Canım sıkılıyor

slm kıslar..........
benim cnm cok sıkkın senağlamanapıcamı bilmiyom offffffffff:çok üzgünüm:

ne oldu canım ya....?

bu arada arkadaşlar, kknın enleri diye bir yarışma var, ben onla ilgileniyordum uzun bir süredir. çok zevkli, sizinde katılmanızı tavsiye ederim, sıkıntı falan kalmıyor...

hosgeldın elvıra
nerdesın ya ara verdın bıze
oglus nasıl adı ne?
bugun lafı oldu bozanın
evt onceden gecerdı sımdılerde yok

hoşbulduk canım ne olsu işte buralardayım.
feleğimi şaşırtıyor benim oğlan gece ikiden beri hiç uyumadım hala ayaktayımmirmirmirmir
oğlumun adını enes koyduk canım

selamlarr kimler var bakalım artık pek giremiyorum internete görüşemiyoruz özledim sizi yaaa

çamaşırsuyu keyifler nasıl....

elvira bebişin nasıl sen nasılsın

sağol canım bende bebişte çok iyiyiz şükür.
uykusuzluk hariç tabimirmirmirmir
sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

iyi akşamlar, canı sıkılanlar, canı sıkılmayan ama sıkıntıya meyilli olanlar, benim fazla canım sıkılmadı bugün, annem ile teyzem geldi.....neler yapıyorsunuz?

iyi gidiyor nasıl olsun işte hava kötü dışarı çıkıp gezmek istiyorum ama üşüyorum delikafadulden

bende bende dışarı çıkmak gezmek istiyorum yeter artık yaw senağlamaeve kapandığım valla bi kırkım çıksın soğuk demiycem çıkıcam dışarı ohhhh karda yağıyor ne güzel

bende bende dışarı çıkmak gezmek istiyorum yeter artık yaw senağlamaeve kapandığım valla bi kırkım çıksın soğuk demiycem çıkıcam dışarı ohhhh karda yağıyor ne güzel

azcık evde otur, bir kırkın çıksın..hem ben soğuk havada gezmeyi de hiç sevmem ama ben işe gidip geliyorum ya dışarı çıkma ihtiyacım öyle karşılanıyor..

kardelen peki parfümüni neden oriflame tercih ettin? özel bir nedeni mi var? dediğim gibi katalogda içindekiler yazıyor genelde...yok işte beyaz gülün, orkideyle karışımı bilmem ne notası gibi, ona göre seçersin

oriflame satıyorum uygun fiyatlı olanlar var o yüzden...

ablamda öyle diyor hatta kır ............ otur biraz evde bugüne kadar gezdiklerinin yerine say diyor. -tatlicadiarzu-

oriflame satıyorum uygun fiyatlı olanlar var o yüzden...

anladım şimdi...ama sen sattığına göre sen bizden daha iyi bilmelisin, hangisi iyi diye...en azından sattığın kişilere öyle davran....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

canım benim ya....numune iste bari hem sürünürsün hepsinden hem de kendine uygun birini seçersin....oriflame katalogunu incelerim, ben kendi hoşuma gidenleri belirtirim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…