Canım sıkılıyor

takılalım canım ama ben temizliğe daldım yarın misafirlerim gelecek, yabancı sayılmazlar ama olsun.....ellerim de buz tuttu, içeri gidip ısınayım bir, çay da demliyorum, içim ısınsın, neler yaptın gün boyu....? canın sıkılırsa bak konu açtım sen de düşüncelerini yaz...herkes düşüncesini söylesin istiyorum....

kolay gelsın canım
olsun sen ıcını rahatlatmıs olursun yap sen ıslerını
bugun cok guzel gectı sıze anlatıyım olese
bugun sıgortalarımızı yatırdık kardesımle benım calısmıyoruz ama dedem oduyo saolsun
sonra bı tanıdıga gttk
sonra bugun dedem bana ev aldı
sonra bende bırıkmısımle kendıme yatırım yaptım altın olarak koluma takı aldım
valla bugun mutluyum sevınclıyım sadece bı yanım eksık allah onuda nasıp etsın ıasallah

kolay gelsın canım
olsun sen ıcını rahatlatmıs olursun yap sen ıslerını
bugun cok guzel gectı sıze anlatıyım olese
bugun sıgortalarımızı yatırdık kardesımle benım calısmıyoruz ama dedem oduyo saolsun
sonra bı tanıdıga gttk
sonra bugun dedem bana ev aldı
sonra bende bırıkmısımle kendıme yatırım yaptım altın olarak koluma takı aldım
valla bugun mutluyum sevınclıyım sadece bı yanım eksık allah onuda nasıp etsın ıasallah

oooo güzelim gercekten cok bir günmüs senin icin....
evin hayirli olsun...
allah o eksik yaninida nasip etsin insallah...
en güzel sekilde, en kisa zamanda...

ben geldimmmmmmmmm
canım acayip sıkılıyor hava soğuk daha kırkım çıkmadı canım boza istiyor offffff offffffffff

selamlarr kimler var bakalım artık pek giremiyorum internete görüşemiyoruz özledim sizi yaaa

çamaşırsuyu keyifler nasıl....

elvira bebişin nasıl sen nasılsın

gunaydın kızlar dun gup toplanmıs ma yına olmamıs hadı hayırlısı
ıyı hafta sonları herkeze

dün herkes birkaç eksikle geldi ama farklı zamanlarda geldi, o yüzden de tam bir buluşma yaşanmadı.

sabah erkenden kalktım annemle teyzem bana gelecek, sağolsunlar kendi yiyeceklerini getiriyorlar, misafir bana geliyor ama benden çok hazırlık yapmışlar. eşiminde işyerine hırsız girmiş, oraya gitti..ben evde tek kaldım şimdi...heryeri derledim topladım bir mutfak kaldı, o da çabuk biter, çünkü temiz zaten, sadece kahvaltı yaptık az önce onları kaldıracağım...

ohh
once gozun aydın
afıyet olsun
bugun ıyısın valla annen tteyzen yanında kım tutar senı dımı:)

uzun zamandır teyzemi görmüyordum, çok iyi olacak....aynı şekilde de annemi de..bayram öncesi gidip gördüm, bayramda eşimin ailesinin yanında olduğumuz için göremedim, ondan sonra da ankaraya gitmişti annem, şimdi teyzemi de alıp gelmiş izmire....

X