Canım oğlum lösemi 😞

Çok üzüldüm Allah şifa versin inşallah. Sizi en iyi ben anlarım, benim de kız kardeşim lösemiden vefat etti 2019 yılında, ilik nakline 1 hafta vardı. 3. kemoterapiyi kaldıramadı vücudu. 23 yaşındaydı ama küçükler daha çabuk atlatır diyorlar. Ümidinizi kaybetmeyin lütfen ☹️

Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar oğlum halen tedavide kemoterapi görüyor küçücük bedeni öyle güçlü ki herseye alıştı..3 aylık bir süreç var sonrasında ilik nakli olması gerekiyor ne olur dua edin uygun donör bulunsun 🙏🙏
Dualarımız sizinle Herşey rast gitsin inşallah 🙏

Arkadaşlar 4 yaşındaki oğlumu rutin kontroller için doktora aldım ve sonuç hüsran..lösemi olduğunu öğrendim..kemoterapiler ve ilaçlar başlandı çok üzgünüm ve mutsuzum..oğlum hayatta kalacakmı öyle olup eski hayatına dönen varmı ne olur dua edin bize 🙏😞😞Rabbim sen büyüksün😞
Allah'ım inşallah oglunuzu size bağışlar çok minik insalllahh iyileşir hamileyim dualarim sizinle 😢🤲🤲

Rabbim şifa versin 🤲🏼
çok atlatan var inşallah geçip gider bir an evvel 😞

Umarim bir an önce iyilesir kuzun, eski guzel gunlerinize kavuşursunuz bu gunleri kotu bir ani olarak hatirlarsiniz.

Arkadaşlar 4 yaşındaki oğlumu rutin kontroller için doktora aldım ve sonuç hüsran..lösemi olduğunu öğrendim..kemoterapiler ve ilaçlar başlandı çok üzgünüm ve mutsuzum..oğlum hayatta kalacakmı öyle olup eski hayatına dönen varmı ne olur dua edin bize 🙏😞😞Rabbim sen büyüksün😞
Merhaba tedaviniz nasıl geçti

Kuzenimin kızı 2,5 yaşında lösemi teşhisi konuşmuştu. Üstelik sizin gibi rutin kontrolde öğrenmişti. Çok yorucu ve uzun süreçler geçirdiler ama şu an 10 yaşında ve kurtuldu şükür. Artık hasta değil. Dilerim sizin oğlunuzda kolaylkla bu süreci atlatır. Bu süre içerisindede sabrınız bol olsun. Geçmiş olsun.🙏🌸

Allah acil şifalar versin

Oğlun nasıl oldu umarım çok iyi ve sağlıklıdır 🙏🏻

Dua eden soran herkezden Allah razı olsun 🙏🏻 oğlum çok şükür çok iyi benim iliğimi verdiler ve vücudu kabul etti şimdi okula gidiyor Şükürler olsun Rabbime ona canım feda 🧿 Darısı tüm çocukların başına Rabbim hepsine şifa versin..
Okuduğum en güzel mesajlardan😍😍
Çok sevindim ömrü uzun bahtı güzel olsun🙏

Dua eden soran herkezden Allah razı olsun 🙏🏻 oğlum çok şükür çok iyi benim iliğimi verdiler ve vücudu kabul etti şimdi okula gidiyor Şükürler olsun Rabbime ona canım feda 🧿 Darısı tüm çocukların başına Rabbim hepsine şifa versin..
Çok şükür, Rabbim hiç bir anneyi hiç bir hastayı darda bırakmasın. Bidaha evlatlarınızın derdini görmeyin. Size naçizane tavsiyem 1 lira bile olsa hergün sadaka çıkarın, o sadakayı kime verecem demeyin bi kavanoza atın toplayın niyet ederek en son dolunca bir fakire bir yetime veya bir öğrenciye verin. Rabbim yüreğinize daha da ferahlık verecektir.

Çok sevindim. Güzel günler sizin olsun. 🍀

Çok şükür canım❤️ ilik hangi şekilde alındı sizden kemik iliğine direk girerek mi yoksa kandan ayrıştırarak mı

X