Doktorlar her zaman en iyisini bilmiyor doktor ilaçlara devam etmen lazım dedi ben kendi kafama göre kullandıgım ilacı kestim ve hayatıma devam ettim. Benden ne eksiğin var ben yapmışsam bir başkası da yapar aynı azim her insanda olabilir. Yaşın gereği ergenliğin getirmiş olduğu bir psikolojik sıkıntı içine girmişsin anlamaya çalışıyorum seni ama ailem bana ilaç almadı diye bunu kendine bahane edip hayatını karartamazsın. Senin şuan okulunu okuyup kendine bir gelecek inşa etmen gerek hayatını bir adamın eline bakarak geçirmek hiç kolay birşey değil emin ol. Biraz hırslı ve azimli olursan ailenin baskısından da yaşadığın bunalımdan da kurtulabilirsin. Bu arada diğer yazdıgın cevapları okudum, ben de orta okuldayken kaşlarımı ortasını almama annem izin vermezdi, sınıfın erkekleri simit atardı suratıma martı diye dalga geçerlerdi. İnan o kadar üzülürdüm ki şuan 25 yaşındayım bunları hatırlayınca gülüyorum. O yaşlarda çocuklar zorba oluyor maalesef ama bu geleceğini karartman için bir sebep değil