Daha doğru düzgün konuşamıyorsun bana laf etmeye çalışıyorsun ben bunu yazınca mı sorun oldu ve ben evlenmek istiyorum diye hayalim yok piskolojik sorunlarım var onlarda anksiyete filan ve kaç kez piskologa psikiyatri gittim ama ilaçdan başka çözüm bulmuyorlar ve ailemde bu ilaçı bilerek almayıp çalıştırmak istiyorlar ben zaten insanlarla iletişime bile giremiyorum şimdi bunu nasıl yapıyım mantıkken?Klavye delikanlılığı yapma bana. İlkokuldan beri tarlalarda çalıştım. Okumazsam eğer köydeki biriyle evlenip yılın 365 günü tarlada, ahırda bir hayat sürecektim. Okurken de tarlada çalışmazsam babam dövecekti. Hem tarlada çalıştım hem okudum. Lisede fiziksel görünüşümden ötürü 3 yıl zorbalığa uğradım. Yurtta kalıyordum çünkü lise evime uzaktı. Yurtta da bu zorbalık diğer kızlar tarafından devam etti. Sonuç mu öğretmen oldum. Kendi düğünümüzü kendimiz yaptık. Arabamızı aldık.
Kimsenin hayatı kolay değil. 17 yaşında babam ekmek getirsin diye bekler iki sene sonra da kocam ekmek getirsin diye bekleyenlerden olma diye insanlar sana laf anlatıyor burada. Ailenden bunalıp çıkış yolunu başka yerlerde arayacaksın bir süre sonra. Kimse senin hayatına imrenmiyor ve emin ol kimse seni kıskanmıyor. Ama buradaki çoğu kadın bir genç kızın hayatı kötüye gitmesin diye yorum yapıyor.