Canım oğlum lösemi 😞

Çok geçmiş olsun. Karamsarlığa kapılmayın. Demesi kolay ama siz 6 ayda bir tahlil yaptırıyormuşsunuz. Hem de hiçbir belirti yok diyorsunuz. O zaman erken teşhis degil mi?

Kimin duası kabul olur belli olmaz Allah razı olsun

Kuzenim yakalanmıştı o da tedavilerden sonra iyileşti ve şimdi üniversite sınavlarına hazırlanan bir genç kız oldu sizin de oğlunuz iyileşecek Allah’ın izniyle.. Rabbim şifalar versin sizin oğlunuza ve tüm şifa bekleyenlere

1000 tane de ben aldım kalan 9000

Cnm 1000 aldim rabbim şafi ismi ile sifa versin Emir kuzusuna
Kalan :8000

1000 aldım. Rabbim şifa versin kuzuma
Kalan 7000

Dünyam başıma yıkıldı..yüreğim yana yana ona bakıp gülümsüyorum ve bana anne Allah büyük diyor kurban olduğum
Yavrum benimyA belli etmemeye calis canım benim onlar okadar akilliki herşeyi anlıyorlar güçlü durmaya calis
Evet Rabbim büyük inşallah atlatacak Rabbimden ümit kesilmez canım benim

Dünyam başıma yıkıldı..yüreğim yana yana ona bakıp gülümsüyorum ve bana anne Allah büyük diyor kurban olduğum
Rabbim bugunlerinizi yaşanmamışa çevirsin inşallah. Oğlunuzun dedigi gibi Allah büyük. Kurban olurum ben onu verene. Allahım sizlere sabır dirayet versin ki bu tedavi sürecini rahatça atlatın. Ama sonu ferahlık olacak Allahın izniyle. Evre söylendi mi? rutin kontrol yaptirdiginza gore erken evrede yakaladiniz inşallah. Erken teshis cok önemli

Löseminin erken veya geç evresi olmazmış öyle söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…