- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
bero hadi milli ol kible bu vatandaşı zevkini varahahahaa demek cok zevkli gercekten hic yapmadim ,nasil oldugunu bile bilmiyorumben utanirim yapamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bero hadi milli ol kible bu vatandaşı zevkini varahahahaa demek cok zevkli gercekten hic yapmadim ,nasil oldugunu bile bilmiyorumben utanirim yapamam
Tıpkı ben :))ahahahaa demek cok zevkli gercekten hic yapmadim ,nasil oldugunu bile bilmiyorumben utanirim yapamam
Vatandaş bir girdi pir çıktı.yarım saat önce çıkmış zavallıbero hadi milli ol kible bu vatandaşı zevkini var
Bu zevki zuzuya veriyorumbero hadi milli ol kible bu vatandaşı zevkini var
Vatandaş bir girdi pir çıktı.yarım saat önce çıkmış zavallı
Birlikte basalım ikimizde milli olalım gel haydi :))Bu zevki zuzuya veriyorum
Jelesec bu kib olayı şikayet etmekmi demek?yani noluyociidimiisn kib yapmadınmı hiç en sevdiğim şeydir kib hergün 5,10 yaparım konularda gördüğüm arızaları bunların coğuda geri bildiirmle döner yap bak çok zevkliii
Jelesec bu kib olayı şikayet etmekmi demek?yani noluyo
Ziyaretci kim acaba
iyi geceleeeerrrr
yatmadan baglariz iyi gecelerCanlarrr hepinize iyi geceler otel işini haletmem lazım kaçtım ogltkn ile kaçacağız tatile iş bende yer yurt
öptüm hepinizi ara bezleri bağlayınnn
iyi geceler hepinize:)Haydi can canlar behlül kaçar öpüldünüz, tatlı rüyalar
yok yok dikeni varmış kendine botox yapıyorlar bu plastikçiler :)) bi cogu neden dinç hiç yaşını göstermiyo sebep bu az çakal değillerPlastik cerrah kocan olsaydı yapmazdı bence , terzi kendi söküğünü dikemezmis evet sen saclarınla falan uğraş :)