Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bugün whıterabbıt 14:00 da hastaneye yatış yapıyor.Heyecan ne durumda acaba?

saat konusunda, benden kaynaklı, küçük bir yanlış anlama oldu:)
gece 2'de giriş yapıyorum hastaneye, sabah erkenden ameliyat..

çok garip hissediyorum.ameliyat ile ilgili en ufak bir korku yok.ama "yeni ben"e kavuşma adına da bir heyecan yok niyeyse..sadece ameliyattan sonra kendimi ne zaman kayıracak hale gelirim, hareket özgürlüğümü ne zaman kazanırım düşüncesi var..

öyle yani:)

ben de aynı senin gibiydim, zerre heyecan yoktu...uyuyacağım olacak bitecek diyordum. Bir de insanın yapacak bişi olmuyor, sonuçta hakikaten de yatıyorsun ve tüm ipler doktorun elinde oluyor. Asıl ben doktor çizimlerimi yaparken, koltuk altımdan şıp şıp damlayan terleri gördüğümde şok olmuştum. Aslında içte öyle bi heyecan varmış ve ben kalender görünmek adına onu öyle baskılıyomuşum onu farkettim...İnşallah herşey çok güzel olacak rabbitim. Yollar karlı, hava kötü, büyük ihtimal gelemeyeceğim. Süpriz olursa mutlaka sana uğrayacağım. Şimdiden geçmiş olsun canım

Ben yarın yanındayım programı ona göre düzenledim canım inşallah aksilik olmazda :)

Jelesec hazır hissedince kesin buluşcaz ona göre kaçarı yok

Jelesec hazır hissedince kesin buluşcaz ona göre kaçarı yok

kesin buluşalım bestemm..taaa nerden herhafta istanbula geliyom, bu fırsatları değerlendirmemiz lazım..

hatta bizim plan hala gelme üzerine, biraz da zorunluluk da olduğu için, elimizden geleni yapiciiiz. Tek engelimiz hava muhalefeti. Olur da gelebilirsem, ben nldglp'yi arayıp haber vercem..O da sana verir :) duruma göre belki yine de görüşürüz. Ama en kötü ihtimal, bizim bu jeleseccan bi toparlasın, totoyu bi kaldırsın o zaman yine görüşelimm.

Tamam canım bana hertürlü uyar :)

jelesec hazır hissedince kesin buluşcaz ona göre kaçarı yok

ben hazırım yarın buluşalım derimde aney yolar saçlarımı :)))) vallahi dazlağa döndürür beni :)))) ben şimdi çay içeyim sonradan gelirim sizleri komacan ( benim minik öyle der beni öperken) öpüyorum .

amanınnnnn kimler gelmiş....kuzum, kuşum, canım, bitaneciiim HOŞGELDİN :)

iç çaylarını, misss gibi anne konforunun tadını çıkar. Sonra çok arıcan bu günleri. 3 erkeğin dağıttığı evi toplarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…