- 9 Nisan 2021
- 2.949
- 7.415
-
- Konu Sahibi Gizligizlii
Dualarımız sizinle Herşey rast gitsin inşallahAllah hepinizden razı olsun arkadaşlar oğlum halen tedavide kemoterapi görüyor küçücük bedeni öyle güçlü ki herseye alıştı..3 aylık bir süreç var sonrasında ilik nakli olması gerekiyor ne olur dua edin uygun donör bulunsun
İnşallah uygun donor bulunur bir an önce. Tamamen sağlığına kavuşur meleğimiz. Duaciyiz.Çok teşekkür ederim Rabbim meleğimi bana bağışlasın Allah büyük
Allah'ım inşallah oglunuzu size bağışlar çok minik insalllahh iyileşir hamileyim dualarim sizinleArkadaşlar 4 yaşındaki oğlumu rutin kontroller için doktora aldım ve sonuç hüsran..lösemi olduğunu öğrendim..kemoterapiler ve ilaçlar başlandı çok üzgünüm ve mutsuzum..oğlum hayatta kalacakmı öyle olup eski hayatına dönen varmı ne olur dua edin bizeRabbim sen büyüksün
Merhaba tedaviniz nasıl geçtiArkadaşlar 4 yaşındaki oğlumu rutin kontroller için doktora aldım ve sonuç hüsran..lösemi olduğunu öğrendim..kemoterapiler ve ilaçlar başlandı çok üzgünüm ve mutsuzum..oğlum hayatta kalacakmı öyle olup eski hayatına dönen varmı ne olur dua edin bizeRabbim sen büyüksün
Allah acil şifalar versinArkadaşlar 4 yaşındaki oğlumu rutin kontroller için doktora aldım ve sonuç hüsran..lösemi olduğunu öğrendim..kemoterapiler ve ilaçlar başlandı çok üzgünüm ve mutsuzum..oğlum hayatta kalacakmı öyle olup eski hayatına dönen varmı ne olur dua edin bizeRabbim sen büyüksün
Oğlun nasıl oldu umarım çok iyi ve sağlıklıdırArkadaşlar 4 yaşındaki oğlumu rutin kontroller için doktora aldım ve sonuç hüsran..lösemi olduğunu öğrendim..kemoterapiler ve ilaçlar başlandı çok üzgünüm ve mutsuzum..oğlum hayatta kalacakmı öyle olup eski hayatına dönen varmı ne olur dua edin bizeRabbim sen büyüksün
Okuduğum en güzel mesajlardanDua eden soran herkezden Allah razı olsunoğlum çok şükür çok iyi benim iliğimi verdiler ve vücudu kabul etti şimdi okula gidiyor Şükürler olsun Rabbime ona canım feda Darısı tüm çocukların başına Rabbim hepsine şifa versin..
Çok şükür, Rabbim hiç bir anneyi hiç bir hastayı darda bırakmasın. Bidaha evlatlarınızın derdini görmeyin. Size naçizane tavsiyem 1 lira bile olsa hergün sadaka çıkarın, o sadakayı kime verecem demeyin bi kavanoza atın toplayın niyet ederek en son dolunca bir fakire bir yetime veya bir öğrenciye verin. Rabbim yüreğinize daha da ferahlık verecektir.Dua eden soran herkezden Allah razı olsunoğlum çok şükür çok iyi benim iliğimi verdiler ve vücudu kabul etti şimdi okula gidiyor Şükürler olsun Rabbime ona canım feda Darısı tüm çocukların başına Rabbim hepsine şifa versin..
Çok sevindim. Güzel günler sizin olsun.Dua eden soran herkezden Allah razı olsunoğlum çok şükür çok iyi benim iliğimi verdiler ve vücudu kabul etti şimdi okula gidiyor Şükürler olsun Rabbime ona canım feda Darısı tüm çocukların başına Rabbim hepsine şifa versin..
Çok şükür canımDua eden soran herkezden Allah razı olsunoğlum çok şükür çok iyi benim iliğimi verdiler ve vücudu kabul etti şimdi okula gidiyor Şükürler olsun Rabbime ona canım feda Darısı tüm çocukların başına Rabbim hepsine şifa versin..