- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.212
- 773
Bende heyecanlandımyeni gelen adrenalin yarattı bakın izleyici saysı arttı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende heyecanlandımyeni gelen adrenalin yarattı bakın izleyici saysı arttı
Yani En Son Başıma Bugün Geldi Dışarı dolaşmaya çıktım markete uğradım , Elimde poşetler geliyorum eve bir sıkıştım Başladım son sürat yüremeye Tam çıktım yukarı kapıyı açtım Ben orda saldım gitti Bu yaşta çok utandum ya
Bende heyecanlandım
Her dışarı çıktığında sıkışıyor galiba bu arkadaşDE hadi yaz işim var otel bakıyorum tatil içinnn
Başka bir başlıgada yazmışsınız aynı olayı gerçekten utanç vericiYani En Son Başıma Bugün Geldi Dışarı dolaşmaya çıktım markete uğradım , Elimde poşetler geliyorum eve bir sıkıştım Başladım son sürat yüremeye Tam çıktım yukarı kapıyı açtım Ben orda saldım gitti Bu yaşta çok utandum ya
Seninde geldi mi hiç başına Jelesec
Hahahahahemen ameliyat ol sen sistit vardır belki bu yaşta tutmadıysan ilerisini düşünemiyorum nldglp ile ben bez kullanıyoruz bak tavsiye sana ablandan
Her dışarı çıktığında sıkışıyor galiba bu arkadaş
Başka bir başlıgada yazmışsınız aynı olayı gerçekten utanç verici
osekeza çok başarılısın bu konuda...Ptesi üye olup da bu kadar güzel siteyi kullanabilene bir alkış bendenSeninde geldi mi hiç başına Jelesec
ohooo sidik muhabbeti almış gitmiş başını ...ara bez ara bez
Ayağını sıcak başını soğuk tutacaksın demiş Atalarımızne tavsiye edersin ablası yaşı küçük bezmi tutsun ayağına çorap mı giyinsin annem der ayaktan üşütme diye
bencede direkte jelo fanı üstelikkkosekeza çok başarılısın bu konuda...Ptesi üye olup da bu kadar güzel siteyi kullanabilene bir alkış benden
Bir senin kadar popüler olamadım gitti bacaklarım bile pik yapmadıbencede direkte jelo fanı üstelikkk
Olduğu yerde salsın gitsin hahahane tavsiye edersin ablası yaşı küçük bezmi tutsun ayağına çorap mı giyinsin annem der ayaktan üşütme diye
eeee popüler üyesin,nerden gireceğini bilmişbencede direkte jelo fanı üstelikkk