Canım oğlum lösemi 😞

1000 aldım Rabbim şifa versin inşallah
Bir zamanlar kızımda düşmeyen atesten dolayı hastanelerde yattigimiz lösemiden şuphenildigi için günlerce ağladığımız o zamanlar geldi aklıma sukurki temiz çıktı ama şüphesinin bile bizi ne hale soktuğunu Rabbim ve yakınlarımız çok iyi bilir. Duygularını korkularını azda olsa anlıyorum canım bütün kalbimle dua edeceğim yavruna Rabbim büyük safi isminin hürmetine şifa versin inşallah
Sen zor olsada güçlü olmaya çalış ona en büyük destekcisin.Allahin izni ile geçecek inşallah

Küçük yavrum benim Rabbim şifa versin inş 2000 aldım kalan 58.000

Canim Allah yardimciniz olsun. Acil şifalar versin. Kan hastaliklarinim turleri oluyor. Benim dayimin kizinda hangisiydi bilmiyorum. Ama kemoterapiler falan aldi. Evet yorucu bir sureç ama şu an MasaAllah çok çok iyi. Allah tüm yavrulari korusun InsaAllah

2.000 aldım

Kalan 52. 000

Rabbim Şafii ismi şerifiyle şifa versin, Rabbim yavrunu size bağışlasın. Tez zamanda sağlığına kavuşsun yavrun

Allah şifasını tez vakitte versin yavrunun. Biraz uzun ve zorlu olacak süreç ancak sonucu da güzel olur inşallah. Tedaviler çok ilerledi, ben lenfoma için araştırma yaparken löseminin de yüz güldürücü tedavi sonuçları olduğunu okumuştum.
Lösevin internet sitesine bakabilirsiniz. Sosyal ve ekonomik yardımlar yapıyorlar.
Her açıdan destek alabiileceğinizi düşünüyorum.
Tekrar Allah şifa versin, size de inşirah nasib etsin.

1000 aldım 47.000 kaldı
Rabbim şifa versin inşallah

Rabbim şifa versin. 1000 tane aldım kalan 42.000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…