- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
Bir senin kadar popüler olamadım gitti bacaklarım bile pik yapmadı![]()
olaman bacım 100 fırın ekmek yemen lazım senin biz çeteydiik diyorum innamıyon çok gazı olan var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir senin kadar popüler olamadım gitti bacaklarım bile pik yapmadı![]()
Olduğu yerde salsın gitsin hahaha![]()
Kaçtımı oysaki gitmemesi için o kadar dil Döktüm Tanışma girişiminde bulundum yapılırmı bu banaOldumu şimdi kaçırdınız yeni gelmişti gitti ya![]()
Sonda getireyimmi?ayyyy gülmekten koltuğum salalnıyor bero koptum yaa valla kaçırcam şimdi![]()
Kaçtımı oysaki gitmemesi için o kadar dil Döktüm Tanışma girişiminde bulundum yapılırmı bu bana![]()
Kesin yine çok sıkışıp altına kaçırmıştırOldumu şimdi kaçırdınız yeni gelmişti gitti ya![]()
eeee popüler üyesin,nerden gireceğini bilmiş![]()
Bekleyip göreceğizgelir gelir daha çok yeni üyeler bekle sen![]()
Kesin yine çok sıkışıp altına kaçırmıştır
Temizleniyodur![]()
Ay benimde gözümden yaslar geldiayyyy gülmekten koltuğum salalnıyor bero koptum yaa valla kaçırcam şimdi![]()
Ay benimde gözümden yaslar geldibu neydi böyle uykum bile açıldı
![]()
7 kişi de 3 kişiyi görüyorum,diğerleri kim acep?
Jelo be özlemişim adrenalin ahahahahahahah kişnedim resmenahhahaha bero valla eşim uyansa der karı delirdi inan gülmekten gözlerimden yaşlar geliyor uyku gitti bendede işersem gelin yardıma![]()
Jelo be özlemişim adrenalin ahahahahahahah kişnedim resmen![]()
Valla benimkide uyuyor , ama benden cok ses gelince gittim kapısını kapattım geldimahhahaha bero valla eşim uyansa der karı delirdi inan gülmekten gözlerimden yaşlar geliyor uyku gitti bendede işersem gelin yardıma![]()
Bi biskrem verirsen gelirimahhahaha bero valla eşim uyansa der karı delirdi inan gülmekten gözlerimden yaşlar geliyor uyku gitti bendede işersem gelin yardıma![]()
Geyik muhabbetin tam geyiği oldu işteahhahaha bero valla eşim uyansa der karı delirdi inan gülmekten gözlerimden yaşlar geliyor uyku gitti bendede işersem gelin yardıma![]()
Valla benimkide uyuyor , ama benden cok ses gelince gittim kapısını kapattım geldimher ıhtimale karşı bağlayalım bu aksam
![]()