- 27 Nisan 2008
- 2.955
- 4
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
kızlar ben geldım nsılsın camasır suyu ıyı tatıl yaptın nasıl gectı
slm arkadaşlar,
benim aslında bugün canım çok sıkkındı ama kocam aldı beni gezmelere götürdü, iyiyim şimdi biraz.....
benim ki tatil sayılmazdı, büyükleri ziyaretti kısacası...o yüzden de çok süperdi diyemem...1 hafta boyunca eşimin ailesinin yanında kaldım...hava çok soğuktu gezmeye falan da gidemedim....sonuçta işte yaptım, benim için evde durmak daha keyifli olurdu....
ama canım çok sıkkın, düdüklü tencere aldım kipadan..içinden kullanım klavuzu da çıkmadı, kapağını bir türlü kapatamıyorum....acaba kapak onun değil mi diye şüphelenmeye başladım, daha önce hiç kullanmadığım için ve bilmediğim için acaba nerede yanlış yapıyorum diye düşünmeye başladım....
bizi gezmeye götürecek kocamız bile yok :dilcikar::dilcikar:senağlama
slm arkadaşlar, benim canım çok sıkkın açıkcası ama bu sefer durduk yere sıkılmıyor canım...eşimle sorun yaşadık...bildiğiniz gibi biz bayram tatilinde eşimin ailesinin yanındaydık ve bu gittiğimizde eşimin ailesinin bana karşı biraz farklı tavırlar takındığını düşündüm, bunu da eşimin davranışları yüzünden olduğuna karar verdim.çünkü şakaylada karışık olsa beni bazen onların yanında incitici sözler söylüyor..bundan önce de böyle şeyler yaşanmıştı, ailesinin yanında beni pek sevdiğini de belli etmiyor..ilgili durmuyor...ben de bütün bunların ailesinin davranışlarına da yansıdığını düşündüm...nasıl olsa oğlumuz fazla değer vermiyor, biz de vermeyelim gibi....ama bunu bana çok belli edecek, somut birşeyim yok açıkcası..ben de tüm bunları eşime dün akşam söyledim...çok kırıcı da oldum, çünkü kırılmıştım..bugün kırıcılığımdan dolayı özür diledim onun da beni anladığını sandım ama o ne ailesinin davranışlarının ne de kendi davranışlarının farkında değil, üstelik bana bu şekilde düşünüyorsan benden senle barışmamı bekleme dedi...ben de bu şekilde zaten onla barışmam.....şimdi de yattı, uyuyor....
off canım benim böyle olunca üzülüyorum yaa niye ailelerin yanında değişiyorlar olduğu gibi davranması lazım seni anlaması lazım ama niye öyle dedi anlamadım inşallah düzelir canım :1no2:
iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz benim hem basim agriyo hemde canim sikiliyo