldılar 3 yıl farklı ulkelerde yasadılar bır bılerını gormedıle evlenmedıler 3 yıl sonra 1 arkadasın duyununde yenıden barısdılar ve yenıden nıgaha gırdılder bır kac ay sonra kız hamıle kaldı kızları olduı ıste o 3 yıl sınavdan ıyı cıktılar Allah verdı en guzel hedıyyeyı o yuzden sıkma canını kısmetde varsa bır yerde yene barısıcaksın yoksa kendı heyatını cızıceksın

Hislerini okadar gercekci okadar duygusal icten yazmissinki cok duygulandim. .
lutfen uzulme derdi veren Allah dermaninida veriyor. Insanlar öluyor ona alisiliyor hayat bi sekilde devam ediyor. Bellkide bundan 2-3 sene sonra bu halini gulerek hatirlayacaksin. Bundan sonraki hayatinda hersey gonlunce olsun Allah iyi insanlar cikarsin karsina.

canınızdan çok sevmiyorsunuz canınız için seviyorsanız seviyorsunuz. İşte bu yüzden geçinemiyorsunuz çünkü eşinizin mutluluğu değil sizin mutluluğunuz daha önemli eğer canınızdan fazla sevseydinizeşinizi mutlu etmek için çırpınırdınız halbuki siz 10'un sizin için ailesini geri planda tutmasını istedinız. bu demek oluyor ki siz 10'u sevme istediğiniz için seviyorsun 10'un için değil.

çok teşkkr ederim .. ama malesef en ufak bir ışık bile kalmadı biz e dair ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…