Canım oğlum lösemi 😞

Dünyam başıma yıkıldı..yüreğim yana yana ona bakıp gülümsüyorum ve bana anne Allah büyük diyor kurban olduğum 😞😞
Çok çok geçmiş olsun. Çok zor bir durum,ama sizin güçlü olmanız lazım. Doktor ile görüştünüz mü? Ne durumda şimdi? 6 ayda bir kontrol ettirdiğinizi yazmıştınız. Erken teşhis değil mi? Siz şimdi hiç bir yere sığamıyorsunuz. Gözünü açıp herşeyi geçtini görmek istiyorsunuz. Herşey bir imtihan onun için sabırlı olun. İnşallah oğlunuz ile çok güzel günler göreceksiniz.

Arkadaşlar Emir için 500 adet Yasin-i şerif başlatalim mi inşallah şifaya vesile olur. Gece gündüz aklımda gerçekten bol bol dua edelim. Bı gurup mu yapalım yoksa burdan devam ederek mi dagitalim daha bilgili arkadaşlar da yazarsa çok sevinirim.

Allah yardımcınız olsun...biran önce şifa verir inşallah. Bu nasıl bir sınav? çok zor ...bir anne babanın yaşayabileceği en zor şey olsa gerek. Ne olursa olsun, kim olursa olsun herzaman ikinci bir uzmana baş vurulsun tedaviye başlamadan önce!

Çok çok üzüldüm. Güçlü olun nolur. Bu hastalığı yenen çok insan var. Allah yavrunuzu size bağışlasın. Birlikte sağlıklı, huzurlu yıllarınız olsun. 🤲🏼

Arkadaşlar 4 yaşındaki oğlumu rutin kontroller için doktora aldım ve sonuç hüsran..lösemi olduğunu öğrendim..kemoterapiler ve ilaçlar başlandı çok üzgünüm ve mutsuzum..oğlum hayatta kalacakmı öyle olup eski hayatına dönen varmı ne olur dua edin bize 🙏😞😞Rabbim sen büyüksün😞
Allah şifalar versin. Hücreleri çok çabuk yenileniyor küçük olduğu için. İnşallah atlatır, hiç görmemiş gibi olur 🤲

Hepinizden Allah razı olsun iyi kalpli arkdaşlarım🙏İlk duyduğum günleri şimdi hatırlamıyorum nasıl davrandım hastaneye nasıl getirildik diye..fakat baktım oğlum bana baktıkça daha kötü oluyor toparlanmak zorundaydım toparlandım önünde hersey normalmiş gibi davranıyoruz biraz rahatsız olduğunu konuştuk anlattık.Sürekli bana bakıyor ağlıyormuyum gülüyormuyum diye.5 yaşında ablası var sürekli onu sorar oldu evimizi bahçemizi sorar oldu kuzucuğum..Rabbim bu bir sınav benim canımı al üzülmem ama küçük oğlumu bana bağışla 😞

Arkadaşlar 4 yaşındaki oğlumu rutin kontroller için doktora aldım ve sonuç hüsran..lösemi olduğunu öğrendim..kemoterapiler ve ilaçlar başlandı çok üzgünüm ve mutsuzum..oğlum hayatta kalacakmı öyle olup eski hayatına dönen varmı ne olur dua edin bize 🙏😞😞Rabbim sen büyüksün😞
Çok ama çok geçmiş olsun, anneler evlatlarının tırnağı kırılsın istemezken böyle zorlu bir hastalığı duyunca aklınızdan neler geçtiğini tahmin etmek, yüreğinizin nasıl sıkıştığını anlamak güç değil:KK43:
Hiç kolay değil ama lütfen asla umudunuzu yitirmeyin ve evladınızın iyileşeceğini düşünün çünkü sonu güzel biten çok hikaye var.
Allah'ım inşaallah oğlunuzu size bağışlayacak, sağlıklı günlerine geri dönecek, bugünler geride kalacak inşaallah.

Oğlunuzunda sizin de moral ve motivasyona ihtiyacı var, LÖSEV ne gibi hizmetler veriyor net bilmiyorum ama lösemili çocuklar için aktif çalıştıklarını biliyorum, belki oğlunuz için yapabilecekleri bir şeyler vardır, isterseniz bir irtibata geçin.

Hepinizden Allah razı olsun iyi kalpli arkdaşlarım🙏İlk duyduğum günleri şimdi hatırlamıyorum nasıl davrandım hastaneye nasıl getirildik diye..fakat baktım oğlum bana baktıkça daha kötü oluyor toparlanmak zorundaydım toparlandım önünde hersey normalmiş gibi davranıyoruz biraz rahatsız olduğunu konuştuk anlattık.Sürekli bana bakıyor ağlıyormuyum gülüyormuyum diye.5 yaşında ablası var sürekli onu sorar oldu evimizi bahçemizi sorar oldu kuzucuğum..Rabbim bu bir sınav benim canımı al üzülmem ama küçük oğlumu bana bağışla 😞
Canım benim bu şekilde dua etme, senin de canın sağolsun ki evlatlarının başında ,yanında sağlıkla durabilesin.Allah hepinize sağlıklı uzun ömür versin ,ben yasin okuyamıyorum şuan ama tüm kalbimle dua edeceğim .

Rabbim size rahmetinden sabır oğlun uza hz.muhamnedin sv. Yüzü hürmetine şifa versin yapabilecegimiz birşey varsa lütfen bilgilendirin beni maddi manevi destekç iniz olurum 🙏

Canım sakın üzülme şimdi ki tedavi Ler o kadar iyi ki doktorlar neleri başarıyor benim bir yakınim tedavi oldu 15 yıl geçti görsen masslahhh kiyamasin bakmaya şuan onun bu hayatta en büyük destekçisi sensin evet zor birazdw sabır gerektiren bir yola girdiniz dert de dermanda allahtadir rabbim yar ve yardımcınız olsun oğlunuz iyileşsin en güzel günler onun olsun

X