Canım sıkılıyor

kızlar ya, benim üst katımın su akıttığını söylemiş miydim, üst kat tuvaletinden su geliyordu....o kadar yaptırın dedik, oyaladılar bizi....geçen gün biz işteyken pis su borusu tıkanmış ve bizim eve patlamış, eşim bir gelmiş ki evin içi lağım suyu, mahvoldu halılar eşyalar...temizlemeye verdik dün..şimdi de evin içi haşat, temizleyip biraz, bayan tutacağım...çok kötü bir durum ama canımı da fazla sıkmadım, cana gelmesinde....

ya uyarmışsın bir defa kendini senin yerine koyup düşünmeleri lazım aynı şey onlara olsa ne yaparlardı acaba neyse cana gelmesinde ...sen sıkma canını :1hug:

slmlar arkadaşlar, benim durumum malum, evimi pis su bastı ve onunla uğraşmak zorundayım, bir yandan da çok yoğun bir iş dönemi geçiriyorum....bu arada kkya girme şansım fazla olmayabilir....Allah herkesin neşesini arttırsın

ben de dert bitmiyor ki anam....haftada bir gün başka okula çalışmaya gidiyorum, sadece 4 gün gitti şimdiye kadar, orası da teftiş geçiriyor, müfettiş taktı bana, illa seni de teftiş edeceğim diyor...ama ben orada çalışmıyorum ki....nerde bir garip olay var benim başımda ya, milletin evi zemin olur su basar, beni 3. katta su basıyor, nereye gitsem kurutuyorum...pazartesi teftiş edilecekmişim, hem de çalışmadığım bir yerde...işi bırakıp teftişe gidicem var mı böyle birşey ya...

ALLAH yardımcın olsun canım herşeyin hayırlısı canım üzülme vardır herşeyde bir hayır..:1hug:

selamlarr nasılsınız...

iyi olmaya çalışıyorum ya, acayip canım sıkkın ama bu defa öyle boşluktan gelen bir sıkıntı değil bu...gerçekten şu son zamanlarda başıma gelen abuk sabuk durumlar canımı sıkıyor, pazartesi de gerçek görev yerim olmayan bir yerde hiç yoktan teftiş geçireceğim...endişeliyim açıkcası...nerde saçma sapan bir olay var, benim başıma geliyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…