Canım oğlum lösemi 😞

Abime de lösemi teşhisi kondu bugün başladı tedaviye, Allah şafi isminin hurmetine sifa versin. Abime de yavrucugunuza ve tüm hastalara Allah şifalar versin..
Bende 1000 aldım, kalan 31.000

Çok çok üzüldüm. RABBİM Şafi isminin yüzü suyu hürmetine oğlunuza ve şifa bekleyen tüm hastalara şifa versin inşallah 🤲 1.000 aldım kalan 27.000

Rabbim tez zamanda sifasini versin size de guc kuvvet versin insallah. Yakin zamanda guzel haberlerinizi alalim. 1000aldim kalan 26.000

6000 aldım kalan 20.000 Rabbim hayırlı acil şifalar versin inşallah hayırlısı ile sağlığına kavuşsun minik kuzu Allah'ın izniyle atlatır Rabbim sizede güç kuvvet versin inşallah 🤲⚘⚘

Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 acil şifalar diliyorum canım 🌸 2000 aldım kalan 13000

Allah şifa versin
Size de güç versın.

Belirtileri nelermiş?
Her 6 ayda ablası ile vitamin tahlillerini yaptırırım Birgün sabahtan uyandım ve almak istedim sonuç WBC değeri 200.000 çıktı😞😞hiçbir belirti yok tüm gün oyunlar oynayan yemesi içmesi gece uykuları düzenli kuzumun😞😞hala inanamıyorum😞😞
Bizim bi tanıdığımızın kızına da lösemi teşhisi konumuştu o çocukta 5 yaşındaydı çok şükür atlattı ayrıca bi komşumuzun torununa da konmuştu o da atlattı şimdi üniversitede hemşerilik okuyor şifa Allah tan inşallah en yakın zaman da atlatır geçmiş olsun
2.000 aldım.

Kalan 28.000

Rabbim şifa versin . İsmi nedir kuzunun ismine okuyalım ?
İsmi emir🙏Allah hepinizden razı olsun..

X