- 27 Nisan 2008
- 2.955
- 4
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
iyi ne olsun işte can sıkıntımı geçirmek için oyun oynuyorum bebişin neler yapıyor
annelik nasıl kaydirigubbakcemile3
ben fazla iyi değilim açıkcası....
eşin evde yok sanırım....oğluşun ne yapıyor?
canım çok sıkkın çok................of of.....
üzülme canım yaaa herşeyde vardır bir hayır...:inşallah herşey yolunda gider
hoşgeldin canım...ben varım ama fazla durmayacağım, malum evin durumu...temizliğe devam....bir de yağmur yağıyor, hiç birşey kurumuyor....
slm canım bende fazla duarmıycam aslında çamaşırlar kurumuş sonunda kış olunca dışarıda asamıyorsun evin içindede zor kuruyor onları dürüp kaldırcam ütülenecekleri ütülüyeceğim.
kıyamam sana yaw valla işin çok zor allah kolaylık versin ama acele etme yavaş yavaş sitrese sokma kendini hiç. hatta halılarını gönder halı yıkamaya hem kurur hem yıkanır gelir güzelce.
canım benim için lütfen bol bol dua et, şu yarını atlatayım, içimde çok büyük bir sıkıntı var....
hoşgeldin canım...ben varım ama fazla durmayacağım, malum evin durumu...temizliğe devam....bir de yağmur yağıyor, hiç birşey kurumuyor....
bak sana bişiy diyimmi vallahi içimden gelerek söylüyorum. inan orda olsaydım yardıma gelirdim sana. çünkü seni çok iyi anlıyorum.
Allah yardımcın olsun beterinden korusun.
kardelen nbr? nasıl gdiyo iş hayatı???
iyi canım nasıl olsun alışmaya çalışıyorum yavaş yavaş güzel zevkli bir o kadarda dikkat isteyen bir iş sonuçta sağlık yanii...
Allah daha iyi etsin.
sen halledersin gelirsin üstesinden cnm.
amin canım....senin nasıl gidiyor hayat...:1hug: