Bende heyecanlandımyeni gelen adrenalin yarattı bakın izleyici saysı arttı
Yani En Son Başıma Bugün Geldi Dışarı dolaşmaya çıktım markete uğradım , Elimde poşetler geliyorum eve bir sıkıştımBaşladım son sürat yüremeye Tam çıktım yukarı kapıyı açtım Ben orda saldım gitti Bu yaşta çok utandum ya
Her dışarı çıktığında sıkışıyor galiba bu arkadaşDE hadi yaz işim var otel bakıyorum tatil içinnn
Başka bir başlıgada yazmışsınız aynı olayıYani En Son Başıma Bugün Geldi Dışarı dolaşmaya çıktım markete uğradım , Elimde poşetler geliyorum eve bir sıkıştımBaşladım son sürat yüremeye Tam çıktım yukarı kapıyı açtım Ben orda saldım gitti Bu yaşta çok utandum ya
Hahahahahemen ameliyat ol sen sistit vardır belki bu yaşta tutmadıysan ilerisini düşünemiyorumnldglp ile ben bez kullanıyoruz bak tavsiye sana ablandan
Her dışarı çıktığında sıkışıyor galiba bu arkadaş
Başka bir başlıgada yazmışsınız aynı olayıgerçekten utanç verici
osekeza çok başarılısın bu konuda...Ptesi üye olup da bu kadar güzel siteyi kullanabilene bir alkış benden
ohooo sidik muhabbeti almış gitmiş başını ...ara bez ara bez
Ayağını sıcak başını soğuk tutacaksın demiş Atalarımızne tavsiye edersin ablası yaşı küçük bezmi tutsun ayağına çorap mı giyinsin annem der ayaktan üşütme diye
osekeza çok başarılısın bu konuda...Ptesi üye olup da bu kadar güzel siteyi kullanabilene bir alkış benden
Bir senin kadar popüler olamadım gitti bacaklarım bile pik yapmadıbencede direkte jelo fanı üstelikkk
Olduğu yerde salsın gitsin hahahane tavsiye edersin ablası yaşı küçük bezmi tutsun ayağına çorap mı giyinsin annem der ayaktan üşütme diye
eeee popüler üyesin,nerden gireceğini bilmişbencede direkte jelo fanı üstelikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?