- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.212
- 773
Bende heyecanlandımyeni gelen adrenalin yarattı bakın izleyici saysı arttı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende heyecanlandımyeni gelen adrenalin yarattı bakın izleyici saysı arttı![]()
Yani En Son Başıma Bugün Geldi Dışarı dolaşmaya çıktım markete uğradım , Elimde poşetler geliyorum eve bir sıkıştımBaşladım son sürat yüremeye
![]()
Tam çıktım yukarı kapıyı açtım
![]()
Ben orda saldım gitti
![]()
![]()
Bu yaşta çok utandum ya
![]()
Her dışarı çıktığında sıkışıyor galiba bu arkadaşDE hadi yaz işim var otel bakıyorum tatil içinnn![]()
Başka bir başlıgada yazmışsınız aynı olayıYani En Son Başıma Bugün Geldi Dışarı dolaşmaya çıktım markete uğradım , Elimde poşetler geliyorum eve bir sıkıştımBaşladım son sürat yüremeye
![]()
Tam çıktım yukarı kapıyı açtım
![]()
Ben orda saldım gitti
![]()
![]()
Bu yaşta çok utandum ya
![]()
Hahahahahemen ameliyat ol sen sistit vardır belki bu yaşta tutmadıysan ilerisini düşünemiyorum![]()
nldglp ile ben bez kullanıyoruz bak tavsiye sana ablandan
![]()
Her dışarı çıktığında sıkışıyor galiba bu arkadaş![]()
Başka bir başlıgada yazmışsınız aynı olayıgerçekten utanç verici
![]()
osekeza çok başarılısın bu konuda...Ptesi üye olup da bu kadar güzel siteyi kullanabilene bir alkış benden
ohooo sidik muhabbeti almış gitmiş başını ...ara bez ara bez![]()
Ayağını sıcak başını soğuk tutacaksın demiş Atalarımızne tavsiye edersin ablası yaşı küçük bezmi tutsun ayağına çorap mı giyinsin annem der ayaktan üşütme diye![]()
osekeza çok başarılısın bu konuda...Ptesi üye olup da bu kadar güzel siteyi kullanabilene bir alkış benden![]()
Bir senin kadar popüler olamadım gitti bacaklarım bile pik yapmadıbencede direkte jelo fanı üstelikkk
![]()
Olduğu yerde salsın gitsin hahahane tavsiye edersin ablası yaşı küçük bezmi tutsun ayağına çorap mı giyinsin annem der ayaktan üşütme diye![]()
eeee popüler üyesin,nerden gireceğini bilmişbencede direkte jelo fanı üstelikkk
![]()