canımdan çok sevdim çok hata yaptım boşanıyoruz .

kesinlikle sorun buydu ve bunu burdaki bazı bayanlar anlamıyor anasından ayırmaya çalışıyor muşum gibi geliyor onlara niye bilmiyorum ama
onlar demekki anam anam anam diyip bir damla karı değeri bilmeyen bi adamla yaşayabilir ama ben çok sevsemde birinin hayatında 10000. planda olmaya dayanamadım

Sebebi göremedim
?????

Eşinin babası yok mu? Bunu bilmiyordum anneye düşkün olması şuan biraz anlam kazandı gözümde.
hayır babası var yaşıyor . bana o yüzden asla anlamlı gelmiyor bukadar anacı olmak .
annem az önce abimle konuştu nasılsın oğlum iyi bizde iyiz bi yaramazlık yok bitti . sevgili ggibi 1 saat konuşmadı ki abim bekar . neyse ne şimdi oturup sabaha kadar el işi örüp dedikodu yapsın anneciğiyle ...

Sana bir tavsiye tecrübeyle sabittir. Karşı cinsten biriyle yarım saat otur ve bakış inan ona aşık olur herkesi ve her şeyi unutursun.

yarım saat bakışııp aşık mı olurum ???
geceleri yatarken bile onu öpmekten uyuyamadığım adamı unutup öyle mi ?
:O

Allah razı olsun sizden .
öperim

İnşallah bir daha evlenmez kimsenin başını yakmasın otursun anasıyla ömür boyu.

Anneye bağlılık başka bağımlılık çok başka ...

Kendilerine bağımlı evlatlar yetiştiren annelerin ilk adımı onları ezik yetiştirmeyle atıyorlar. Sonra devamı geliyor ; korkutmak , ferdi işler yaptırmamak , yemeğine içmesine karışmak ,duygu sömürüsü yapmak , kimseyle paylaşamamak, kıskanmak v.s

Bana hala bosanmayacakmissiniz gibi geliyor ama bir dahaki sefere geceleri opmekten uyuyamamak yerine kendi yasam alanlariniza sahip cikip birbirinizinkine mudahale etmezsen mutlu olabilirsin(iz).Verdigin deger kadarini alirsin umarim hayatinin ilerleyen bolumlerinde.

Seviyorsan bosanmiyacaksin tatlim savasacaksin.konussun annesiyle otursun hatta koynun da yatsin ama yine sana donecek biraz sabir.ya cok sabirsizsiniz.
Bak ne kadar asiksin ona ya o senin sevdigin adamin annesi idare ediver.

Peh hem de ne geçiyor

Yeni maceralara atılasın, coşasın, uçasın bile geliyor

hayata başlamaya başladım diyelim :)
motor aldım bugün
işe başlıyorum yakında hemde çooook şeker bi iş :)
toparlanırım hissediyorum çnkğü mükemmel ötesi bi ailem var
ama içimdeki bu sevgi
özlem ...
ay uf

yaşamayanlar anlayamıyor kesinlikle..
sözde 2 kişilik bir aile kuruyorsun ama senden önce baskaları kıymetli o ailenin içinde ..kendini degersiz hissettiriyor kocam dediğin insan..
doğru olanı yaptığına inanırsan,karsındaki insanın sana yanlıs yaptıgını net olarak kendine kabullendirirsen daha kolay olacak içindekilerindeki unutmak...

piti piti nasılsın kendini nasıl hissediyosun?

yani işte burası çok şeker bi yer istanbuldan uzaktayım çok yaşanılası biyerdeyim.
ailem dört dönüyor etrafımda
gündüzleri gülüp eğlendiğim oluyor
geceleri ağlamamaya çalışsamda yinede onu düşüne düşüne uyuyor sürekli rüyamda görüyor vs...
ama atlatmaya çalışıyorum
ne bilim bi iyi bi kötü karmaşığım ::)

.çok teşekkür ederim .
ben çok hatırlıyorum ağlayarak tamam o senin annen yeri değişmez elbette tamam ama bende karınım beeeeeeeeeeeee diye isyan ettiğimi çok iyi bilirim .
bu noktaya kolay gelmez bi kadın .
asla ve asla normal bi ana oğul ilişkisi değildi
nlur anlasın burdakiler

ne güzel bi hikayedir bu
ama bizim mutlu olmamız için annesi yok olmalı sanırım tövbe yaaa ....
bilmiyorum rabbim ne yazmışsa bakalım yaşıycaz

Siz bosanmazsiniz bence. Kac kez benzer konulariniza rastgeldim hic bosanmayla nitelenmeyen.
Bana sorarsaniz bosanmicaksaniz bunu dillendirmeyin bir daha baristiginiz zaman.
Bosanicaksaniz da tamamen bitmis olsun öyle ayrilin evinizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…