- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
Geyik muhabbetin tam geyiği oldu işte![]()
ahhh bacım biz neler gördük ya telliyiz atık piştik olduk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geyik muhabbetin tam geyiği oldu işte![]()
Hakkını verdik bu gece :))Geyik muhabbetin tam geyiği oldu işte![]()
Kk nın dinazorları başlıklı konuyada yazmış aynı seylerı :)
iyiydik ama ya..kursağımızda kaldı valla...
''kib''leyek o zamanKk nın dinazorları başlıklı konuyada yazmış aynı seylerı :)
Böyleleride çıkıyo demekki.kimisi meme görcem diye uğraşır.buda altına kaçırıyo bize anlatıyo.ahhh bacım biz neler gördük ya telliyiz atık piştik oldukben bekliyordum dedim dur bakem ne patlayacak işeme patladı
![]()
İyi oldu ya , güldürdü bizi artık her kimse :)ha yaşı kücük abalası idare edeceğiz işemelerini![]()
Böyleleride çıkıyo demekki.kimisi meme görcem diye uğraşır.buda altına kaçırıyo bize anlatıyo.
Zaten ben şu an yeterince sidikle uğraşıyom![]()
Böyleleride çıkıyo demekki.kimisi meme görcem diye uğraşır.buda altına kaçırıyo bize anlatıyo.
Zaten ben şu an yeterince sidikle uğraşıyom![]()
İyi oldu ya , güldürdü bizi artık her kimse :)
kibleyek , kibleyek''kib''leyek o zaman![]()
kibleyek , kibleyekdaha once hic kimseyi kiblemedim
![]()
tuh kacirmisim , eski deli fisek halleriniaynen ya sağolsun iyi oldu bakk banada iyi geldi eski deli fişek hallerim geldi aklıma uzun zamandır sakinimmm![]()
tuh kacirmisim , eski deli fisek hallerini![]()
ahahahaa demek cok zevkliciidimiisn kib yapmadınmı hiçen sevdiğim şeydir kib hergün 5,10 yaparım konularda gördüğüm arızaları
bunların coğuda geri bildiirmle döner yap bak çok zevkliii
![]()
Ay bende hiç onu tıklamadım ama artık bende aldım elime cımbızıkibleyek , kibleyekdaha once hic kimseyi kiblemedim
![]()
tamam , kitap okumaktan daha zevkliboş zamanda linlkleri ile atarım sana okursun neler olmuş ahahhah![]()