slm arkadaşlar, benim canım çok sıkkın açıkcası ama bu sefer durduk yere sıkılmıyor canım...eşimle sorun yaşadık...bildiğiniz gibi biz bayram tatilinde eşimin ailesinin yanındaydık ve bu gittiğimizde eşimin ailesinin bana karşı biraz farklı tavırlar takındığını düşündüm, bunu da eşimin davranışları yüzünden olduğuna karar verdim.çünkü şakaylada karışık olsa beni bazen onların yanında incitici sözler söylüyor..bundan önce de böyle şeyler yaşanmıştı, ailesinin yanında beni pek sevdiğini de belli etmiyor..ilgili durmuyor...ben de bütün bunların ailesinin davranışlarına da yansıdığını düşündüm...nasıl olsa oğlumuz fazla değer vermiyor, biz de vermeyelim gibi....ama bunu bana çok belli edecek, somut birşeyim yok açıkcası..ben de tüm bunları eşime dün akşam söyledim...çok kırıcı da oldum, çünkü kırılmıştım..bugün kırıcılığımdan dolayı özür diledim onun da beni anladığını sandım ama o ne ailesinin davranışlarının ne de kendi davranışlarının farkında değil, üstelik bana bu şekilde düşünüyorsan benden senle barışmamı bekleme dedi...ben de bu şekilde zaten onla barışmam.....şimdi de yattı, uyuyor....