• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

yok yok dikeni varmış kendine botox yapıyorlar bu plastikçiler :)) bi cogu neden dinç hiç yaşını göstermiyo sebep bu az çakal değiller

bende yaptırcam beni de götür yanında senin dr ye bootxs şey etsinn adam para göz değil belli:))) sevaptır ablan jeloya el at :KK48:

Iyi eglenmissiniz dun aksam :KK70: Gunaydinnnn :KK54:
coffee.jpg

Eğlenmekten gülme krizine girdik sorma yaaa arada lazım bunlarda keyfili oluyor:21:

Günaydın kızlar ben görmeyeli me kaynatmissiniz öyle :KK48:

bizde her daim kaynar beybi hayırlı olsun ameliyat günüün musmutlu sonuçlara inş:KK19: zaten fıstıksın oda olsun tam ol :21:

Gunaydin fitifit fitifit :KK24:

De haydi kalkin artik :KK46: Kahvalti hazirlayan varsa elini kaldirsin :KK71: bir tabak bana da koyuversin :kk77:su alkolu gece icerken iyi de sabahi kotu:KK53: cok pis istah aciyo :KK34:

sorma bende ne zaman sabahı kötü uyansam diyorum nokmu var ne içtin o kadar:-) baş ağrısı fena olur bende :KK14:

Kızlar kalkın hadi squat zamanı FAZLANAZLI FAZLANAZLI cnm sen eşlik et bari :KK66:
ben 100 tane yapıyorum günlük değil valla yalan demiyim arada aklıma geldikçe senin poponun güzelliği squattan mı öyleyse 500 bile yaparım :P
bende yaptırcam beni de götür yanında senin dr ye bootxs şey etsinn adam para göz değil belli:))) sevaptır ablan jeloya el at :KK48:

Eğlenmekten gülme krizine girdik sorma yaaa arada lazım bunlarda keyfili oluyor:21:

bizde her daim kaynar beybi hayırlı olsun ameliyat günüün musmutlu sonuçlara inş:KK19: zaten fıstıksın oda olsun tam ol :21:

sorma bende ne zaman sabahı kötü uyansam diyorum nokmu var ne içtin o kadar:-) baş ağrısı fena olur bende :KK14:
ilacı paraymış onun al ilacını gel yapar bence :)) ne kadar acaba o ilaç bi de satılır mı ki
oyle mi? o kadarini yapsinlar canim :) onlarda bakimli gorunmek zorundalar :)

niye göbekliler onu anlamadım yapsınlar lipo bundan sonra tipine bakıcam dr ların kendini hayrı olmayanın bize hiçç olmaz :D

Kızlar kalkın hadi squat zamanı FAZLANAZLI FAZLANAZLI cnm sen eşlik et bari :KK66:
Benim squat gecikti daha ev toparlanacak diş çıkartıyorlar huzursuzlar düzenleri alt üst oldu bu durum Hiçte hoşuma gitmiyor geçici bir durum fakat üzülüyorum :( bitki çayımı içip işlerimi yapıp dışarı çıkacağım malum yarın karne alacak oğlum gidip oje sürdüreyim ufak tefek dokunuşlarla şımartayım kendimi öpüldünüz

Kızlar cahilliğimi hoş görün o küçük sarı bebekler varya onları nasıl yapıyorsunuz

kızlar yeri değil biliyorum ama sizler benden çok tecrübeli olduğunuz için buradada paylaşmak istedim şimdiden kusura bakmayın bir sorunum var!!
önceden sorun olarak görmüyordum ama şimdi benim işin büyük sorun
ğögüs uçlarım abartılı şekilde belli oluyor üzerimde ameliyat sütyeni olmasına rağmen önceden süngerli sütyenler giydiğim için sorun yoktu ama şimdi bu memişleri yaptırmışken sütyen kullanmak istemiyeceğim zamanlarda olacak elbette...hadi şimdi kış yazın napıcam abartı şekilde belli oluyor dr sormuştu uçlarıyla alakalı bir sorun yaşıyormusun diye aksine çok memnun olduğumu çocuk emzirirken çok faydasını gördüğümü söylemiştim ikinci çocuğu düşünüyormusun dedi evet dedim neyse sen rahatsız olursan daha sonra onlarada işlem yaparız demişti ben bir işlem yaptırmak istemiyorum ama hep sütyen mi kullanıcam?özellikle eşim bu konuda çok rahatsız :KK43::KK43:nette araştırdım göğüs ucu için bantlar varmış bunlardan kullanan oldumu aranızda? :KK42::KK42:

kızlar yeri değil biliyorum ama sizler benden çok tecrübeli olduğunuz için buradada paylaşmak istedim şimdiden kusura bakmayın bir sorunum var!!
önceden sorun olarak görmüyordum ama şimdi benim işin büyük sorun
ğögüs uçlarım abartılı şekilde belli oluyor üzerimde ameliyat sütyeni olmasına rağmen önceden süngerli sütyenler giydiğim için sorun yoktu ama şimdi bu memişleri yaptırmışken sütyen kullanmak istemiyeceğim zamanlarda olacak elbette...hadi şimdi kış yazın napıcam abartı şekilde belli oluyor dr sormuştu uçlarıyla alakalı bir sorun yaşıyormusun diye aksine çok memnun olduğumu çocuk emzirirken çok faydasını gördüğümü söylemiştim ikinci çocuğu düşünüyormusun dedi evet dedim neyse sen rahatsız olursan daha sonra onlarada işlem yaparız demişti ben bir işlem yaptırmak istemiyorum ama hep sütyen mi kullanıcam?özellikle eşim bu konuda çok rahatsız :KK43::KK43:nette araştırdım göğüs ucu için bantlar varmış bunlardan kullanan oldumu aranızda? :KK42::KK42:
Fıstık bu konuda çok Tecrübe sahibi değilim fakat bir kaç defa iç giyim mağazalarında silikon göğüs ucu gizleyiciler görmüştüm onları araştırırsan yada temin edip kullanırsan problemini çözebilirsin diye düşünüyorum, umarım faydalı bir bilgi olmuştur senin için. Hoşçakal

Fıstık bu konuda çok Tecrübe sahibi değilim fakat bir kaç defa iç giyim mağazalarında silikon göğüs ucu gizleyiciler görmüştüm onları araştırırsan yada temin edip kullanırsan problemini çözebilirsin diye düşünüyorum, umarım faydalı bir bilgi olmuştur senin için. Hoşçakal
verdiğin bilgiler için teşekkürler yarın ilk işim bakmak olucak:KK66: zuzu53 zuzu53

Back