Bana laf etmese bende etmezdim biri büyük diye böyle üslupla ben nasıl normal bir şey yazıyım ve ilkokulda zorbalık gördüm evet ama tek bu olmadı ablam ölmüştü zaten lisede yine zorbalık gördüm dışarı çıkamazdım bile ailem beni bir zamanlar dışarı çıkartmazdı ben 15 16 yaşında bile markete gidemezdim ve ben çalışmak istemiyorken ailemin zorla işde çalıştırması normal değil hayır çalıştırıcaksın o zaman ilaç alıcaklar ama almıyorlar bende o yüzden istemiyorum bu piskoloji ile insanlarla iletişim bile kuramam17 yaşındasın ama inanılmaz üslupsuz bir ergensin. Burda ablan yaşındakiler sana seçenek sunuyor sen de durup durup evde oturmak istiyorum okumayacağım çalışmayacağım diyosun. İlkokuldaki zorbalıklara boyun eğip okulu bıraksaydım ohoo. Sen alışmışsın evde oturmaya. Pandemiden kalma diye kendi ağzınla söylüyorsun. Bunun sonu evde oturup koca adayı bekleyip evlenip kendi evinde oturmak. Kimsenin sana vereceği akla ihtiyacın yok gibi davranıyosun o zaman konu da açma boş yere yormayalım kendimizi