Beğenin uleeeeeeeeeeen sen sus,like lar konuşşunAmin tatlım, hahhahah ego yoksa olmaz be ben çok egoluyumdur bak nldglp egolu beni beğenin değip yırtınıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beğenin uleeeeeeeeeeen sen sus,like lar konuşşunAmin tatlım, hahhahah ego yoksa olmaz be ben çok egoluyumdur bak nldglp egolu beni beğenin değip yırtınıyor
Ohhhh güzel günlerde kullan, demek ay gibi patladın çok sevindim parlamana benim Çukur çok derin değil Mayıs'ta doktorum dudaklarıma dolgu yapacak gittiğimde onuda sorayım. Paylaşımın için ayrıca teşekkür ederim. SevgilerCanım ben de 1 ay önce yaptırdım çok güzel bişeymiş yaaaa ay gibi parladım ama iki Kaş arasında derin bi çizgi varsa onu botox açmıyor. Dolgu gerekiyor . Dolgu 1 yıllık oluyormuş. Botox da maximum 5,6 ay. O yüZden o çizgi derinleşmeden hafif Doz botox a başlanabilir. Tabi iyi bir Dr la
Beğeniyoz ya loinldglp sende beni beğen bakem:)) bugün egom tavan yaptı
Kız bi dürtseydin beni bende çekmeköydeydim sosyete pazarını talan ettim neler aldın anlat süslücümZuzuu bugün de ikea yı kaldırdım getirdm
Beğeniyoz ya loi
Zuzucum bende migrenin eeeenn şiddetlisinden var.botoxu yaptırdım migren için ama bana faydası olmadı.başkalarına belki oluyodur.Bir nevi zamanı durduruyor şu Botox uygulandığı bölümdeki sinirleri dondurup sorunu gideriyor, migren tedavisinde çok ideal olduğunuda duymuştum tabi ne kadar doğrudur tartışılır. Güneş gözlüğü kullanmama rağmen kaşlarımın arasında hafif Çukurluklar var ileride bız bız yaptırmayı düşünüyorum kadının derdi tasası bitermi hiç ne diyorum biliyormusun DÜNYAYI biz kalkındırıyoruz yoksa batsın bu dünya
İşte dediğim gibi ne kadar faydalı olur onu bilemiyorum sadece bu hastalıkta uygulandığını duymuştum, dediğin gibi uzman ellerde belkide yüz Güldüren sonuçlar elde edilebilirZuzucum bende migrenin eeeenn şiddetlisinden var.botoxu yaptırdım migren için ama bana faydası olmadı.başkalarına belki oluyodur.
Ayrıca uzman ellerde botox yapılırsa çok güzel sonuçları oluyor ve iki üç seanstan sonra tekrarlatma arası bende uzadı.benim ameliyatlar nasıl olsa ertelendi.en kısa zamanda gidip dr.a hem bezeyi aldırıcam hemde botox yaptırayım diye düşünüyorum
Benim japonda çok hasta ew karantinaya döndü
ya benimki Botox işini çok Seviyo diyo ki kırışıklıklar yerleşmesin eşime yapıyorum ölene kadar mı yapacaksın dedim evet diyo onda da varmış terzi kendi söküğünü dikiyod anlıycan demekki ondan çok genç duruyo iyi bir şeymiş bu Botox yaptır kız ama herkes beceremiyo diyeyim. vay anam vay kimse yaşlanmadan ölecek bi gidişle
Bir nevi zamanı durduruyor şu Botox uygulandığı bölümdeki sinirleri dondurup sorunu gideriyor, migren tedavisinde çok ideal olduğunuda duymuştum tabi ne kadar doğrudur tartışılır. Güneş gözlüğü kullanmama rağmen kaşlarımın arasında hafif Çukurluklar var ileride bız bız yaptırmayı düşünüyorum kadının derdi tasası bitermi hiç ne diyorum biliyormusun DÜNYAYI biz kalkındırıyoruz yoksa batsın bu dünya
Canım ben de 1 ay önce yaptırdım çok güzel bişeymiş yaaaa ay gibi parladım ama iki Kaş arasında derin bi çizgi varsa onu botox açmıyor. Dolgu gerekiyor . Dolgu 1 yıllık oluyormuş. Botox da maximum 5,6 ay. O yüZden o çizgi derinleşmeden hafif Doz botox a başlanabilir. Tabi iyi bir Dr la
Jelocan bu orta çizgi tanımı aynı ben di mi? Yaptırak bizim alyanaa
Zuzucum bende migrenin eeeenn şiddetlisinden var.botoxu yaptırdım migren için ama bana faydası olmadı.başkalarına belki oluyodur.
Ayrıca uzman ellerde botox yapılırsa çok güzel sonuçları oluyor ve iki üç seanstan sonra tekrarlatma arası bende uzadı.benim ameliyatlar nasıl olsa ertelendi.en kısa zamanda gidip dr.a hem bezeyi aldırıcam hemde botox yaptırayım diye düşünüyorum
İşte dediğim gibi ne kadar faydalı olur onu bilemiyorum sadece bu hastalıkta uygulandığını duymuştum, dediğin gibi uzman ellerde belkide yüz Güldüren sonuçlar elde edilebilir
Beğenin uleeeeeeeeeeen sen sus,like lar konuşşun
Ohhhh güzel günlerde kullan, demek ay gibi patladın çok sevindim parlamana benim Çukur çok derin değil Mayıs'ta doktorum dudaklarıma dolgu yapacak gittiğimde onuda sorayım. Paylaşımın için ayrıca teşekkür ederim. Sevgiler
nldglp sende beni beğen bakem:)) bugün egom tavan yaptı
Zuzuu bugün de ikea yı kaldırdım getirdm
Beğeniyoz ya loi
Kız bi dürtseydin beni bende çekmeköydeydim sosyete pazarını talan ettim neler aldın anlat süslücüm
Jelesec alyanağı bilmiyorum ama çok pahalı ya..500- 600 tl..bazı özel günlerde kampanyaları oluyor merkezlerin ozaman 400-450 ye indiriyolar.üç dört ayda bir yaptırdığını düşünürsen maliyetli bi işlem.ama yaptırdıkça ara uzayabiliyor iyi yapılmışsahe işte zamanı durdursun yaptırek bana dolguda şart tek detoks kurtarmaz beni kaş aram iyi şükürde aşırı gülmekten göz var bende bide burun kenarlarım zayıflarınca çöktü gerçi yine çok güzelim heryerim orjinal bunada şükür
canım hoşgeldin peki acı oluyormu yada işte uyşturma varmı uygulamadan önce sonucu hemen görüyormuyuz?dolgu pahalıymış botoksdan buradan arkadaşım öyle dedi ama ne kadar pahalı bilemiyorum
Valla alyanğı senle ben var ettik yapsın beleşe hadi ilaç parası 100 tl verek zuzu53 7 litre yağ almış bizden onuda almadı borcu var bana yağ alma borcu
git yaptır sonra detay ver bacım bizede
Dıngıl herşeyi de biliyor nasıl ev hanımıısın sen lloo git yemek yap ev sil
Jelesec alyanağı bilmiyorum ama çok pahalı ya..500- 600 tl..bazı özel günlerde kampanyaları oluyor merkezlerin ozaman 400-450 ye indiriyolar.üç dört ayda bir yaptırdığını düşünürsen maliyetli bi işlem.ama yaptırdıkça ara uzayabiliyor iyi yapılmışsa
Jelesec 3434 beğenin var kapa çeneni otur yerine...197 beğeni ile kk nın yüzkarası oldum hemide bu profil resmimle...daha çok beğenilmem gerek
Jelesec çok gezen çok bilir derler evveliyatında sıkı bir iş kadınıydım :)) üç yıldır ev hanımlığına terfi edildim, oysaki çok naif hanım hanımcık öyle bir köşede oturup Sırası gelene kadar konuşmayan cici bir hatunum gelelim sosyete Pazarına ben hertürlü şeyi giymeyi seviyorum öyle marka tutkum yoktur beğeniyorsam lacostede olabilir pazarda :)) yine söylüyorum komplekslerinden arınmış bir insanım hatta üşürsem pazen yazma bile takarım, yeri gelince düğünde Cengiz Abazoğlu tasarım elbisede giyerim Hihii hohoooo
Sana canım feda sivri dilli olsanda hakikatli kadınsın :)Senin azını burnunu o dıngıl karnını ıssırırım aferin böyle olursan hem mutlu olursun hemde çevrendekileri mutlu edersin canımcım kompleks,ego sonradan olmak kötüdür Havanı da attın maşşallah Cengiz ha yok anam o kadar param benim senden alıırım giiyinirim lazım olursa
Sana canım feda sivri dilli olsanda hakikatli kadınsın :)