- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
bero hadi milli ol kible bu vatandaşı zevkini varahahahaa demek cok zevkligercekten hic yapmadim ,nasil oldugunu bile bilmiyorum
ben utanirim yapamam
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bero hadi milli ol kible bu vatandaşı zevkini varahahahaa demek cok zevkligercekten hic yapmadim ,nasil oldugunu bile bilmiyorum
ben utanirim yapamam
![]()
Tıpkı ben :))ahahahaa demek cok zevkligercekten hic yapmadim ,nasil oldugunu bile bilmiyorum
ben utanirim yapamam
![]()
Vatandaş bir girdi pir çıktı.yarım saat önce çıkmış zavallıbero hadi milli ol kible bu vatandaşı zevkini var![]()
Bu zevki zuzuya veriyorumbero hadi milli ol kible bu vatandaşı zevkini var![]()
Vatandaş bir girdi pir çıktı.yarım saat önce çıkmış zavallı
Birlikte basalım ikimizde milli olalım gel haydi :))Bu zevki zuzuya veriyorum![]()
ciidimiisn kib yapmadınmı hiçen sevdiğim şeydir kib hergün 5,10 yaparım konularda gördüğüm arızaları
bunların coğuda geri bildiirmle döner yap bak çok zevkliii
![]()
Jelesec bu kib olayı şikayet etmekmi demek?yani noluyo
Ziyaretci kim acaba![]()
Canlarrr hepinize iyi geceler otel işini haletmem lazım kaçtımogltkn ile kaçacağız tatile iş bende yer yurt
öptüm hepiniziara bezleri bağlayınnn
![]()
iyi geceler hepinize:)Haydi can canlar behlül kaçar öpüldünüz, tatlı rüyalar
yok yok dikeni varmış kendine botox yapıyorlar bu plastikçiler :)) bi cogu neden dinç hiç yaşını göstermiyo sebep bu az çakal değillerPlastik cerrah kocan olsaydı yapmazdı bence , terzi kendi söküğünü dikemezmisevet sen saclarınla falan uğraş :)