Canım sıkılıyor

slm herkese...bugün eve 7 de geldim...hem de sadece 4 kere gittiğim bir okulun toplantısına....benim gibi çalışkan bir insanın yaptığı hiç bir şey görünmediği gibi bir de üstüne ceza alacağım sanki...çünkü o okulun öğretmeni olmadığım halde teftiş geçirdim ve adımı, kimlik numaramı aldı müfettişler....ama okul müdürü kendini kurtarmak için beni öne attı....bu ülkede çoğu şey öyle adaletsiz ki.....canım çok sıkkın valla billa.....

yoksunuz yıne dıye hayalı yaptım ama sana gercekten kocaman ıyıgeceler
tatlı ruyalar:)olmayan herkeze hayalııııı

sağol canım, pcnin bulunduğu oda soğuk hem de ingilizce çalışmaya çalışıyorum, hem iş hem de ev işlerinden sonra haftaiçi de çok yorgun oluyorum, gelemiyorum,şimdi yatmadan önce son bir bakayım dedim ben de..sana da kocaman iyi geceler

hayırdır ne oldu camasırsuyu

ya buranın nerde bayanları

kardelen 18 kardelen 18
napıyosun bıze sole:)
selda vardı
tınkımı vardı
azerı kızı
elvıra
nerdesınız ayoll

hayırdır ne oldu camasırsuyu

ya buranın nerde bayanları

kardelen 18 kardelen 18
napıyosun bıze sole:)
selda vardı
tınkımı vardı
azerı kızı
elvıra
nerdesınız ayoll

ya ne bileyim geldiler işte gene....

yarın annemler gelecek, teyzemle birlikte...evi akşam gözden geçirmek gerek.....

ben de anlamıyorum, başka geyik sohbetleri dolup taşıyor, burası böyle.....ya kimsenin canı sıkılmıyor ya da benim muhabbetim sarmıyor....umarım ilkidir.

:)
ılkıdır ısallah
kımsenın canı sıkılmasın
bosver bız ıkımız
bırbırımızı agırlarız kolay gelsın sana
ben sımdı cıkıyorum aksama bılgısayarı kaparsam gelırım optum

kız ben geldım hanı takılcaktık:)

takılalım canım ama ben temizliğe daldım yarın misafirlerim gelecek, yabancı sayılmazlar ama olsun.....ellerim de buz tuttu, içeri gidip ısınayım bir, çay da demliyorum, içim ısınsın, neler yaptın gün boyu....? canın sıkılırsa bak konu açtım sen de düşüncelerini yaz...herkes düşüncesini söylesin istiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…