Canım ben yorum yaparken tüm yorumlarını okumamıştım okuduktan sonra diyorumki seni delirtecek derecede anne hastası olan bir adamdan sana hayır gelmez zaten evlilik fedakarlık ister en azından senin için biraz azalta bilirdi annesiyle ilişkilerini,evindeki eşyalara gelince birazcık vicdanı olsaydı ailesinden önce seni arar evde sana ne lazımsa al diyebilirdi bence ayrılman senin için daha hayırlı böyle ana kuzuları niye evlenirki anlamıyorum anana bukadar meraklıysan anandan ayrılıpta başkasının hayatını mahvetme boş ver canım psikoloğa falan git bişekilde atlatırsın bu zorlu dönemi Allah yardımcın olsun
Sebebi göremedimkonu açmıycaktım ama burası insanın ilerde okuması ve yaşananları unutmaması için güzel bir platform .
şimdi biraz içimi dökücem ve bunları buraya kaydedicem yıllar sonra okumak için .
22 yaşında tanıştık , evin bir kızı şımartılmış bir genç kız ben o ise okutulmamış bile babasından baya çektiği için annesine düşkün olmuş bir genç .
görür görmez aşık oldum . karşıdan gelirken daha parfüm kokusu gelmişti burnuma gördüğüm ilk saniye öpmemek için zor tutum kendimi bi erkek bukadar güzel olamaz . yüzü sakalları elleri . allahım ölüyorum aşık oldum . eve gittim anne hemen evlenmeliyiz çok tatlı bi çocuk çok efendi çok sakin çok saygılı ....
kısa bi zaman sonra evlendik . evlenme arefeleri biraz sıkıntılıydı nikaha yarım saat kala kavga ettik ve ayrılma eşiğine geldik ama gecikmelide olsa salona gidip nikahlandık .
doğum günümde evlenmiş olduk . hem doğduğum gündü hemde onun olduğum gün .
balayının 3. günü kavga ettik dönünce boşancaktık . olmadı ertesi gün barıştık .
derken nasıl başladıysa öyle gitti işte
5. ay 6. ay 8 . ay sürekli boşanma eşine git gel git gel ....
benim ' dünya benim etrafımda dönsün' havalarım onun anne düşkünlüğü bizi sürekli bu noktaya getirdi ....
konular açtım burda bazen suçlandım bazen hak verildi
ama suçluyum be ...
yani bilmiyorum aslında ama sanırım evlilik için ikimizde asla olgun davranamadık . çnkü biliyorum ki karşımda olgun bi adam olsa bunlar bukadar olmazdı .
hep inatlaştık hep misilleme yaptık . kaybettik. .....
boşanmayı yine ben istedim çnkü bu kez aileme saygısızlık yapmıştı aramızda sürekli aile muhabbeti vardı . bukez çok ileri gitti ve bitti....
canım acıyor içim acıyor deli gibi özlüyorum ama bitti .
evimi boşattık bile . dün geçtim önünden perdeleri bile çıkmış ....
hiç bişey almadım evden üst baş okadar çıktım ..
hatta evimize kiralık yazısı bile asılmış .. ne çabuk ....
belki evet olması gereken oldu .
24 yaşındayım şuan bir çok dersle çıkıyorum bu evlilik kurumundan .
hala seni çok seviyorum adam .
şuan bana geliyor ki hep onu sevicem ömür boyu .
geçiyor mu sahi bu acı ? bu düşünceler ?
sürekli resimlerine bakıp bakıp ağlama modu ? geçiyor mu
ondan başkasına değemem midem bulanır gibi geliyor .
öyle özledim ki kokusunu sakallarını ellerini ayakklarını .....
keşkelerle doluyum.
buda burda kalsın ......
hayır babası var yaşıyor . bana o yüzden asla anlamlı gelmiyor bukadar anacı olmak .Eşinin babası yok mu? Bunu bilmiyordum anneye düşkün olması şuan biraz anlam kazandı gözümde.
Anlaşmalı mı boşanacaksiniz pitipiti?
Sana bir tavsiye tecrübeyle sabittir. Karşı cinsten biriyle yarım saat otur ve bakış inan ona aşık olur herkesi ve her şeyi unutursun.
Kisa bir süre sonra evlendik demişsiniz ya hani,nisanliyken ya da sevgiliyken fark etmediniz mi annesiyle olan diyaloğunu. Merak ettim.
Insan oğlu nelere alışmadıki canım, çoook içten Tertemiz yazmışsın keşke elimde bir sihirli bir değnek olsada sana yardımcı olsam.
Geçmişin gölgesi uzun olur, öyle hemen kapanmaz eski defterler, zaman zaman herşeyin merhemi
İnşallah bir daha evlenmez kimsenin başını yakmasın otursun anasıyla ömür boyu.hayır babası var yaşıyor . bana o yüzden asla anlamlı gelmiyor bukadar anacı olmak .
annem az önce abimle konuştu nasılsın oğlum iyi bizde iyiz bi yaramazlık yok bitti . sevgili ggibi 1 saat konuşmadı ki abim bekar . neyse ne şimdi oturup sabaha kadar el işi örüp dedikodu yapsın anneciğiyle ...
Bosanmaniz neyse de belli cok seviyorsunuz siz.
Peh hem de ne geçiyor
Yeni maceralara atılasın, coşasın, uçasın bile geliyor
üzüldüm durumunuza.
Bende senden farksiz degilim tabi, bosanma asamasindayiz.
Hersey cok kötü gidiyor ama gecer.
pitipiti_ ,
konunuzu mahvettiğim için özür dilerim, durumunuza üzüldüm, Allah yar ve yardımcınız olsun.
Hanımlar,
artık pitipiti_'yle ilgili yorumlara devam edilsin, bu durum içinde tüm yorumculardan özür dilerim.
yaşamayanlar anlayamıyor kesinlikle..kesinlikle sorun buydu ve bunu burdaki bazı bayanlar anlamıyor anasından ayırmaya çalışıyor muşum gibi geliyor onlara niye bilmiyorum ama
onlar demekki anam anam anam diyip bir damla karı değeri bilmeyen bi adamla yaşayabilir ama ben çok sevsemde birinin hayatında 10000. planda olmaya dayanamadım
piti piti nasılsın kendini nasıl hissediyosun?
yaşamayanlar anlayamıyor kesinlikle..
sözde 2 kişilik bir aile kuruyorsun ama senden önce baskaları kıymetli o ailenin içinde ..kendini degersiz hissettiriyor kocam dediğin insan..
doğru olanı yaptığına inanırsan,karsındaki insanın sana yanlıs yaptıgını net olarak kendine kabullendirirsen daha kolay olacak içindekilerindeki unutmak...
bence 2 ınsanın yolu bır yerden sonra ayrılyorsa dımek kı kısmet boyleymıs benım 1 eskı ıs arkadasım esıyle bır bırını cok sevıyordular ama 7 yıl evlı oldular ve sonra doktorlar ıkınızın bır yerde cocugu olamaz dedı ve oglanın annesı her seyı yapdı sonunda ayrıldılar 3 yıl farklı ulkelerde yasadılar bır bılerını gormedıle evlenmedıler 3 yıl sonra 1 arkadasın duyununde yenıden barısdılar ve yenıden nıgaha gırdılder bır kac ay sonra kız hamıle kaldı kızları olduı ıste o 3 yıl sınavdan ıyı cıktılar Allah verdı en guzel hedıyyeyı o yuzden sıkma canını kısmetde varsa bır yerde yene barısıcaksın yoksa kendı heyatını cızıceksın