Geyik muhabbetin tam geyiği oldu işte
Hakkını verdik bu gece :))Geyik muhabbetin tam geyiği oldu işte
Kk nın dinazorları başlıklı konuyada yazmış aynı seylerı :)
iyiydik ama ya..kursağımızda kaldı valla...
''kib''leyek o zamanKk nın dinazorları başlıklı konuyada yazmış aynı seylerı :)
Böyleleride çıkıyo demekki.kimisi meme görcem diye uğraşır.buda altına kaçırıyo bize anlatıyo.ahhh bacım biz neler gördük ya telliyiz atık piştik oldukben bekliyordum dedim dur bakem ne patlayacak işeme patladı
İyi oldu ya , güldürdü bizi artık her kimse :)ha yaşı kücük abalası idare edeceğiz işemelerini
Böyleleride çıkıyo demekki.kimisi meme görcem diye uğraşır.buda altına kaçırıyo bize anlatıyo.
Zaten ben şu an yeterince sidikle uğraşıyom
Böyleleride çıkıyo demekki.kimisi meme görcem diye uğraşır.buda altına kaçırıyo bize anlatıyo.
Zaten ben şu an yeterince sidikle uğraşıyom
İyi oldu ya , güldürdü bizi artık her kimse :)
kibleyek , kibleyek''kib''leyek o zaman
kibleyek , kibleyekdaha once hic kimseyi kiblemedim
tuh kacirmisim , eski deli fisek halleriniaynen ya sağolsun iyi oldu bakk banada iyi geldi eski deli fişek hallerim geldi aklıma uzun zamandır sakinimmm
tuh kacirmisim , eski deli fisek hallerini
ahahahaa demek cok zevkliciidimiisn kib yapmadınmı hiçen sevdiğim şeydir kib hergün 5,10 yaparım konularda gördüğüm arızaları bunların coğuda geri bildiirmle döner yap bak çok zevkliii
Ay bende hiç onu tıklamadım ama artık bende aldım elime cımbızıkibleyek , kibleyekdaha once hic kimseyi kiblemedim
tamam , kitap okumaktan daha zevkliboş zamanda linlkleri ile atarım sana okursun neler olmuş ahahhah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?