• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bu akşam erkek kardeşim ve eşi geldi ziyarete hadi gel yarın akşam rakkas da eğelence var süslen püslen katıl dedi :27: nerede oynama ya zıplamaya çok gelemem şimdi ama 3.güne bomba olurum :8::8::8:

Bestem sen vermişsin kilo iyice gaza geldim benden şişkoy dun sen :1:

Evet canım veriyorum yavaştan :nazar: şuana dek bozmadım hiç azimliyim :)

Selam Beste,selam Aledax,jelesec çok merhaba:) beyaz tevşan ın mesajlarını aldım:) şşşşşşttt erkek arkadaşıyla kimse konuşmasınn.Biz hepimiz dilsisiz deriz:1:
:1:

Selam nldglp:)

Ben biraz işaret dili biliyorum idare ederiz:)

Mesaj alındı zorda bırakırmıyız tavşanı

Sen gelde maili boşver tatlım.Bende bu arada bir çırpıda okudum zaten.Hafta sonu yazarım sana .yarın çocukların sınavı var.yetişirsem tavşana ugrayacagım.
Pazartesı gene ataşehir yollarına düşecegim bildigin üzere:)

Haberleşiriz.

Senin yavruların gözlerinden belli zehir gibiler maşallah:nazar: sınavlarında tüm kalbimle başarılar diliyorum minik kuzularına...

tamam yazışır telleşiriz canım of ya bende çok istiyorum ama bu zor tabi bu durumda inşallah haftaya toparlanırız rabbitin ziyaretcisi bol olacak ogltkn de uğrayacak şenlik var :9::9::9:

Senin yavruların gözlerinden belli zehir gibiler maşallah:nazar: sınavlarında tüm kalbimle başarılar diliyorum minik kuzularına...

tamam yazışır telleşiriz canım of ya bende çok istiyorum ama bu zor tabi bu durumda inşallah haftaya toparlanırız rabbitin ziyaretcisi bol olacak ogltkn de uğrayacak şenlik var :9::9::9:

Haftaya olmaz şeker biliyosun ben yokum seneye ertele :1:

Gelmişken şu bizim dazlağın cezasınıda yazıver kaç kere yakaladım nöbet yerini terketmişti :52:

bu dazlak var ya cezası süresiz üyelik iptali:19: gezmediği girmediği topik başlık kalmamış :22:

Kazen benim yerime onu her konuya vakıf yazmadan duramayan üye 2013.enlerine koysaymış yeri imiş:1:

hıııım bu arada çok arkalarda kalmışım yeni üyelikler alıp bana oy verin uleeeen :37::37::37:

nlglpdjıurklaşm oh be rahatladım şöyle alfabeyi döşeyeyim :1::1: sarı şeker nasılsın

baycana de yarın ne sinirli asabi doktora yönlendirmiş beni adam 1.haftada bıktı hemen benden :19::19:

Ne yavaşsınız kızlar sanki siz kaldınız 4.saat ameliyat arkasından o kadar hastanede yatış hepinizi cebimden çıkarıyorum maşallah bana :1::1::nazar::nazar:

huhuuuuuuuuuuu bu 21 aralığın güzel kıyameti :16: :16: :16: jeliconnnn dön artıkkkk layhnnnnnnnnnnnnn !:47:

Ben döndüm de sen hala başka başlıklardan buralara gelemedin :20: birde avukatlığına savunduk uleeeen ben yokken bekçiliği bile yapamamışsın :27:

Oy verdin mi bana eşine söyle oda versin hatta avukatına da söyle :1::1:

Back