Canım oğlum lösemi 😞

Rabbim şifa versin bizim sülalede çok lösemi çok şükür vefat eden olmadı çaresi olmayan bir hastalık değil rabbim size bağışlasın

Yasin 100 70.000 ya şafi yapsaydiniz daha kolay olur herkes okurdu kızlar bu şekil herkesin alacağıni sanmıyorum ama umarım biter rabbim şifa versin tekrar Morrmeneksee kuzu bi bak bu sayfaya arkadaşları çağır buraya şifa bekleyen bi küçük var

Rabbim şafi ismiyle şifa versin sana da bu süreci atlatırken güç versin kardeşim.Biz annelerin en zayıf noktası evlatlarımız ama inan Allahım onu korucak melek o daha Bütün duam sizinle 5.000 ya Şafi aldım 1 Yasin Rabbim hayır kapılarını aç nolur

Kızlar Yasin alabilecek olan varsa Allah rızası içinKalan yasin 492​

M MaviMabellee
A arkadasimes
aysenurt3991
Asiltutku
agustos72
Aselhannn
Ayzelin
Meybuz
A Asya89
Birdemetumut
Blue_Peri
BereliPenguen
burcusami
@beratbedirhan
B Beybipattis
B Buluts34
Barbara
B Bademmm388
bluepinkk
Bonus
Ballikabak
mavispreyboya
Catlak-kurabiye
Ceren0134
C Calcifer
C Cemreww
Cemoos
daisyko
E Ebruazra
@eunja
Gelincik78
@glstanak
H M
Hemsirecik
humanbeings
@Harlofia
HALLEYS
HejaR12
F Flower__
JES
H HaklisinHocam
K kadinsalmeseleler
Krew
K karamelli001
kavs-i kuzah
kevsersoylu
@Kzbnylmz
K kristalbardak
Kahve __Kokusu
lalegul52
Life light
Leyl-i-fer
Mintimint
Morrmeneksee
MoonfacedMom
Myhomes
debriyajgazfren
mutlulukbenihicbirakma
Magnifiaque
Mucizemm222
melankolimm
M Msspinkie
mavikelebek34
namaste21
Nevreste
Nayro
i p e k
Nego
O oziko_53
P Pemberenkli66
R rana20
Rubella86
Ruzgarruya
SoLeiL12
Saliha40
Ssevincli
sweetgirlcandy
Tiniminimavihanim
theia07
5 528mucizemmm
Tavuk_suyu_
Taze fasulye
Jawlensky
Umut_2019
ummhnisa
Yorgunkus
Yazarhanim
Y yakut1
Yenidelhi
Z zinciriye
Zeynep 0666
zey_nep

Cnm 70.000 ya şafi okundu zaten. Mintimint etıket YAPMIS yasın ıcın aynı lıste

Rabbim şifa versin

Çok geçmiş olsun canım. Ben 16 yaşında geçirdim toplamda 3 ayda remisyona girdim tedavi 2 yıl ilaçlarla sürdü sadece. Bebişinizin iğne ilaç süreci biraz sıkıntılı geçer yaşı küçük olduğu için onun dışında hiç korkma Allahın da izniyle çabuk atlatır inşallah. Temizliğine enfeksiyona karşı sıkı koruyun çocuğunuzu en kısa sürede atlatır inşallah.

Herkeze çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah büyük her türlü zor imtihana razıyım bir ömür hastanelerde bıkmadan usanmadan kalırım yeter ki yavrum şifa bulsun

Herkeze çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah büyük her türlü zor imtihana razıyım bir ömür hastanelerde bıkmadan usanmadan kalırım yeter ki yavrum şifa bulsun
Kuzum kalbini ferah tut inşallah düzelecek yavrun ben inanıyorum sende inan rabbim bi kolaylık verecek bi yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…