• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

HTML:
ben hazırım yarın buluşalım derimde aney yolar saçlarımı :)))) vallahi dazlağa döndürür beni :)))) ben şimdi çay içeyim sonradan gelirim sizleri komacan ( benim minik öyle der beni öperken) öpüyorum .

Aman aman kimler ugramış iç çayını canım afiyetle aneyide sinirlendirme :) hazırım dediğin an biz zıplarız yanına :)

bestee,
senden şöyle bişi bekliyodum ben "kıyamet kopmadı, alışverişe devammmm":9:

az önce bi alışveriş sitesinden mail gelmiş. Aynen şöyle yazıyor " yarın yokmuş gibi, bugün kıyamet kopacakmış gibi alışveriş yapın"

oldu dedimm:47:

bestee,
senden şöyle bişi bekliyodum ben "kıyamet kopmadı, alışverişe devammmm":9:

az önce bi alışveriş sitesinden mail gelmiş. Aynen şöyle yazıyor " yarın yokmuş gibi, bugün kıyamet kopacakmış gibi alışveriş yapın"

oldu dedimm:47:

:)))))) alışverşe jelesec le devam edecegiz onu bekliyorum az kalkıp kilo versin diye :1:

canlarımmm, ben hastaneye giriş yaptım, biraz erken oldu ama neyse:) tam olarak 8:30'da gireceğim ameliyata sanırım..2 gibi de çıkarım herhalde..

erkek arkadaşım da kalacak benle.aslında onun yanımda olması da geriyor biraz beni:) ama güzel bir şey bir yandan da tabii..

kendisiyle konuşacak olursanız; o bu kadar kapsamlı bir ameliyat olduğunu bilmiyor:) haberiniz olsun.. bu kapsamı bilse kesin taş koyardı...

bir de, kilo verme geçmişimi de bilmiyor:) konuşmak da istemiyorum böyle konuları...

hepinizi öpüyorum..yarın akşama kadar bir daha yazamazsam şimdiden söyleyeyim dedim:)

canlarımmm, ben hastaneye giriş yaptım, biraz erken oldu ama neyse:) tam olarak 8:30'da gireceğim ameliyata sanırım..2 gibi de çıkarım herhalde..

erkek arkadaşım da kalacak benle.aslında onun yanımda olması da geriyor biraz beni:) ama güzel bir şey bir yandan da tabii..

kendisiyle konuşacak olursanız; o bu kadar kapsamlı bir ameliyat olduğunu bilmiyor:) haberiniz olsun.. bu kapsamı bilse kesin taş koyardı...

bir de, kilo verme geçmişimi de bilmiyor:) konuşmak da istemiyorum böyle konuları...

hepinizi öpüyorum..yarın akşama kadar bir daha yazamazsam şimdiden söyleyeyim dedim:)

Mesaj alındı canım şimdiden çok geçmiş olsun dualarım seninle :) yarın görüşürüz

Oh memorial de keyfini yap yarına iyi hazırlan bakalım:32: pişt erkek arkadaşınla loş ortam yaramazlık yapmayın:30:

nlglpde hanım duydun mu zilin sesini kapsamlı ameliyat değil yağ alınacak hemde 1.kğ de sen yeter arkadaşa :26:

Rabbitim olacak bitecek bir çırpıda :29: istediğin vücuda kavuşursun inşallah seni çok öpüyorum canlı yayın aracımız hastaneden bildiri yapar yarın, artık bestemde olacak oh kaynatın bakalım

:)))))) alışverşe jelesec le devam edecegiz onu bekliyorum az kalkıp kilo versin diye :1:

Bestem vallahi senin dukan malzemelerini ve desteğini bekliyorum yoksa bu tota zor erir :43: ameliyat sonrası hep yattım anam birde serum dayadılar sanki şişdim ne bileyim acil karın germe kol germe bacak germe yağa alma işlemleri olması lazım :1: anca toparlanırım ben ay çok özledim sizleri yarın kaçsam keşke hepinizi özledim :16::16:

Oh memorial de keyfini yap yarına iyi hazırlan bakalım:32: pişt erkek arkadaşınla loş ortam yaramazlık yapmayın:30:

nlglpde hanım duydun mu zilin sesini kapsamlı ameliyat değil yağ alınacak hemde 1.kğ de sen yeter arkadaşa :26:

Rabbitim olacak bitecek bir çırpıda :29: istediğin vücuda kavuşursun inşallah seni çok öpüyorum canlı yayın aracımız hastaneden bildiri yapar yarın, artık bestemde olacak oh kaynatın bakalım

Geldın mı tatlım.İyisin inşallah.
Yarın memorial da şenlık var desene:)Hadi bakalım.Tavşan bir girmiş bir çıkmış olsun .

Yakaladım jelesec seni yaz bakalım son durumlar ne iyi haberlerini aldık :) çokkkk özledik seni :)

bende özledim ay yüzlüm güzel yürekli arkadaşım desteğiniz sevginiz o kadar samimi içten ki bana doping oldu inanın :48:

çok çok iyiyim :nazar::nazar:inşallah son sıkıntım olur zamanla alışacağım bende hormon durumlarına :34:

Son düzenleme:
Bestem vallahi senin dukan malzemelerini ve desteğini bekliyorum yoksa bu tota zor erir :43: ameliyat sonrası hep yattım anam birde serum dayadılar sanki şişdim ne bileyim acil karın germe kol germe bacak germe yağa alma işlemleri olması lazım :1: anca toparlanırım ben ay çok özledim sizleri yarın kaçsam keşke hepinizi özledim :16::16:

Toparlarız tabi canım merak etme sen iyice dinlen güç topla ye iç :) bakarız icabına :)

Son düzenleme:
geldim geldim:118::126::124:

çok iyiyim :nazar:sana mail yazdım yeni gördüm kusura bakma bebişim:54::54::54:

Sen gelde maili boşver tatlım.Bende bu arada bir çırpıda okudum zaten.Hafta sonu yazarım sana .yarın çocukların sınavı var.yetişirsem tavşana ugrayacagım.
Pazartesı gene ataşehir yollarına düşecegim bildigin üzere:)

Haberleşiriz.

Allaaaam allaaaaaam tu tu tu tu tu nazarlardan,kem gözlerden koru jelesecimiiii canım canım canımmm hoşgeldin aramıza hoşgeldiiinnn:16::16::16::16:

Toparlarız tabi canım merak etme sen itice dinlen güç topla ye iç :) bakarız icabına :)

İnşallah canım bundan sonra herşey iyi olacak merak etme sen ;)

Bu akşam erkek kardeşim ve eşi geldi ziyarete hadi gel yarın akşam rakkas da eğelence var süslen püslen katıl dedi :27: nerede oynama ya zıplamaya çok gelemem şimdi ama 3.güne bomba olurum :8::8::8:

Bestem sen vermişsin kilo iyice gaza geldim benden şişkoy dun sen :1:

Son düzenleme:
Selam Beste,selam Aledax,jelesec çok merhaba:) beyaz tevşan ın mesajlarını aldım:) şşşşşşttt erkek arkadaşıyla kimse konuşmasınn.Biz hepimiz dilsisiz deriz:1:

Back