Canım sıkılıyor

iyi ne olsun işte can sıkıntımı geçirmek için oyun oynuyorum bebişin neler yapıyor
annelik nasıl kaydirigubbakcemile3

nasıl gitsin annelik şükür iyi alıştım.:Saruboceq:
direniyorum depresyona girmemek için.kaydirigubbakcemile3
oğluşumda uyudu teyzesi bugün bıcı bıcı yaptık rahat rahat uyuyor:nazar:

ben fazla iyi değilim açıkcası....

eşin evde yok sanırım....oğluşun ne yapıyor?

duydum evine pis su basmış valla bilirim nedemek olduğunu benimde başıma gelmişti allah kolaylık versin.
he valla yok eşim zaten onun varlığıyla yokluğu belli değilkaydirigubbakcemile3
oğluşumda uyuyor teyzesi ne yapsın yiyip içip yan gelip yatıyor haaa bide altına pisliyor bıldırcınım:roflol:

hoşgeldin canım...ben varım ama fazla durmayacağım, malum evin durumu...temizliğe devam....bir de yağmur yağıyor, hiç birşey kurumuyor....

slm canım bende fazla duarmıycam aslında çamaşırlar kurumuş sonunda kış olunca dışarıda asamıyorsun evin içindede zor kuruyor onları dürüp kaldırcam ütülenecekleri ütülüyeceğim.
kıyamam sana yaw valla işin çok zor allah kolaylık versin ama acele etme yavaş yavaş sitrese sokma kendini hiç. hatta halılarını gönder halı yıkamaya hem kurur hem yıkanır gelir güzelce.

slm canım bende fazla duarmıycam aslında çamaşırlar kurumuş sonunda kış olunca dışarıda asamıyorsun evin içindede zor kuruyor onları dürüp kaldırcam ütülenecekleri ütülüyeceğim.
kıyamam sana yaw valla işin çok zor allah kolaylık versin ama acele etme yavaş yavaş sitrese sokma kendini hiç. hatta halılarını gönder halı yıkamaya hem kurur hem yıkanır gelir güzelce.

canım halıları verdik hatta geldiler bile...düzenim çok bozuldu ya...işte de huzurum yok hiç....ne bileyim ya..2008 pek iyi bitmiyor ama 2009 umarım böyle başlamaz benim için....zaten geldi mi herşey üstüste gelir Allah başka sıkıntı vermesin..eşimin de mobilya kaldırmaktan beli ağrıyor yazık, onu da dışarı maç izlemeye gönderdim, biraz sıkıntısını atsın.o da çok sıkıldı ama erkek belli edemiyor işte..kolunda falan kabarcıklar çıktı valla...2 gündür elim ayağım su içinde....umarım hasta olmayız.....

hoşgeldin canım...ben varım ama fazla durmayacağım, malum evin durumu...temizliğe devam....bir de yağmur yağıyor, hiç birşey kurumuyor....

bak sana bişiy diyimmi vallahi içimden gelerek söylüyorum. inan orda olsaydım yardıma gelirdim sana. çünkü seni çok iyi anlıyorum.
Allah yardımcın olsun beterinden korusun.

kardelen nbr? nasıl gdiyo iş hayatı???

kızlaaar nasılsınız görüşmeyeli
ben çok yoğundum dra falan gidiyordum
ama şuan harikayım
sigarayı bıraktııııııııııııııııım

çamaşırsuyum nooldu canım neden için sıkılıyor nooldu allahım inşallah içindeki sıkıntıyı hayra çevirsin bitanem
müşkül olan işini kolaylaştırsın
allahım yar ve yardımcın olsun inşallah

elvira canım benim allah hayırlı eylesin yavrunu
nasılsın bitanem bebiş nasıl
ayy şimdi o ne yapsa sana çok tatlı geliyordur hatta uyumasını bile istemiyorsundur

bak sana bişiy diyimmi vallahi içimden gelerek söylüyorum. inan orda olsaydım yardıma gelirdim sana. çünkü seni çok iyi anlıyorum.
Allah yardımcın olsun beterinden korusun.

kardelen nbr? nasıl gdiyo iş hayatı???

iyi canım nasıl olsun alışmaya çalışıyorum yavaş yavaş güzel zevkli bir o kadarda dikkat isteyen bir iş sonuçta sağlık yanii...

X