Bir senin kadar popüler olamadım gitti bacaklarım bile pik yapmadı
Olduğu yerde salsın gitsin hahaha
Kaçtımı oysaki gitmemesi için o kadar dil Döktüm Tanışma girişiminde bulundum yapılırmı bu banaOldumu şimdi kaçırdınız yeni gelmişti gitti ya
Sonda getireyimmi?ayyyy gülmekten koltuğum salalnıyor bero koptum yaa valla kaçırcam şimdi
Kaçtımı oysaki gitmemesi için o kadar dil Döktüm Tanışma girişiminde bulundum yapılırmı bu bana
Kesin yine çok sıkışıp altına kaçırmıştırOldumu şimdi kaçırdınız yeni gelmişti gitti ya
eeee popüler üyesin,nerden gireceğini bilmiş
Bekleyip göreceğizgelir gelir daha çok yeni üyeler bekle sen
Kesin yine çok sıkışıp altına kaçırmıştır
Temizleniyodur
Ay benimde gözümden yaslar geldiayyyy gülmekten koltuğum salalnıyor bero koptum yaa valla kaçırcam şimdi
Ay benimde gözümden yaslar geldibu neydi böyle uykum bile açıldı
7 kişi de 3 kişiyi görüyorum,diğerleri kim acep?
Jelo be özlemişim adrenalin ahahahahahahah kişnedim resmenahhahaha bero valla eşim uyansa der karı delirdi inan gülmekten gözlerimden yaşlar geliyor uyku gitti bendede işersem gelin yardıma
Jelo be özlemişim adrenalin ahahahahahahah kişnedim resmen
Valla benimkide uyuyor , ama benden cok ses gelince gittim kapısını kapattım geldimahhahaha bero valla eşim uyansa der karı delirdi inan gülmekten gözlerimden yaşlar geliyor uyku gitti bendede işersem gelin yardıma
Bi biskrem verirsen gelirimahhahaha bero valla eşim uyansa der karı delirdi inan gülmekten gözlerimden yaşlar geliyor uyku gitti bendede işersem gelin yardıma
Geyik muhabbetin tam geyiği oldu işteahhahaha bero valla eşim uyansa der karı delirdi inan gülmekten gözlerimden yaşlar geliyor uyku gitti bendede işersem gelin yardıma
Valla benimkide uyuyor , ama benden cok ses gelince gittim kapısını kapattım geldimher ıhtimale karşı bağlayalım bu aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?